• +2
  • Ross
  • Joep
  • Barry
  • Janneke
  • Ruud
  • Jaleel

WHIRLPOOL PACB212HP

Airco

Wielen: Ja | HEPA filter: Ja | Ontvochtigingsfunctie: Ja | BTU: 12000 | Basiskleur: Zwart | Meer specificaties
Leverbaar
Op bestelling
525,-
Adviesprijs: 629,-
Bereikbaar voor al je vragen.
6 DAGEN PER WEEK

Productinformatie PACB212HP WHIRLPOOL Airco

WHIRLPOOL PACB212HP Airco

Stel je voor, een klimaatbeheersingssysteem dat niet alleen koelt maar ook verwarmt. Dat is de Whirlpool PACB212HP airco! Deze mobiele airco heeft een koelcapaciteit van 12000 BTU en is geschikt voor ruimtes tot 30 m2. Het apparaat is niet alleen krachtig maar ook energiezuinig met een energie-efficientieklasse A voor koeling. Maar het stopt niet bij koelen - deze airco kan ook verwarmen, waardoor het een ideale keuze is voor zowel warme zomerdagen als koude winteravonden. Ondanks zijn kracht, werkt de airco stil, waardoor je ongestoord kunt genieten van je perfecte binnenklimaat. Kies voor comfort, kies voor de Whirlpool PACB212HP airco!


WielenJa
HEPA filterJa
OntvochtigingsfunctieJa
BTU12000
BasiskleurZwart
ConditieNieuw in doos
Alle specificaties

Vragen over de PACB212HP WHIRLPOOL? Bel: 0226-355340

  Bel mij voor meer informatie

Specificaties PACB212HP WHIRLPOOL Airco


De informatie bij dit product komt van de site van WHIRLPOOL om je te informeren.
Wij kunnen de juistheid en/of volledigheid echter niet garanderen.

Online vraag & antwoord PACB212HP WHIRLPOOL Airco

Er zijn nog geen vragen gesteld, stel hier je vraag!

Stel je vraag

Reviews PACB212HP WHIRLPOOL Airco

Er zijn op dit moment nog geen reviews voor dit product!

Voeg als eerste een review toe

Garantie PACB212HP WHIRLPOOL Airco

Je krijgt standaard 2 jaar fabrieksgarantie en service op de 'WHIRLPOOL PACB212HP' als je deze bij Keukenloods.nl koopt. Dit is hetzelfde als bij een winkel met een fysieke showroom.

In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur. Ook winkels met een eigen technische dienst geven de storingen in de garantieperiode vaak door aan de fabrikant. Keukenloods.nl neemt een actieve rol in de begeleiding van garantiegevallen.

Om niet onnodig de servicedienst in te schakelen, adviseren wij jou bij gebreken in eerste instantie contact met onze klantenservice op te nemen. Wellicht is het probleem ook al telefonisch te verhelpen en anders hebben de medewerkers de juiste telefoonnummers en (e-mail)adressen van de servicedienst. Je ontvangt op de 'WHIRLPOOL PACB212HP' 2 jaar fabrieksgarantie.

Bezorgen & Afhalen PACB212HP WHIRLPOOL Airco

Bezorgen

Bezorgen is, tenzij anders vermeld, GRATIS op elk leveradres binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden.

Oude apparatuur
Indien van tevoren aangegeven wordt bij de bezorging het oude apparaat, mits losgekoppeld en klaargezet, meegenomen.

Aflevering
De goederen worden binnen bezorgd mits het in de doos door de deur kan en de ruimte vrij toegankelijk is zonder trappen. Koelkasten en fornuizen breder dan 60 centimeter worden naast de vrachtwagen gelost. De klant dient zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in de woning. De afleveringsplaats en datum worden in overleg afgesproken. Een uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 1 jaar na de opdracht. Wij leveren uitsluitend Nederlandse modellen.

