Keukenloods.nl - Inbouwapparatuur en keuken specialist

 • +14
 • Jeroen
 • Patrick
 • Charlotte
 • Emiel
 • Milan
 • Alex
 • Lino
 • Hyla
 • Raoul
 • Tim
 • Ruud
 • Lennard
 • Jari
 • Wilfried
 • Reynaldo
 • Matthias
 • Jamie
Liebherr

Liebherr

Handelsweg 30
1422 DW
Uithoorn (Nederland)


Klanten beoordelingen

99

Service & Informatie Liebherr

Telefoonnummer service:
0297-239955
Links:
Service aanvragen
Brochure aanvragen

Over Liebherr

Liebherr is in 1955 begonnen met de ontwikkeling van huishoudelijke koel- en vriesapparatuur, tegenwoordig behoord het merk tot één van de meest toonaangevende merken van Europa. Liebherr koel- en vrieskasten worden in eigen fabrieken geproduceerd in Ochsenhausen, Lienz en Marica.

Als specialist op het gebied van koelen en vriezen produceert Liebherr de meest hoogwaardige koel- en vriesapparaten met de nieuwste koeltechnieken. Een belangrijk kenmerk van de Liebherr koel- vrieskast is het lage energieverbruik, 27% van de 235 verschillende modellen valt in de meest zuinige energieklasse A++, 68% heeft energielabel A+ en 5% valt in energieklasse A.

Liebherr koelkasten

Liebherr heeft een breed assortiment vrijstaande en tafelhoogte koelkasten met veel innovatieve functies. Ze beschikken over ruime fruit- en groentecompartimenten die erg zijn handig voor het opslaan van grotere artikelen. De in hoogte verstelbare en krasbestendige GlassLine planken zijn gemaakt van veiligheidsglas en eenvoudig schoon te maken.

Liebherr Side-by-Side koelkasten worden gekenmerkt door hun ruime capaciteit en kwaliteit vakmanschap. Geavanceerde technologie zorgt ervoor dat voedsel langer vers en van goede kwaliteit blijft. Met uitstekende eigenschappen, hoge energie-efficiëntie en bekroond ontwerp, voldoen de Lieberr side-by-side koelkasten aan de hoogste verwachtingen.

Liebherr koel-vriescombinaties beschikken over veel handige features die je helpen om ​​gezond te leven. Het koelkastcompartiment zorgt voor een uitzonderlijke kwaliteit voedselopslag en wanneer je eten nog langer vers wilt houden, kun je kiezen voor een BioFresh-kluis. De Liebherr NoFrost technologie maakt ontdooien daarnaast niet meer nodig.

De temperatuur van een wijn bepaalt voor een groot gedeelte zijn smaak. Om te voorkomen dat factoren zoals temperatuur, vochtigheid en licht de kwaliteit van de wijn beïnvloeden, biedt Liebherr wijnkoelkasten perfecte beschermende opslagomstandigheden. Het vochtigheidsniveau is hoog en innovatieve technologieën garanderen bescherming tegen UV-licht en trillingen. Daarnaast kan de temperatuur worden aangepast aan de vraag of de wijn in de nabije toekomst gedronken gaat worden of dat hij voor langere termijn moet worden bewaard.

Bekijk alle Liebherr koelkasten in het assortiment van Keukenloods.nl.


Bron: Liebherr

Reviews Liebherr

Liebherr gemiddeld beoordeeld met een 9 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 23 reviews

Voeg een review toe
Door: Guibal  |  11-02-2020 11:33
10
 10

Prima apparaat, werkt goed.

Door: HELMSTRIJD S  |  21-01-2020 23:55
10
 10

Al ruim 15 jaar een Liebherr liefhebber ( koelkast en diepvrieskast ). Als er iets aan de hand is, helpen ze je snel aan de telefoon als dat mogelijk is. Als dat niet lukt, komt de reparateur langs. Maar was bij mij niet nodig. Het zijn goede apparaten die JAREN mee gaan. Een volle 10.

