Keukenloods.nl - Inbouwapparatuur en keuken specialist

  • Tim
  • Ruud
  • Carles
ETNA

ETNA

Impact 83
6921 RZ
Duiven (Nederland)


Klanten beoordelingen

88

Service & Informatie ETNA

Telefoonnummer service:
0900-5550002
Links:
Service aanvragen
Brochure aanvragen

Over ETNA

Etna is een oer-Hollands merk met ruim 150 jaar ervaring in het ontwikkelen van keukenapparatuur. Ze hebben één doel voor ogen: kwaliteit binnen handbereik brengen van iedereen. De nieuwste technieken worden vertaald naar nieuwe keukenapparatuur die aan de strengste ETNA normen voldoen. Zo maken ze waar wat ze beloven: kwaliteit producten voor iedereen betaalbaar.

ETNA keukenapparatuur

ETNA heeft ruim 150 jaar ervaring en een groot assortiment die hierbij past. Het assortiment is van hoge kwaliteit op het gebied van design, betrouwbaarheid, vernieuwing en gebruiksgemak. Vind je koken op gas nog steeds het prettigst? Dan ben je zeker niet de enige! Veel mensen koken nog steeds liever op gas vanwege de controle over de warmtebron. De gaskookplaten van ETNA zijn verkrijgbaar in diverse varianten en kleuren zodat er altijd één past bij jouw kookwensen.

Ook ETNA fornuizen zijn de afgelopen jaren flink doorontwikkeld. Door de slimme indeling, op het kookgedeelte, heb je genoeg ruimte voor het opstellen van je pannen. Vind je het leuk om te bakken of grote pizza’s te maken voor het hele gezin? De ruimte in de oven bied je de mogelijkheid om flink uit te pakken en een lekkere maaltijd voor een grote groep te maken.

Naast de kookplaten en fornuizen zijn de ETNA vaatwassers ook een populair product. Ze hebben minimaal energielabel A+, zijn waterbesparend en stil. Ze bieden bijna allemaal ruimte aan 12 couverts. ETNA vaatwassers zijn verkrijgbaar in inbouw of vrijstaande modellen.

Bekijk het hele assortiment ETNA keukenapparatuur.


Bron: ETNA

Reviews ETNA

ETNA gemiddeld beoordeeld met een 8 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 87 reviews

Voeg een review toe
Door: SMIT S.  |  14-11-2018 11:46
8
 8

Mijn Etna vaatwasser ging na bijna 13 jaar kapot, dus dat vind ik een degelijk product. De overige Etna producten in mijn keuken doen het na die 13 jaar nog steeds prima (Afzuigkap, koelkast). Ze zijn dus zeer degelijk en nog steeds goed te gebruiken.

Door: BOGAART V/D M.  |  19-09-2018 15:20
9
 9

Deze is retour gegaan, te weinig vermogen is omgeruild voor een Siemens! Ben nu erg tevreden. En blij met de geweldige service Erg tevreden met dit merk, dankzij het advies van de heer Thom de Best Groet Mariejan v.d Bogaart

Door: WIJNANDS, N. MEVR  |  08-08-2018 09:26
8
 8

Heel mooi dat mat zwart in onze witte keuken. We hadden eerst dezelfde in rvs maar deze zat vol met vlekken die er niet meer afgingen. Een hele goede keuze gemaakt. De kap is makkelijk in gebruik niet teveel poespas erop.

Door: MULDER RMM DHR   |  03-04-2018 17:02
8
 8

Service ETNA uitstekend. Gaskookplaat was meer verkeerde knoppen geleverd en één van de aanvragers was wat wiebelig. Na één mailtje volgde prompt gratis levering van nieuwe knoppen en een nieuwe pandragers. Prima.

Door: TONI DIJKSMAN DHR   |  20-03-2018 19:34
10
 10

Zeer content met dit apparaat Gebruikersvriendelijk eenvoudig te instaleren. Goede service afspraken komt men na Betaling soepel

Door: LEYDEN VAN HANS DHR   |  13-03-2018 18:56
7
 7

prima gaskookplaat zeker voor het geld zijn voor een goedkope gaskookplaat gegaan omdat we over drie jaar toch aan een nieuwe keuken gaan en dan waarschijnlijk inductie gaan koken prima apparaat, best degelijk en netjes afgewerkt plaat materiaal is wat dunner als gewend maar stoort niet elektrische Volker en thermokoppel beveiligd zeker aan te raden

Door: BINSBERGEN DHR H.M. VAN   |  10-03-2018 19:57
8
 8

Gebruiksgemak: 8 i.p.v.10 gewoon omdat ik er nog aan moet wennen.Jammer dat de knopjes niet doen wat ik soms van ze verwacht : het gas lager laten branden van een gaspit bovenop. (=grapje) Over duurzaamheid kan ik niets zeggen natuurlijk omdat ik hem nog maar zo kort heb. Samenvattend : ik ben prima tevreden.

Door: HENGEVELT, J.   |  23-01-2018 15:32
7
 7

Goede prijs/ kwaliteitsverhouding. Heel erg handig, makkelijk en gebruiksvriendelijk voor oude mensen, ook makkelijk schoon te maken! Handig om boven op een koelkast te zetten! Ruimtebespaarder in de keuken!