Bezorgafspraak
Het annuleren van een afspraak dient minimaal 48 uur van tevoren aan ons te worden gemeld. Ben je op de afgesproken dag niet thuis als de chauffeur er is? Dan wordt een nieuwe afspraak gemaakt. Hiervoor worden €30,- extra bezorgkosten in rekening gebracht.

Betaling
Alle vermelde prijzen zijn incl. 21% btw
Wij vragen geen aanbetaling bij een bestelling.
Betalen via bank of giro is mogelijk mits deze betalingen bij ons zijn bijgeschreven vòòr aflevering.

Factuur
Bij levering ontvang je de factuur.


Afhalen

Je kunt je bestelling ook afhalen in ons magazijn in Opmeer. Deze is elke werkdag en op zaterdag geopend van 8.00 tot 16.00 uur. Je kunt hier pinnen, contant betalen is niet mogelijk.

Keukenloods.nl BV
De veken 330
1716 KJ Opmeer

Uiteraard kun je je bestelling ook in één van onze filialen afhalen, je dient dan wel bij je bestelling aan te geven in welk filiaal. Wij zorgen er dan voor dat je bestelling in het gekozen filiaal gereed staat.

Fabrikant PACB212HP WHIRLPOOL Airco


WHIRLPOOL
WHIRLPOOL
Heerbaan 50-52
4817 NL
Breda
076-5306400
076-5306429
[email protected]
www.whirlpool.nl
Over WHIRLPOOL

De slogan van Whirlpool is ‘Sensing the difference’. Met dank aan voortdurend onderzoek en vernieuwing is Whirlpool in nog geen 21 jaar uitgegroeid tot dé nummer 1 in huishoudelijke apparaten in Europa. Deze focus op vernieuwing zorgt er voor dat Whirlpool huishoudelijke apparaten beschikken over toonaangevend design en functionele oplossingen waarmee Whirlpool beter aan de wensen van de consumenten kan voldoen.

Het doel van Whirlpool is het ontwikkelen van huishoudelijke apparaten die jou, dankzij intelligente technologie, veel werk uit handen nemen en je leven een stukje makkelijker maken. Het assortiment is daarom zo ontworpen dat je jouw ideale keuken kunt ontwerpen, wat je eisen op het gebied van ruimte, design en gebruik ook zijn.

Whirlpool keukenapparatuur

Één van de vele Whirlpool innovaties op het gebied van koeling is de Surpreme No Frost. Dit systeem is aanwezig in het koel- en vriesgedeelte waardoor de luchtvochtigheid optimaal blijft en voedsel langer goed. Daarnaast mengen geuren niet onderling en is er geen aanvriezing. Een andere innovatie in de Whirlpool koelkasten is de Freeze Controle. Deze techniek zorgt ervoor dat tempratuurschommelingen in de vriezer beperkt worden door een temperatuurmanagementsysteem, hierdoor behoudt voedsel zijn smaak, kwaliteit en kleur.

Ook op het gebied van koken staat Whirlpool voorop op het gebied van innovatie en design. Met dank aan de 6TH SENSE technologie van Whirlpool kun je met de “draai en bevestig” functie van de centrale programma knop in slechts drie stappen je hele Whirlpool oven instellen. Kies het type gerecht dat je wilt bereiden en jouw nieuwe Whirlpool oven doet de rest.

Naast innovatie wordt het hele assortiment Whirlpool keukenapparatuur gekenmerkt door ergonomisch design, aantrekkelijk kwaliteitsmateriaal en een grote diversiteit aan stijlen. Bekijk het hele assortiment Whirlpool keukenapparatuur.

Bron: WHIRLPOOL

Service & Informatie WHIRLPOOL
Telefoon service: 076-5306400
Service aanvragen: http://www.whirlpool.nl/service/boek-een-servicemonteur.content.html
Brochure aanvragen: http://www.whirlpool.nl/service/catalogus.content.html

Downloads PACB212HP WHIRLPOOL Airco


Je hebt Adobe Reader nodig om pdf bestanden te bekijken,
heb je deze nog niet geinstaleerd klik dan op Get Adobe Reader!