Door: HULTINK, W. DHR  |  14-02-2019 18:46
10
 10

Liebherr is en blijft het nummer 1 merk op het gebied van koel/vries apparaten. Degelijk afgewerkte, goed doordachte machines. Ik houd de machine nu al een poosje in de gaten middels een thermometer in de binnenruimte. De temperatuur varieert netjes tussen -18 en -20 graden (bij ingestelde -18). Ook daarin merk je de goede afwerking. We zijn er echt heel erg blij mee.

Door: KLEVE G.R.  |  19-12-2018 18:05
10
 10

Ik ben heel erg tevreden over deze aankoop. Overzichtelijke en royale lades waarin veel groenten bewaard kunnen worden. Groenten blijven langer vers . Behoorlijk stil aparaat en bezit deuralarm wat waarschuwt als de deur niet goed dicht zit.

Door: MAASSEN P.  |  25-07-2018 12:09
4
 4

Ben heel erg ontevreden met name de temp. instelling te weten ik stel in - 18 maar de temp. Is - 24 ik vind dat raar waarom niet instellen op -18 en als er dan 2 graden verschil is dat kan en dat begrijp ik. Ik heb hem nu op - 15 staan en de werkelijke gemeten temp. Is 21 a 22 graden. Met andere woorden - 18 kan ik niet instellen de temp. - is dan veel hoger conclusie temp. aanduiding vriezer slaat nergens op reactie van Libherr zal wel zijn het is een indicatie.

Door: POLL W   |  27-02-2018 16:31
9
 9

Mooie look met zijn roestvrijstalen uiterlijk. Er is veel ruimte in zowel koel- als vriesgedeelte. En hij is zeer energiezuinig in gebruik, dus duurzaam en goed voor de energierekening. De vorige Liebherr hield het 30 jaar vol.

Door: LAAN F   |  25-01-2018 15:11
10
 10

Mooi en muisstil apparaat. Heerlijk in de hele koelkast en vrieslades gelijke temperatuur. Erg ruime diepvrieslades en eg zuinig in stroom verbruik, dit konden we goed met de Toon zien. We hebben hem vervangen voor onze 19 jr. oude liebherr die nog werkend naar de kringloop is gegaan. Perfect werkend nofrost systeem

Door: ABERKROM, B. MEVR   |  14-09-2017 18:38
10
 10

Ja, wat kan ik zeggen, het is een Liebherr, beter kan je niet krijgen van koelkasten en vriezer. Er is geen enkel ander merk dat hier tegenop kan, het is een feit!! Hij is stoer , robuust en nog belangrijker hij doet wat je van hem verwachten kan. Kaar!!

Door: STOKMAN, N. DHR   |  26-01-2017 07:19
9
 9

Voldoet aan de wensen die wij op dat moment hadden. Gebaseerd op gebruiksgemak en vormgeveving onze keuze gemaakt. Bepalend daarbij was de RVS uitstraling die moest passen in de totale compositie van de keuken

Door: HERKSEN VAN M.   |  21-11-2016 12:13
2
 2

De koelkast heeft zeer slechte verlichting, slechts 1 lampje bovenin wat snel afgedekt wordt door spullen die je in de koelkast zet en waardoor er verder slecht overzicht is in de koelkast. Achterkant van de koelkast heeft veel condens waardoor producten die je naar achter schuift nat worden of vast vriezen. Absoluut niet kopen dus! Ik had helaas geen keuze omdat ik een slanke koelkast nodig had voor inbouw, een maat die moeilijk te krijgen is, en mijn oude koelkast in de heetste week van het jaar kapot ging. Enorme spijt dat ik deze heb gekocht.

Door: PUISTER K.   |  11-10-2016 14:57
9
 9

Liebherr is gewoon een topmerk. Je merkt aan alles dat je de betere koeler hebt aangeschaft, Koelt prima, indeling naar eigen behoefte in te stellen, afwerking is goed. Verbruik gaan we leren, maar alle vertrouwen in, LIebherr heeft een naam hoog te houden.

