112 resultaten

Highlights

Ontdek het gemak van stomen

Ontdek het gemak van stomen

De Miele-stoomoven is ongekend veelzijdig en de ideale aanvulling op oven en kookplaat. Omdat de bereidingstijden bij koken met stoom en gewoon koken gelijk zijn, hoeft u uw kookgewoonten niet aan te passen. U kunt voorgerechten, soep, vis, vlees, groenten, bijgerechten of zoete gerechten afzonderlijk bereiden – of een compleet menu in één enkel kookproces. Aan speciale wensen voor het kookresultaat – beetgaar of zacht – wordt met de Miele-stoomoven voldaan.
Stoomoven en oven in één apparaat (combi-stoomoven)

Stoomoven en oven in één apparaat (combi-stoomoven)

De stoomoven met oven vervult al uw wensen. Naast alle voordelen die koken met stoom biedt is het apparaat een oven met alle volwaardige ovenfuncties. Ook kunt u met dit apparaat combi-koken. Hierbij kunt u gebruikmaken van vochtige en droge hete lucht. Uw gerechten blijven krokant van buiten en mals van binnen.
Op stoom komen

Op stoom komen

De MultiSteam-technologie staat voor een unieke en externe opwekking van stoom die zorgt voor perfecte resultaten. De stoom verspreidt zich via zes inlaatopeningen in de bereidingsruimte, waardoor de opwarmtijd wordt verkort, de stoom snel wordt verdeeld en gelijkmatige resultaten worden bereikt.