• +3
 • Ross
 • Joep
 • Barry
 • Janneke
 • Ruud
 • Jaleel
 • Juan

BOSCH NKN645GA2E

Keramische kookplaat tbv oven

 • NKN645GA2E BOSCH Keramische kookplaat tbv oven
 • NKN645GA2E BOSCH Keramische kookplaat tbv oven
 • NKN645GA2E BOSCH Keramische kookplaat tbv oven
 • NKN645GA2E BOSCH Keramische kookplaat tbv oven
 • NKN645GA2E BOSCH Keramische kookplaat tbv oven
Bouwvorm: Opbouw | Aansluiting op aantal fasen: 3 | Aan/uit indicator: Ja | Aansluitspanning: 220-240 V | Aansluitwaarde: 7800 W | Meer specificaties
1 a 2 werkdagen
426,-
Adviesprijs: 579,-
Bereikbaar voor al je vragen.
6 DAGEN PER WEEK

Productinformatie NKN645GA2E BOSCH Keramische kookplaat tbv oven

Keramische kookplaat Serie 4 te combineren met fornuisoven, 4 kookzones, 1 perectBake braadzone, ring zone double, bediening kookplaat via draaiknoppen op het inbouwfornuis, restwarmte-indicatie alle zones en rand roestvrijstaal.

BouwvormOpbouw
Aansluiting op aantal fasen3
Aan/uit indicatorJa
Aansluitspanning220-240 V
Aansluitwaarde7800 W
ConditieNieuw in doos
Alle specificaties

Let op: Dit product wordt niet geleverd met een stekker. Elektrische-, inductie- of keramische kookplaten werken meestal op een 2- of 3-fase aansluiting. Echter is er een uitzondering bij de 1-fase kookplaten. Dit is per meterkast verschillend. Installatie dient door een erkend installateur te gebeuren. Bij verkeerd aansluiten kan het apparaat defect raken en kan je garantie vervallen. Bovendien zullen de meeste verzekeringsmaatschappijen eventuele schade die hieruit ontstaat niet dekken.
Voor specifieke informatie kun je chatten of bellen met onze verkoopmedewerkers (Tel. 0226-355340, keuze 1)

Vragen over de NKN645GA2E BOSCH? Bel: 0226-355340

  Bel mij voor meer informatie

Specificaties NKN645GA2E BOSCH Keramische kookplaat tbv oven


De informatie bij dit product komt van de site van BOSCH om je te informeren.
Wij kunnen de juistheid en/of volledigheid echter niet garanderen.

Online vraag & antwoord NKN645GA2E BOSCH Keramische kookplaat tbv oven

Er zijn nog geen vragen gesteld, stel hier je vraag!

Stel je vraag

Reviews NKN645GA2E BOSCH Keramische kookplaat tbv oven

Voeg een review toe
NKN645GA2E
Gemiddeld beoordeeld:
8

Totaal: 3 reviews
Door: Lia den Dulk-Schmit  |  01-02-2024 19:14
10/10

Ik heb altijd apparatuur van Bosch gebruikt ben er zeer.tevreden over ook over de service De keuken heb ik zelf ontworpen hij is geel met zwart De apparatuur is makkelijk te bedienen De kookplaat voor deze is bijna 40 jaar meegegaan en ik hoop dat deze nieuwe het ook zo lang uithoudt

In bezit: een paar dagen

 • Gebruiksgemak
 • Vormgeving
 • Mogelijkheden
 • Duurzaamheid
Door: Ronald  |  19-12-2022 17:00
3/10

Deze elektrische kookplaat is een stuk minder praktisch in gebruik dan de vorige van Bosch. De knoppen zijn minder goed afleesbaar en er is geen indicatie dat een pit ingeschakeld is. De pit linksboven gaat in de normale stand aan heel dichtbij de pit rechtsboven. Voor de pit linksboven op de grote stand, zijn vrijwel geen pannen te koop die er mooi op passen. Veel handiger is de pit rechtsonder met twee standen. Die had, in kleinere maat ook linksboven gemoeten. Zo was ook de vorige Bosch kookplaat, heel tevreden daarover. Bovendien geven alle pitten op de laagste stand te veel hitte, zodat je niet langzaam kunt sudderen. Ook is de kookplaat veel krasgevoeliger dan de vorige. Kortom een echt tegenvallende kookplaat helaas.

In bezit: een maand

 • Vormgeving
 • Gebruiksgemak
 • Mogelijkheden
 • Duurzaamheid
Door: Tomasz  |  29-11-2022 18:00
10/10

Goede

In bezit: een maand

 • Gebruiksgemak
 • Vormgeving
 • Mogelijkheden
 • Duurzaamheid

Garantie NKN645GA2E BOSCH Keramische kookplaat tbv oven

Je krijgt standaard 2 jaar fabrieksgarantie en service op de 'BOSCH NKN645GA2E' als je deze bij Keukenloods.nl koopt. Dit is hetzelfde als bij een winkel met een fysieke showroom.

In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur. Ook winkels met een eigen technische dienst geven de storingen in de garantieperiode vaak door aan de fabrikant. Keukenloods.nl neemt een actieve rol in de begeleiding van garantiegevallen.

Om niet onnodig de servicedienst in te schakelen, adviseren wij jou bij gebreken in eerste instantie contact met onze klantenservice op te nemen. Wellicht is het probleem ook al telefonisch te verhelpen en anders hebben de medewerkers de juiste telefoonnummers en (e-mail)adressen van de servicedienst. Je ontvangt op de 'BOSCH NKN645GA2E' 2 jaar fabrieksgarantie.

