Keukenloods.nl - Inbouwapparatuur en keuken specialist

 • +7
 • Jeroen
 • Patrick
 • Tyron
 • Charlotte
 • Alex
 • Gerald
 • Raoul
 • Lennard
 • Jari
 • Wilfried
KitchenAid

KitchenAid

Postbus 19
B-2018
Antwerpen (Belgie)


Klanten beoordelingen

1010

Over KitchenAid

“For the Way It’s Made”, dat is de filosofie die de passie van het KitchenAid-merk weerspiegelt. Tijdens de ontwikkeling van keukenapparatuur heeft het merk altijd de professionele keuken vertrouwd voor inzichten, advies en/of suggesties. Dit vertalen ze door naar keukenapparatuur voor de particuliere markt. Deze samenwerking, tussen de particuliere en zakelijke markt, heeft als resultaat een assortiment keukenapparatuur die professionele resultaten leveren. Dus of je nou een ervaren of een beginnende kok bent, KitchenAid is jouw ideale partner in de keuken.

Het KitchenAid assortiment heeft zich altijd onderscheiden door het iconische design dat elke keuken karakter geeft. Deze stijl is geïnspireerd op de bekende mixer/keukenrobot die meer dan 90 jaar geleden werd ontworpen om bakkers te helpen bij het mengen van deeg. KitchenAid is gedurende zijn bestaan trouw gebleven aan deze afkomst. Hierbij zijn uiteraard kwaliteitsmaterialen, fijn vakmanschap, duurzaamheid en de zorgvuldige aandacht voor detail de basis.

KitchenAid keukenapparatuur

In 1919 is de H5 eierklopper van KitchenAid ontwikkeld, welke een groot succes werd. Vanaf dit moment is de KitchenAid mixer niet meer weg te denken uit de keuken. Ondanks dat het design nauwelijks is veranderd, is de techniek met zijn tijd meegegaan en het assortiment uitgebreid. Bekijk alle KitchenAid mixers en ontdek de onderlinge verschillen.

Buitengewone koffie zet je eenvoudig met één van de KitchenAid koffiezetapparaten. De kunst van het koffiezetten zit hem in de combinatie van goede bonen, water en een nauwkeurige koffiezetmethode. Maar ook echt goede koffie kan op meerdere manieren gezet worden passend bij jouw smaakvoorkeur. ’s Ochtends even wakker worden met een kopje espresso tijdens het lezen van de krant? ’s Middags gezellig bijpraten met vrienden onder het genot van een cappuccino? Of misschien drink je jouw koffie liever puur en zwart? Voor iedereen is er een passend KitchenAid koffiezetapparaat.

KitchenAid heeft een groot assortiment keukenapparatuur die jouw helpen prestaties te leveren op topkok niveau. Bekijk alle KitchenAid keukenapparatuur in het assortiment van Keukenloods.nl.


Bron: KitchenAid

Reviews KitchenAid

KitchenAid gemiddeld beoordeeld met een 10 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 10 reviews

Voeg een review toe
Door: Anne  |  29-06-2020 10:24
9
 9

Fantastisch apparaat

Door: HOOGERVORST RENATE   |  09-03-2016 19:11
10
 10

Deze waterkoker is een aanwinst voor in de keuken. De waterkoker heeft een zeer mooie vormgeving. Het neemt weinig plek in en is snel heet. Ook het schoonhouden is simpel. Nadelen heb ik tot op heden nog niet kunnen ontdekken.

Door: LEEUWEN VAN MEVR   |  01-03-2016 10:17
10
 10

Supersnelle levering. Ondanks berichtgeving dat het een paar weken zou duren, stond de pakketbezorger na twee dagen op de stoep.

Door: GIJZEN DHR   |  21-02-2016 21:18
9
 9

Wij vinden het een mooi merk en het is een degelijk merk en ook een mooie vormgeving. Het zijn wel dure apparaten en daarom hebben we er lang over na gedacht om ze te kopen maar we hebben er nu 4 van Kitchenaid en ze zijn hun geld waard.

Door: PUTTEN VAN DER C   |  21-02-2016 19:46
10
 10

Geweldige stoere robuuste waterkoker van KitchenAid voldoen aan als onze verwachtingen. Een aanwinst op het aanrecht. Zeker een aanrader voor iemand die van Theedrinken houdt. Erg stil tijdens gebruik en als de gewenste temperatuur bereikt is een beschaafde toon als waarschuwing

Door: GIJZEN DHR   |  21-02-2016 10:49
9
 9

Wij vinden het een mooi merk en het is een degelijk merk en ook een mooie vormgeving. Het zijn wel dure apparaten en daarom hebben we er lang over na gedacht om ze te kopen maar we hebben er nu 4 van Kitchenaid en ze zijn hun geld waard.

Door: VERKADE-GELDHOFF, J.   |  19-02-2016 13:01
10
 10

Wij hebben een retro-model Kitchen Aid waterkoker gekocht bij Keukenloods. We gebruiken hem nu al een paar maanden en zijn super-tevreden! De temperatuur van het water kan ingesteld worden, bijv.groene thee moet met een temperatuur van 80-85 oC gezet worden. De service van Keukenloods is heel goed en de prijzen zijn laag. Hetzelfde model waterkoker kost elders 20,- € meer! Kortom, Keukenloods kan ik aanbevelen. J. Verkade-Geldhoff Bergen op Zoom

Door: ROTERING HANS DHR   |  18-02-2016 17:47
10
 10

Was al bekend met het product, daarom deze artikelen aangeschaft en al volop gebruikt. De voedselmolen en pastarollen nemen veel handwerk uit handen. Als je de juiste stijfheid van het deeg hebt draai je de heerlijkste verse pasta.

Door: GOMPEL MEVR M. VAN   |  18-02-2016 11:11
10
 10

Onze Kitchenaid werd keurig en ook snel thuisbezorgd. De extra menghaak die we bestelden, was keurig bijgeleverd. Leuk dat je nog een mooi kookboek kon aanvragen en natuurlijk was de actie voor een gratis glazen mengkom mooi meegenomen. Het is natuurlijk toch een prijzige kom. Wel heel zwaar deze glazen mengkom. Uiteraard is de machine gewoon prachtig om te zien.mheel blij dat ik voor de zwarte variant heb gekozen. Je ziet de rode (ookk mooi hoor) overal, maar de zwarte is echt prachtig. Je merkt direct de degelijke kwaliteit van de machine. Echt anders als we tot nu toe gewend waren. Wat een verschil. Hadden we jaren eerder moeten doen. Maar vanwege hrt prijskaartje nooit eerder tot aanschaf over gegeaan. Daarom nu, met de leuke actie van de gratis kom, wel aangekocht. Heel tevreden over aanschaf via Keukenloods.

Door: DIJK van MEVR   |  10-12-2015 13:39
10
 10

ik koos voor dit apparaat, omdat het goed uit de testen komt. over dit merk ben ik tot nog toe zeer tevreden. Ik moet zeggen dat het geluid van de motor niet altijd even constant is. ik hoop dat dit normaal is, voorlopig doet hij het nog prima. ik zou dit merk zeker bij anderen aanbevelen. Gerda van Dijk

Bekijk alle reviews