• +3
  • Ross
  • Joep
  • Barry
  • Janneke
  • Ruud
  • Jaleel
  • Juan

Stoves Contact

Postbus 219
8440 AE
Heerenveen

Ontdek Stoves

Wij laten je graag kennismaken met het merk Stoves. Nieuw in Nederland, maar al 100 jaar een begrip in Engeland. Stoves Range Cookers zijn exclusieve vrijstaande fornuizen. Op en top kwaliteitsproducten met een gunstige verhouding ten opzichte van de prijs. Ze bieden een kok alle functies waar je maar aan kan denken. En niet onbelangrijk, ze zien er nog mooi uit ook. De kracht ligt in het juiste evenwicht tussen traditioneel en modern design. 

 
Logo Indesit

Stoves fornuizen

Stoves is met vrijstaande fornuizen en bijbehorende afzuigkappen een nieuwkomer op de Nederlandse markt. In Engeland behoren de fornuizen al jaren tot de best verkochte van het land. De solide en energiezuinige A-klasse fornuizen kenmerken zich door een hoeveelheid aan praktische, comfortabele en estetische functies. Waar bij anderen voor extra's een meerprijs gedlt, zijn deze bij Stoves standaard in de prijs opgenomen. Er kan worden gekozen uit 3 designs, vier verschillende ovens, zeven kookzones, uitgesproken kleuren, verschillende afmetingen en energiesoort. De fornuizen passen met hun strakke en robuuste design zowel in een moderne als landelijke keuken.

 

Stoves fornuizen

Stoves afzuigkappen

Wil je bij je mooie fornuis ook een passende afzuigkap van Stoves? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment afzuigkappen van Stoves aan die bestaan uit verschillende formaten. Met de mooie luxe uitstraling die de afzuigkappen bieden zijn ook deze een eyecatcher binnen de keuken. Naast dat de afzuigkappen van Stoves er mooi uit zien hebben ze natuurlijk ook een belangrijke functie. Namelijk jouw keuken fris en geurvrij maken

Stoves afzuigkappen

Stoves koelkasten

Bij een mooi fornuis en afzuigkap in de keuken hoort natuurlijk ook een mooie koelkast. Of in dit geval de Stoves Breeze Retro koel-vriescombinaties. Ze zijn verkrijgbaar in drie opvallende kleuren; zwart, rood en crème. Ze zijn niet alleen handig in gebruik wat betreft ruimte, maar beschikken ook over de uiterst handige No-Frost functie. Ze zien er daarbij nog eens leuk uit en zijn daarmee een ware blinkvanger in de keuken!

Stoves koelkasten

Stoves bij Keukenloods.nl

Heb je vragen over Stoves keukenapparatuur? Of wil je graag passend advies? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via WhatsApp, telefonisch of via e-mail. Als je graag de Indesit keukenapparatuur in het echt wilt ervaren, is dat ook mogelijk in een van onze Keukenloods.nl filialen.

Reviews Stoves

Voeg een review toe
Stoves gemiddeld beoordeeld met een 9 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 5 reviews

Door: G.Hager  |  17-02-2023 16:41
10
 10

Zeer goed ontvangen

Door: A.Grim  |  13-12-2022 20:06
6
 6

De inductieplaat krast snel ook met nieuwe pannen geschikt voor inductie.

Door: VERHAGEN, S. MEVR  |  10-01-2019 14:04
9
 9

Prima te installeren. Je hebt eigenlijk geen handleiding nodig. Bekijk alleen goed of je de ronde of de rechthoekige nodig hebt. Wij hadden in eerste instantie de verkeerde, maar Keukenloods heeft meteen geregeld dat we de correcte variant toegestuurd kregen.

Bekijk alle reviews