Combi garantie: 5 jaar bij 4 inbouwapparaten van BOSCH

Bezorgen & Afhalen NKN645GA2E BOSCH Keramische kookplaat tbv oven

Bezorgen

Bezorgen is, tenzij anders vermeld, GRATIS op elk leveradres binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden.

Oude apparatuur
Indien van tevoren aangegeven wordt bij de bezorging het oude apparaat, mits losgekoppeld en klaargezet, meegenomen.

Aflevering
De goederen worden binnen bezorgd mits het in de doos door de deur kan en de ruimte vrij toegankelijk is zonder trappen. Koelkasten en fornuizen breder dan 60 centimeter worden naast de vrachtwagen gelost. De klant dient zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in de woning. De afleveringsplaats en datum worden in overleg afgesproken. Een uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 1 jaar na de opdracht. Wij leveren uitsluitend Nederlandse modellen.

Bezorgafspraak
Het annuleren van een afspraak dient minimaal 48 uur van tevoren aan ons te worden gemeld. Ben je op de afgesproken dag niet thuis als de chauffeur er is? Dan wordt een nieuwe afspraak gemaakt. Hiervoor worden €30,- extra bezorgkosten in rekening gebracht.

Betaling
Alle vermelde prijzen zijn incl. 21% btw
Wij vragen geen aanbetaling bij een bestelling.
Betalen via bank of giro is mogelijk mits deze betalingen bij ons zijn bijgeschreven vòòr aflevering.

Factuur
Bij levering ontvang je de factuur.


Afhalen

Je kunt je bestelling ook afhalen in ons magazijn in Opmeer. Deze is elke werkdag en op zaterdag geopend van 8.00 tot 16.00 uur. Je kunt hier pinnen, contant betalen is niet mogelijk.

Keukenloods.nl BV
De veken 330
1716 KJ Opmeer

Uiteraard kun je je bestelling ook in één van onze filialen afhalen, je dient dan wel bij je bestelling aan te geven in welk filiaal. Wij zorgen er dan voor dat je bestelling in het gekozen filiaal gereed staat.

Fabrikant NKN645GA2E BOSCH Keramische kookplaat tbv oven


BOSCH
BOSCH
Taurusavenue 36
2132 LS
Hoofddorp
Over BOSCH

Sinds de oprichting van Bosch, ruim 130 jaar geleden, heeft het merk maar één doel voor ogen: altijd het allerbeste maken. Hierbij is het uitgangspunt: eerlijk vakmanschap is belangrijker dan snelle winst. Deze focus heeft er mede voor gezorgd dat Bosch producten zich onderscheidden op volledige betrouwbaarheid en technische perfectie.

Bosch innovaties

Innovaties hebben vanaf het begin een belangrijke rol gespeeld bij Bosch. In 1933 heeft Bosch het eerste huishoudelijke apparaat gelanceerd, de elektrische koelkast. Vanaf dat moment waren ze niet meer te stoppen en volgde innovaties en nieuwe productlanceringen elkaar snel op. In 1949 brengt Bosch een verbeterde koelkast op de markt die door zijn slimme indeling direct een groot succes wordt. Een echte klassieker die ook tegenwoordig nog bij mensen thuis te vinden is. In 1952 lanceert Bosch de eerste keukenmachine die vrouwen veel werk uit handen neemt, in 1958 de eerste serie wasmachines, in 1964 de eerste afwasmachine, 1972 de was-droogmachine en in 1973 de eerste magnetron.

Ook tegenwoordig zit Bosch niet stil en blijven ze innoveren. Een mooi voorbeeld hiervan is de Bosch Home Connect, een app waarmee je bijna al je huishoudelijke apparatuur kunt bedienen. Vanaf nu hoef je dus niet meer thuis te zijn om je huishouden te kunnen doen.

Ook de nieuwste Bosch wasmachine is uitgerust met een extra innovatie. ActiveOxygen, verwijder 99,99% van de bacteriën uit je kleding bij lage, energiebesparende temperaturen. Een actieve vooruitgang met de efficiëntie die je van Bosch gewend bent.

De vaatwassers van Bosch beschikken over zeoliet technologie. Deze machines hebben een reservoir dat gevuld is met het mineraal zeoliet. Door de hitte verdampt het water aan het einde van het programma van de vaat. Het mineraal zeoliet neemt deze warme, vochtige lucht op en geeft warmte-energie af. Deze warmte wordt teruggeleid naar de vaat waardoor deze nog sneller droogt dan in een conventionele vaatwasser.

De nieuwste Bosch inductie kookplaten beschikken over PerfectFry technologie. Deze kookplaten hebben sensoren die de temperatuur van de pan in de gaten houden en voorkomen dat producten aanbranden. Je hoeft enkel de gewenste temperatuur op het bedieningspaneel in te stellen.

Bekijk alle Bosch keukenapparatuur in het assortiment van Keukenloods.nl.

Bekijk hier de exclusieve accent line van Bosch.

Bron: BOSCH

Service & Informatie BOSCH
Telefoon service: 088-4244010
Service aanvragen: https://www.bosch-home.nl/service/reparatieservice

Downloads NKN645GA2E BOSCH Keramische kookplaat tbv oven

Maatschets

Maatschets NKN645GA2E

Print maatschets


Je hebt Adobe Reader nodig om pdf bestanden te bekijken,
heb je deze nog niet geinstaleerd klik dan op Get Adobe Reader!