Keukenloods.nl - Inbouwapparatuur en keuken specialist

  • +8
  • Jeroen
  • Patrick
  • Alex
  • Gerald
  • Raoul
  • Ruud
  • Lennard
  • Jari
  • Jamie

Reviews - franke

franke gemiddeld beoordeeld met een 8 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 17 reviews

Voeg een review toe  Bekijk alle merken
Door: JOON P  |  2019-07-12 10:56:00
10
 10

Franke was al favoriet bij mij omdat de helpdesk eens een nieuw zeefje voor mijn gootsteenbak (die ik al jaren in gebruik had) gratis toezond. Nu ik de kokenwaterkraan in gebruik heb genomen kan Franke helemaal niet meer stuk want ik heb er dagelijks een groot plezier van. Overigens ook complimenten aan de vakkundige en meedenkende monteur van inbouw.nl over de bijna onzichtbare inbouw van de kraan.

Door: WIJKER, J. DHR  |  2019-03-12 08:36:00
10
 10

Super mooi product! Werkt naar behoren????. Een min puntje: op de foto’s zie je alleen de kraan en de plintboiler. Wij hebben gekozen voor dit product vanwege ruimte gebrek i.v.m. het hebben van alleen lades. Echter bij ontvangen van product bleek dat er ook nog een filter tussen geplaatst moest worden, en deze neemt nog behoorlijk wat ruimte in.

Door: SEVENTER s.van DHR  |  2019-02-15 09:55:00
3
 3

Deze afzuigkap zuigt niet af! Slechte service en een waardeloos product. Hij staat in een open ruimte en werkt met een koolstofafzuiger, maar dat werkt dus niet. We zijn daar slecht over geinformeerd. Hhhhh

Door: SEVENTER s.van DHR  |  2019-02-15 09:54:00
3
 3

Deze afzuigkap zuigt niet af! Slechte service en een waardeloos product. Hij staat in een open ruimte en werkt met een koolstofafzuiger, maar dat werkt dus niet. We zijn daar slecht over geinformeerd. Hhhhh

Door: VEEN, J. VAN DER  |  2018-11-20 16:05:00
2
 2

Heb de producten twee weken geleden teruggestuurd, maar tot vandaag niets gehorod. Dit terwijl het over een erg groot bedrag gaat. (tenminste dat is het voor mij) Het zou fijn zijn als ik zsm wat hoor

Door: BROEREN, R. DHR   |  2017-09-14 17:56:00
10
 10

we hebben voor FRANKE gekozen ,omdat er bij deze kraan een plintboiler bij zat. En wij niet anders konden dan een plintboiler. tot nu toe ben ik tevreden over het merk FRANKE. Ik merk alleen wel dat als we het kokende water aan hebben staan dat de kraan erg spettert en dat is niet zo fijn! ik zou zeer zeker het merk bij iedereen aanbevelen!

Door: GROTERS B.   |  2017-06-26 16:28:00
10
 10

Na veel zoeken en vergelijken gekozen voor een kraan van Franke. Het product, keukenkraan in rvs uitvoering ziet er zeer goed en mooi uit, zoals omschreven. Veel vertrouwen in het product dat ruim een maand in bezit en gebruik is. Voor als nog zeker geen spijt van de aanschaf dat de prijs zeker waard is/lijkt te zijn.

Door: SOLDT, A. VAN DHR   |  2016-12-20 10:27:00
8
 8

Ik ken het merk, is een nette en stevige bak. Er is alleen een probleem, gisteren met het monteren van de bak kwam ik er achter dat het boutje voor de bevestiging van de overloop miste. Nu heb ik er voorlopig een ander boutje ingezet maar ik heb wel dit boutje nodig ! Graag nasturen.

Door: BIRAHY, A.   |  2016-05-23 12:17:00
10
 10

Het apparaat werkt zoals ik het wil hebben. Ik heb het nu pas een maand, hopenlijk blijft hij het doen, zolang ik het in gebruik heb. De bestelling was keurig verlopen, ik denk zelfs om nog een dispancer voor de badkamer te bestellen, voor zeep shampoo en dergelijk aan de muur.

Door: WITTE DE DHR   |  2016-03-14 16:24:00
9
 9

Het is een mooie bak, functioneel, strak en netjes afgewerkt. De bevestigingsklemmetjes (6) hadden er wel wat meer kunnen zijn bv. 10 stuks. Ik had ook nog strookjes rubber over? In de handleiding stond niet waarvoor die dienden.

Door: RAS BERT   |  2015-07-23 10:51:00
9
 9

De Franke kraan met de grote 10 liter boiler is erg handig. De combinatie van heet water en kokend water heeft ons doen besluiten voor dit merk te kiezen. Deze kraan (RVS) staat goed in een landelijke keuken. De kraan is veilig voor kinderen, de kokend water kraan is niet te openen door kleine kinderen, de beveiliging werkt goed. Het aansluiten is een niet moeilijk, de instructie die er bij zit is voor iedereen te begrijpen. Alles is met tekeningen toegelicht, zodat je deze klus zelf kan uitvoeren.

Door: IJZERMAN R.J.   |  2015-07-20 09:19:00
8
 8

+ Makkelijk te installeren. + Handig formaat. + Makkelijk te hanteren. + Afval scheiden is enorm handig. Een aanrader voor de kleinere keukenkast. Franke heeft met dit afvalsysteem een makkelijk systeem gecreeerd, wat met bijgeleverd installatieblad makkelijk te installeren is. Even voorboren en je kunt er gelijk gebruik van maken.

Door: HENDRICKX   |  2014-12-01 15:34:00
8
 8

Voor mij was de prijs kwaliteit verhouding het belangrijkste. Voor dezelfde kwaliteit heb je Grohe als alternatief maar deze is dan ook een stuk duurder, ik heb het gevoel dat de meerprijs van Grohe enkel in de naam zit.

Door: GRIENDT DHR WFM VAN DE   |  2014-08-05 18:45:00
8
 8

Laat in de middag besteld, de volgende ochtend in huis! Prima geregeld!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Door: METZGER R.   |  2014-04-18 15:40:00
9
 9

Geweldige kranen van Franke.Ben zeer tevreden. Comfortabel en uiterst gebruiksvriendelijk. Zeer zeker aan te bevelen. De service van de keukenloods scoort een dikke negen. Een prachtige vormgeving. De duurzaanheid van de kranen en de prijs bij de keukenloods heeft bij ons de doorslag gegeven.

Door: HOUTSTRA DHR P.W.   |  2012-10-23 12:48:00
10
 10

Een degelijk product zonder poespas. De bakken rollen zeer soepel. De handgreep is mooi van formaat en pakt eenvoudig beet. Het geheel voelt degelijk aan. En het ziet er mooi strak uit. De montage is super eenvoudig. De schroeven zijn keurig bijgeleverd. Dit product is zeer goed aan te bevelen.

Door: SLOOTS DHR F   |  2012-08-21 23:51:00
10
 10

zeer degelijk en mooi product. Nederlands fabrikaat wat uit eerdere ervaring onverslijtbaar is. De keukenbladen firma (graniet) heeft ook alle frees-mallen ter beschikking zodat het perfect in het blad past.

Totaal: 17 reviews