Keukenloods.nl - Inbouwapparatuur en keuken specialist

  • +9
  • Jeroen
  • Patrick
  • Tyron
  • Milan
  • Alex
  • Gerald
  • Lino
  • Raoul
  • Ruud
  • Lennard
  • Jari
  • Wilfried
  • Jamie
2e Paasdag zijn al onze filialen geopend!

Reviews - kitchenaid

kitchenaid gemiddeld beoordeeld met een 10 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 9 reviews

Voeg een review toe  Bekijk alle merken
Door: HOOGERVORST RENATE   |  2016-03-09 19:11:00
10
 10

Deze waterkoker is een aanwinst voor in de keuken. De waterkoker heeft een zeer mooie vormgeving. Het neemt weinig plek in en is snel heet. Ook het schoonhouden is simpel. Nadelen heb ik tot op heden nog niet kunnen ontdekken.

Door: LEEUWEN VAN MEVR   |  2016-03-01 10:17:00
10
 10

Supersnelle levering. Ondanks berichtgeving dat het een paar weken zou duren, stond de pakketbezorger na twee dagen op de stoep.

Door: GIJZEN DHR   |  2016-02-21 21:18:00
9
 9

Wij vinden het een mooi merk en het is een degelijk merk en ook een mooie vormgeving. Het zijn wel dure apparaten en daarom hebben we er lang over na gedacht om ze te kopen maar we hebben er nu 4 van Kitchenaid en ze zijn hun geld waard.

Door: PUTTEN VAN DER C   |  2016-02-21 19:46:00
10
 10

Geweldige stoere robuuste waterkoker van KitchenAid voldoen aan als onze verwachtingen. Een aanwinst op het aanrecht. Zeker een aanrader voor iemand die van Theedrinken houdt. Erg stil tijdens gebruik en als de gewenste temperatuur bereikt is een beschaafde toon als waarschuwing

Door: GIJZEN DHR   |  2016-02-21 10:49:00
9
 9

Wij vinden het een mooi merk en het is een degelijk merk en ook een mooie vormgeving. Het zijn wel dure apparaten en daarom hebben we er lang over na gedacht om ze te kopen maar we hebben er nu 4 van Kitchenaid en ze zijn hun geld waard.

Door: VERKADE-GELDHOFF, J.   |  2016-02-19 13:01:00
10
 10

Wij hebben een retro-model Kitchen Aid waterkoker gekocht bij Keukenloods. We gebruiken hem nu al een paar maanden en zijn super-tevreden! De temperatuur van het water kan ingesteld worden, bijv.groene thee moet met een temperatuur van 80-85 oC gezet worden. De service van Keukenloods is heel goed en de prijzen zijn laag. Hetzelfde model waterkoker kost elders 20,- € meer! Kortom, Keukenloods kan ik aanbevelen. J. Verkade-Geldhoff Bergen op Zoom

Door: ROTERING HANS DHR   |  2016-02-18 17:47:00
10
 10

Was al bekend met het product, daarom deze artikelen aangeschaft en al volop gebruikt. De voedselmolen en pastarollen nemen veel handwerk uit handen. Als je de juiste stijfheid van het deeg hebt draai je de heerlijkste verse pasta.

Door: GOMPEL MEVR M. VAN   |  2016-02-18 11:11:00
10
 10

Onze Kitchenaid werd keurig en ook snel thuisbezorgd. De extra menghaak die we bestelden, was keurig bijgeleverd. Leuk dat je nog een mooi kookboek kon aanvragen en natuurlijk was de actie voor een gratis glazen mengkom mooi meegenomen. Het is natuurlijk toch een prijzige kom. Wel heel zwaar deze glazen mengkom. Uiteraard is de machine gewoon prachtig om te zien.mheel blij dat ik voor de zwarte variant heb gekozen. Je ziet de rode (ookk mooi hoor) overal, maar de zwarte is echt prachtig. Je merkt direct de degelijke kwaliteit van de machine. Echt anders als we tot nu toe gewend waren. Wat een verschil. Hadden we jaren eerder moeten doen. Maar vanwege hrt prijskaartje nooit eerder tot aanschaf over gegeaan. Daarom nu, met de leuke actie van de gratis kom, wel aangekocht. Heel tevreden over aanschaf via Keukenloods.

Door: DIJK van MEVR   |  2015-12-10 13:39:00
10
 10

ik koos voor dit apparaat, omdat het goed uit de testen komt. over dit merk ben ik tot nog toe zeer tevreden. Ik moet zeggen dat het geluid van de motor niet altijd even constant is. ik hoop dat dit normaal is, voorlopig doet hij het nog prima. ik zou dit merk zeker bij anderen aanbevelen. Gerda van Dijk

Totaal: 9 reviews