• +4
  • Ross
  • Joep
  • Barry
  • Janneke
  • Lino
  • Ruud
  • Jaleel
  • Juan

Lanesto Contact

Nijverheidsscentrum 2
2761JP
Zevenhuizen(Nederland)

Ontdek Lanesto

Zwart, goud en koper: dat zijn de nieuwste kleuren in kranen- en spoelbakkenland. Lanesto maakt van spoelbak en kraan één esthetisch geheel. In kleur, maar ook qua vormgeving. Kies er ook een bijpassende zeepdispenser en vaatdoekhouder bij. Uiteraard kun je bij Keukenloods vragen naar alle spoelbakken en welke inbouwmethode geschikt is voor het keukenwerkblad of lees er hieronder meer over.

 
Logo zanussi

Lanesto spoelbakken

De vraag naar relatief grote spoelbakken blijft stijgen. Ook zie je steeds vaker een vrij kleine radius waardoor de spoelbak scherpe strakke hoeken heeft. Maar er zijn meer trends in spoelbakkenland. Denk bijvoorbeeld aan de gekleurde spoelbakken en de verschillende inbouwmethodes. De Lanesto Urban spoelbakkenserie heeft een binnenradius van 10, waardoor de Urban perfect past in de huidige trend van strakke keukens. Bij elke kleur is een bijpassend inzetbakje én bodemrekje verkrijgbaar.

Lanesto spoelbakken

Vlak inbouw spoelbak

Vlak inbouw is de meest populaire vorm van inbouw. De spoelbakrand wordt vlak in het werkblad ingebouwd door een verdieping in het werkblad te maken waar de spoelbakrand in vast gelijmd wordt. Het blad en de spoelbak lopen hierdoor in elkaar over en heb je geen last van opstaande randen. Niet alleen mooi dus maar ook uitermate praktisch.

Onderbouw spoelbak

De onderbouw methode wordt vooral toegepast met enkele spoelbakken. Er wordt een uitsparing gemaakt in het blad waarna de spoelbak onder de uitsparing wordt gelijmd. Hierdoor onstaat net als bij de vlak inbouwmethode een vlak werkgedeelte. Er is zelfs helemaal geen rand zichtbaar.
 

Lanesto kranen

Keukenkranen zijn inmiddels verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals metaal, koper, goud, zwart of wit. En zijn ook te combineren met een spoelbak in dezelfde kleur. Zo zijn deze elementen die je dagelijks gebruikt echte sfeermakers in de keuken. En dan zijn er ook nog een aantal verschillende kraantypes met andere functies: eenhendelmengkranen, tweeknopskranen en kokendwater kranen.

Lanesto kranen

Lanesto eenhendelmengkranen

Eenhendelmengkranen kun je met één hand bedienen om de juiste waterhoeveelheid en -temperatuur te regelen. Door de hendel naar links, rechts, boven of beneden te bewegen regel je de temperatuur en de hoeveelheid water. De mengkraan is zo langzamerhand in de moderne keuken geworden.

Lanesto tweeknopskranen

Deze kraan heeft twee verschillende grepen; eentje voor warm en eentje voor koud water. Je mengt hierbij zelf het warme en koude water tot de gewenste temperatuur. Het design van tweegreepskranen is vooral populair in de meer uitgesproken klassieke of moderne keuken. De grepen zitten aan de kraan of los op het blad.

Lanesto afvalemmers

De Lanesto afvalemmer is een must-have om jouw keuken modern, hygiënisch en georganiseerd in te richten. De afvalemmers van Lanesto zijn eenvoudig te monteren, vriendelijk in gebruik en gemaakt van hoge kwaliteit kunststof. De afvalemmers zijn geschikt voor zowel links- als naar rechtsdraaiende deuren, is uittrekbaar en eenvoudig te monteren aan de wand van een keukenkast voor een maximale gebruikservaring.

Lanesto afvalemmers

Lanesto bij Keukenloods.nl

Heb je vragen over Lanesto keukenapparatuur? Of wil je graag passend advies? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via WhatsApp, telefonisch of via e-mail. Als je graag de Lanesto keukenapparatuur in het echt wilt ervaren, is dat ook mogelijk in een van onze Keukenloods.nl filialen.

Reviews Lanesto

Voeg een review toe
Lanesto gemiddeld beoordeeld met een 8 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 1 review

Door: Michella  |  21-10-2020 10:04
8
 8

Mooie bak en goed schoon te maken, pasvorm was precies goed.ik kjan hem aanbevelen

Bekijk alle reviews