Door: VERHAAR DHR SD  |  16-12-2015 13:29
9
 9

Mooie vormgeving. Mooie afmetingen. Past op stukje muur van 55cm. Grote koelruimte en goed toegankelijk. Ruimte in vriesgedeelte is beperkt maar dat was een bewuste keuze. Overzichtelijk door de glasplaten. Handgrepen heel prettig. Goede keus!

Door: LANKEREN VAN DHR A.H.D.   |  30-06-2015 13:29
10
 10

Wij zijn bijzonder tevreden met onze Liebherr GT 3032.De vrieskist is muisstil en superzuinig.Ook de de-frost werkt goed.Veel ruimte,zodat we er veel in kwijt kunnen.De vrieskist is iets duurder dan die van de concurrenten,maar daar krijg je ruimschoots de kwaliteit voor terug.AvL

Door: KAUW C   |  10-03-2015 14:20
10
 10

Goed wekende koelkast voor een redelijke prijs. Garantie was makkelijk te verlengen. Alleen de strip naast de kast liet los na een paar dagen. Heb deze met dubbelzijdig tape vastgezet.

Door: HARTOG DHR A.C.   |  03-03-2015 13:32
9
 9

Alle waar naar zijn geld: de prijs is niet laag, maar je krijgt er een degelijke kast voor, die (hopelijk) vele jaren meegaat. Service bestond uit het nazenden van extra steuntjes voor de (dubbele) deur, die aan de inbouwkoelkast vast moest komen.

Door: HOFKES, A.   |  06-02-2015 15:18
9
 9

Aanschaf betreft kleiner model vrieskast met drie lades. Ziet er in zijn totaliteit solide uit. Efficiënte indeling met voldoende ruimte. Geen ervaring met service. Garantiebepalingen voldoende beschreven en duidelijk.

Door: MOLEN G VAN DER   |  26-12-2014 12:21
9
 9

Hoi de liebherr vrieskast is heel goed vriest op de normale stand heel snel in. staat nu 3 manden zeer tevreden. ook een samsung FQ315 turbo-combi-oven bij u gekocht, sinds een week in gebruik heel goed oven heel snel warm op normale stand wij zijn zeer tevreden. Vgr Gerrit

Door: VENMANS DHR H. SD  |  02-10-2014 15:39
8
 8

Ik ben zeer tevreden met mijnl liebherr koelkast. Interieur ziet er gelikt uit. Ik heb gekozen vor liebherr omdat ik al een diepvries van liebherr heb, en deze draait al 20 jaar zonder problemen. Ook het inbouwen ging erg goed. Handig systeem om de deur te monteren en af te stellen. Verder een keurige levering door keukenloods.nl Al met al een goede aankoop.

Door: FIJTEN MEVR   |  21-05-2014 19:56
10
 10

In het verleden hebben we al eerder koelapparatuur van Liebherr gekocht. Deze apparaten hebben feilloos gewerkt. De eerste Liebherr-onderbouwkoeler hebben we moeten vervangen, omdat de rubbers helaas waren versleten. De koelkast werkte echter nog prima. De opvolger was echter te diep, waardoor we genoodzaakt waren een traditionele draaideur-koelkast (van Liebherr) te kopen. Deze koelkast hebben we onlangs uiteindelijk vervangen vanwege het gebruiksgemak van de uittrekbare onderbouwkoelkast, die nu wél in de goede afmetingen te verkrijgen was. Van de 7 jaar-garantie hebben we bij geen enkel apparaat ooit gebruik hoeven maken, omdat alle apparaten nooit mankementen hebben vertoond.

Door: BOUW EN INFRAPARK   |  16-04-2014 08:42
9
 9

We hadden een aantal eisen waar we aan moesten voldoen. De koelkast staat op een kantoor. Geen geluid. klein, zodat die onder een bureau past. Liebherr voldoet hier prima aan. We zijn er erg tevreden mee.

Bekijk alle reviews