• +3
  • Ross
  • Joep
  • Barry
  • Janneke
  • Ruud
  • Jaleel
  • Juan

Reviews - liebherr

liebherr gemiddeld beoordeeld met een 9 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 42 reviews

Voeg een review toe  Bekijk alle merken
Door: Wil franken  |  2024-05-17 16:49:00
10
 10

Prima perfect handig in gebruik gemakkelijk ingestelde

Door: David  |  2024-04-17 14:10:00
10
 10

Top apparaat. Berg ruimte erbij, hoe krijg ik het vol? De verlichting is ook goud. groentelades werken fijn. ruimte genoeg om makkelijk een kist bier (of twee) te stallen, en ruimte over te houden voor een (grote) taart. zeer tevreden.

Door: Pranger  |  2024-03-29 14:21:00
10
 10

Had hiervoor ook 19jaar een liebherr, dat zegt genoeg. Werkt uitstekend en zuinig,gaat lang mee.

Door: vdberg  |  2024-01-24 11:58:00
9
 9

Liebherr: Prima service, adequaat handelen ná melden van defect/klacht. Hele nette fijne behandeling bij telefonisch contact, mijn melding werd serieus genomen. Nu hopen dat het defect aan mijn nieuwe koelvries combinatie ook verhopen gaat worden of dat er een optie komt voor een nieuwe koelvries combinatie.

Door: Pauline  |  2024-01-24 01:28:00
9
 9

Maakt meer lawaai dan mn vorige van 25jr oud, maar dese is wel veel zuiniger qua stroomverbruik. Fijn formaat en prima indeling

Door: Monique  |  2024-01-21 15:09:00
8
 8

Gekozen voor liebherr omdat mijn andere liebherr zeer goed bevalt.

Door: Diana  |  2024-01-18 08:21:00
9
 9

zeer tevreden Ben voor liebherr gegaan door goede ervaringen van andere fijne indeling

Door: Wouter  |  2024-01-16 17:05:00
9
 9

Gemakkelijk te plaatsen en eenvoudig te bedienen vrieskast met flexibele indeling. De breedte neemt minder ruimte en hij is erg stil. Duurzaamheid moet nog blijken, maar doet degelijk aan.

Door: Jes  |  2024-01-16 16:05:00
8
 8

Vriezer gekocht door positieve ervaring met Liebherr. Degelijk afgewerkt en heel stabiel.. Helaas geld nu voor ons dat bij het opentrekken van de lade , het voorfront eraf schiet ofwel loslaat. Nu bij 3 verschillende lades aan de hand gehad. Zowel bij de net ontvangen en ingevulde vriezer als ook tijdens gebruik. Heel vervelend en niet passend bij de naam en de prijs. Oplossing is er nog niet.

Door: Tineke Overbosch  |  2023-09-25 18:21:00
10
 10

Precies wat ik nodig had: een ruime koeler met verschillende temperatuurzones. Het was wat lastig om het reg.nr. te vinden maar met de klantvriendelijke hulp van de Liebherr-medewerker was het snel duidelijk. Ik heb meteen de extra garantie aangevraagd.

Door: M.A. Sahan  |  2023-05-29 16:56:00
10
 10

Hele goede apparaat. We zijn voornamelijk tevreden met de ruime vriezer. Is best wel stil. Topaankoop.

Door: Gert-Jan Post  |  2023-05-15 14:55:00
9
 9

We zijn blij met de 2 machines (koelkast, vrieskast) van LIEBHERR. Om dan wel de volgende redenen: - simpel zelf te installeren en machine van goede kwaliteit; - wij hebben een kastdeur die hangt aan de koelkast, extra hoog en dit was goed mogelijk (koelkastdeur kan 19kg hebben); - duurzaam klassement; - de vrieskast heeft een no-frost functie waar we tot op heden heel content mee zijn;

Door: Evert  |  2023-05-11 13:53:00
10
 10

Twijfelde vanwege de forse prijs maar zeer tevreden toch voor Liebherr gekozen te hebben. Indeling is fantastisch en levert dagelijks veel gebruikersgemak. Dit heeft ook te maken met de vormgeving b.v. veel in de deur te kunnen plaatsen en de beide groentevakken. Duurzaamheid zal moeten blijken maar mijn vorige Liebherr ging 25 jaar mee heb hier gezien de degelijke constructie alle vertrouwen in.

Door: Peter  |  2023-03-30 15:21:00
10
 10

Een tweede vroezer voor in de schuur waar ik mijn hobby, brood bakken, beoefen. Prima vriezer met 4 laden voor heel veel invries gemak. Daar ik niet te veel stroom heb in de schuur is deze naat de gebruiksvriendelijkheid ook nog eens zeer zuinig. Een aanrader

Door: Errol Caupain  |  2023-02-10 13:22:00
9
 9

Oersterk en betrouwbaar merk. Ben erg tevreden over mijn aankoop en beveel de Liebherr GP1496-20 tafelmodel vriezer aan.

Door: Ans Roedts  |  2023-02-09 17:02:00
10
 10

Wij zijn op het moment tevreden Week twaalf komen ze met mijn Inductie kookplaat met oven Ik hoop het toch Ik heb vertouwen in jullie

Door: Henk kortram  |  2021-03-17 16:25:00
9
 9

Het is een mooie en goed bedien en gebruik gemak koel vries combinatie. Aan rader????????

Door: Natasja  |  2020-12-13 15:09:00
10
 10

Zeer tevreden

Door: Berth  |  2020-10-09 11:28:00
6
 6

Binnenruimte en indeling vallen wat tegen. Kapot ei zirgt voor veel schoonmaakwerk

Door: Guibal  |  2020-02-11 11:33:00
10
 10

Prima apparaat, werkt goed.

Totaal: 42 reviews