Door: ASKAMP   |  02-01-2018 18:07
8
 8

Mooi en makkelijk te gebruiken Zal het zeker doorsplelen aan andere Is de tweede die ik gekocht heb Betrouwbaar merk makkelijk in tebouwen Duidelijke display Handige knoppen Jammer dat de keuzeknoppen niey verlicht zijn

Door: ASKAMP   |  02-01-2018 18:07
8
 8

Mooi en makkelijk te gebruiken Zal het zeker doorsplelen aan andere Is de tweede die ik gekocht heb Betrouwbaar merk makkelijk in tebouwen Duidelijke display Handige knoppen Jammer dat de keuzeknoppen niey verlicht zijn

Door: RUITER DE DHR   |  08-12-2017 13:56
7
 7

Wij kozen voor dit merk omdat wij hier meerdere producten van hebben of hebben gehad . En wat ns altijd heel goed is bevallen . Daarom dus. Daarom kunnen wij ook met een gerust hart dit merk aanbevelen .

Door: DIJK, D. VAN MEVR   |  08-12-2017 07:35
8
 8

De leverancier (atag) is in tegenstelling tot de keukenloods wél servicegericht en kwam het apparaat welke niet juist werkend was geleverd omwisselen twee dagen later. Alle lof voor atag en een zeer koude douche voor de keukenloods

Door: RUIZENDAAL, R. DHR   |  24-11-2017 20:18
9
 9

Dit is onze derde vaatwasser van Etna. Ze functioneren prima en zijn voordelig geprijsd. Enige minpunten aan de vorige vaatwasser waren de bestekladen, die erg veel ruimte hebben in de geleiders, waardoor de geleider-wieltjes stuk gingen. (De geleiders van onze nieuwe vaatwasser hebben weer heel veel ruimte en moeten met enige voorzichtigheid in de vaatwasser geschoven worden). Ook braken de ijzeren spijltjes in de onderste besteklade na enige jaren af. De wieltjes bleken niet los te verkrijgen en de besteklade was dermate duur dat we maar een nieuwe vaatwasser besteld hebben. Dus Etna, maak de onderdelen eens wat goedkoper!

Door: GOERDAT A.   |  14-09-2017 06:47
8
 8

DE pannendragers (stalenband) zijn waardeloos deze buigt enigszins en is niet vlak, tevens een van de pootjes van het fornuis zelf roest al!!!!! Ik adviseer de toekomstige potentiele kopers een Etnafornuis met de zware uitgevoerde pannendragers te kopen.

Door: KALKEREN VAN J.   |  01-03-2017 10:09
8
 8

Wij hebben gekozen voor deze afzuigkap ivmhet makkelijk te monteren in onze eigenbouw keukenschouw. Ik kon met deze afzuigkap alles makkelijk toegankelijkhouden voor eventueel ondehoud en om ooit nog eens te vervangen. De Etna is mooi kompakt en eenvoudig te instaleren . Gemakkelijk te bedienen en capaciteit genoeg ,en verlichting voldoet ook aan de verwachting. Kortom een aanrader.

Door: NORDEN, E. VAN DHR   |  28-02-2017 10:38
9
 9

Er worden weinig inductieplaten gemaakt met duidelijke en voelbare knoppen. Bijna niet eigenlijk. Voor zelf-redzame oudjes is zo'n toestel een veilige en handige uitkomst. Goed van Etna dat zij dit nog maken.

Door: SUREWAARD, W. DHR   |  01-12-2016 11:51
8
 8

We kozen voor een Etna gaskooktoestel, omdat Etna in de losse apparatuur nog voldoende keuze had, ook in de iets duurdere, degelijke klasse. Etna blijft voor ons toch een vertrouwd merk. Bovendien had Etna een mooi afgerond model, met weinig kans op etens- of vetrestjes in allerlei spleetjes. Dit maakt ook ook het schoonhouden een stuk gemakkelijker. Bovendien is het deksel niet 100% doorschijnend, dat maakt het beeld rustiger. Het apparaat voldoet prima aan onze verwachtingen. We kunnen het aanbevelen voor mensen die ook geen inbouw willen of kunnen plaatsen. Een tevreden klant.

Door: BOER, DE G.   |  15-11-2016 12:27
8
 8

Wij hebben een etna combimagnetron maar zonder een bakplaat. zonddr bakplaat niet handig en via google kwam ik erachter dat er wel bakplaten voor deze combimagnetron waren.Toen was de keuze gauw gemaakt! wat ik wel vreemd vind is dat de oven zonder bakplaat wordt geleverd 😑 Tot nu toe bevalt het prima! 👍! Met vriendelijke groet, Greet de Boer

Door: SLINGERLAND, A.   |  22-10-2016 15:27
9
 9

zeer goed bevallen Etna is al vele jaren bij ons thuis en andere bij huisgenoten in gebruik en zullen in de toekomst vaker gebruik maken van Etna artikelen bij deze een gewild artikel Dit is onze mening Verders schijnt hier de zon en hopelijk blijcen we dit weer houden

Door: PAULIS ERIK   |  12-10-2016 11:10
10
 10

Etna ken ik nog van mijn oma, zij had ook al Edna. Mijn grootouders kochten nooit rommel en nu denk ik dat deze keuze van mij ook hun goedkeuring kan dragen. Ik heb het nu over de koelkast die ik heb gekocht, de EEK216A, een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Bekijk alle reviews