• +3
  • Ross
  • Joep
  • Barry
  • Janneke
  • Ruud
  • Jaleel
  • Juan
Terug naar overzicht

Interia b.v.

Interia b.v.
Interia b.v.
Burg. Aartslaan 3a
5571 TR Bergeijk

Over Interia b.v.

Interia B.V. verzorgt het ontwerp, de begeleiding en de realisatie van interieurs voor bedrijven, instellingen en particulieren. Ook bestaande ontwerpen van uzelf of van een interieurarchitect kunnen wij uitvoeren op de door u gewenste wijze.

Wij besteden tijd en aandacht aan zowel de voorbereiding en het uitwerken van het plan als aan de uiteindelijke realisatie van een opdracht. Op deze wijze bereiken wij een kwaliteit van ons product die de verwachtingen van u als eindgebruiker overtreft. Het liefst worden we in een vroege fase van een project betrokken teneinde met alle partijen mee te kunnen denken en voorkomende problemen op te lossen. In deze voorbereidende fase worden binnen het vastgestelde budget de mogelijkheden en kwaliteit van de materialen vastgelegd.

Elk project begint met een vrijblijvend gesprek. Hieruit komen vaak al de mooiste ideeën tot stand welke we in een 3d pakket uitwerken. Samen met u als opdrachtgever, en/of met ontwerper en projectmanager worden alle projecten uitgewerkt tot er een compleet plan ontstaat. De te gebruiken materialen worden in samenspraak met u gekozen. Daarna wordt het plan uitgewerkt in productietekeningen, die u goedkeurt. De laatste fase, een gedegen productieproces, leidt dan tot een kwalitatief hoogstaand product.

Steeds meer klanten kiezen er voor om het gehele project door ons te laten coördineren. Om aan de kwaliteitseisen die daarbij horen tegemoet te kunnen komen, hebben we een groot netwerk opgebouwd van professionals. Met hen hebben we zoveel ervaring opgedaan dat we een vloeiend en vlot verlopend project kunnen garanderen.

Op deze manier vermijdt u tussentijdse aanpassingen en hebt u in een zo kort mogelijke tijd met zo min mogelijk onrust een prachtige verbouwing of aanpassing van uw interieur. De realisatie van een project zonder teleurstellingen.

Wij beschikken over een eigen werkplaats, waarin deskundige mensen met de modernste machines en techniek op maat uw plannen omzetten in een prachtig product. Doordat wij werken met kleine teams, kunnen we ieder materiaal verwerken tot een product dat meer dan voldoet aan uw wensen.