• +3
 • Ross
 • Joep
 • Barry
 • Janneke
 • Ruud
 • Jaleel
 • Juan

INVENTUM MN255C

Combimagnetron

 • MN255C INVENTUM Combimagnetron
 • MN255C INVENTUM Combimagnetron
 • MN255C INVENTUM Combimagnetron
 • MN255C INVENTUM Combimagnetron
Commerciële hoogte: 30 cm | Draaiplateau: Ja | Soort bedieningselementen: Draaiknop en druktoetsen | Netto inhoud totaal: 25 liter | Stoomfunctie: Nee | Meer specificaties
Leverbaar
Op bestelling
211,-
Adviesprijs: 219,-
Bereikbaar voor al je vragen.
6 DAGEN PER WEEK

Productinformatie MN255C INVENTUM Combimagnetron

INVENTUM MN255C Combimagnetron

Ervaar de perfecte mix van stijl en functionaliteit met de Inventum MN255C combimagnetron. Deze keukenhulp geeft je de vrijheid om een breed scala aan gerechten te bereiden. Ondanks zijn compacte formaat biedt de MN255C een royale inhoud van 25 liter, ideaal voor zowel dagelijkse maaltijden als speciale gelegenheden. Het digitale display en de gebruiksvriendelijke draaiknoppen maken het bedienen van deze combimagnetron een fluitje van een cent. Of je nu een snelle hap wilt opwarmen of een uitgebreid diner wilt bereiden, de Inventum MN255C is je betrouwbare assistent in de keuken.


Commerciële hoogte30 cm
DraaiplateauJa
Soort bedieningselementenDraaiknop en druktoetsen
Netto inhoud totaal25 liter
StoomfunctieNee
ConditieNieuw in doos
Alle specificaties

Vragen over de MN255C INVENTUM? Bel: 0226-355340

  Bel mij voor meer informatie

Specificaties MN255C INVENTUM Combimagnetron


De informatie bij dit product komt van de site van INVENTUM om je te informeren.
Wij kunnen de juistheid en/of volledigheid echter niet garanderen.

Online vraag & antwoord MN255C INVENTUM Combimagnetron

Er zijn nog geen vragen gesteld, stel hier je vraag!

Stel je vraag

Reviews MN255C INVENTUM Combimagnetron

Voeg een review toe
MN255C
Gemiddeld beoordeeld:
9

Totaal: 1 review
Door: Ytsje  |  03-02-2023 12:34
9/10

Het is een mooie en tegelijk degelijk uitziende, redelijk compacte combi-oven, heel gemakkelijk in gebruik, werkt goed. Ook ruim genoeg voor onze wensen. Hij warmt bovendien snel op. Kortom: wij zijn heel tevreden!

In bezit: een maand

 • Gebruiksgemak
 • Vormgeving
 • Mogelijkheden
 • Duurzaamheid

Garantie MN255C INVENTUM Combimagnetron

Je krijgt standaard 5 jaar fabrieksgarantie en service op de 'INVENTUM MN255C' als je deze bij Keukenloods.nl koopt. Dit is hetzelfde als bij een winkel met een fysieke showroom.

In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur. Ook winkels met een eigen technische dienst geven de storingen in de garantieperiode vaak door aan de fabrikant. Keukenloods.nl neemt een actieve rol in de begeleiding van garantiegevallen.

Om niet onnodig de servicedienst in te schakelen, adviseren wij jou bij gebreken in eerste instantie contact met onze klantenservice op te nemen. Wellicht is het probleem ook al telefonisch te verhelpen en anders hebben de medewerkers de juiste telefoonnummers en (e-mail)adressen van de servicedienst. Je ontvangt op de 'INVENTUM MN255C' 5 jaar fabrieksgarantie.

Bezorgen & Afhalen MN255C INVENTUM Combimagnetron

Bezorgen

Bezorgen is, tenzij anders vermeld, GRATIS op elk leveradres binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden.

Oude apparatuur
Indien van tevoren aangegeven wordt bij de bezorging het oude apparaat, mits losgekoppeld en klaargezet, meegenomen.

Aflevering
De goederen worden binnen bezorgd mits het in de doos door de deur kan en de ruimte vrij toegankelijk is zonder trappen. Koelkasten en fornuizen breder dan 60 centimeter worden naast de vrachtwagen gelost. De klant dient zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in de woning. De afleveringsplaats en datum worden in overleg afgesproken. Een uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 1 jaar na de opdracht. Wij leveren uitsluitend Nederlandse modellen.

Bezorgafspraak
Het annuleren van een afspraak dient minimaal 48 uur van tevoren aan ons te worden gemeld. Ben je op de afgesproken dag niet thuis als de chauffeur er is? Dan wordt een nieuwe afspraak gemaakt. Hiervoor worden €30,- extra bezorgkosten in rekening gebracht.

Betaling
Alle vermelde prijzen zijn incl. 21% btw
Wij vragen geen aanbetaling bij een bestelling.
Betalen via bank of giro is mogelijk mits deze betalingen bij ons zijn bijgeschreven vòòr aflevering.

Factuur
Bij levering ontvang je de factuur.


Afhalen

Je kunt je bestelling ook afhalen in ons magazijn in Opmeer. Deze is elke werkdag en op zaterdag geopend van 8.00 tot 16.00 uur. Je kunt hier pinnen, contant betalen is niet mogelijk.

Keukenloods.nl BV
De veken 330
1716 KJ Opmeer

Uiteraard kun je je bestelling ook in één van onze filialen afhalen, je dient dan wel bij je bestelling aan te geven in welk filiaal. Wij zorgen er dan voor dat je bestelling in het gekozen filiaal gereed staat.

Fabrikant MN255C INVENTUM Combimagnetron


INVENTUM
INVENTUM
Postbus 5023
6802 EA
Arnhem
Over INVENTUM

Overal aanwezig Niet alleen in Nederland is Inventum een begrip. Tot in de verste uithoeken van de wereld worden vele producten van Inventum al sinds de beginjaren naar tevredenheid gebruikt. In de industrie, de luchtvaart, de scheepvaart en in het huishouden, overal was én is Inventum aanwezig. Een innovatief verleden is een goede basis voor een duurzame toekomst voor mens, milieu en bedrijf. Sinds 1994 is Inventum verhuisd naar Veenendaal en is ze weer een echt familiebedrijf waar, net als in het begin, klein huishoudelijke apparaten en producten voor persoonlijke verzorging ontwikkeld worden. Passie en liefde voor ‘producten met een stekker’ kenmerkt Inventum.

Bron: INVENTUM

Service & Informatie INVENTUM
Telefoon service: 088 - 542 2290
Service aanvragen: https://www.inventum.eu/service/service-aanvraag/