• +3
  • Ross
  • Joep
  • Barry
  • Janneke
  • Ruud
  • Jaleel
  • Juan

BORA X Pure - Pure perfectie

BORA X Pure is de nieuwste inductie kookplaat met een ingebouwde afzuiging en een buitengewoon design. BORA X Pure beschikt over de sControl-bediening, die je misschien al kent van de BORA Pure. De kookplaat is 830 mm breed en beschikt over 4 kookzones van 230 x 230 mm. Nog meer ruimte om te koken dan je al gewend bent van BORA. Geniet van een maximale stijl voor je keuken. Net als de BORA Pure is de X pure ook verkrijgbaar met een luchtafvoersysteem (BORA PUXA) en met een recirculatiesysteem (BORA PUXU). 

 

Neem contact op met Keukenloods.nl voor meer informatie over de BORA X Pure inductiekookplaat

0226-355340

 

 

Highlights BORA X Pure

BORA X Pure Schone lucht

Minimalistisch design

De BORA X Pure is volledig vlak in het werkblad ingebouwd. Door zijn perfecte belijning en onopvallende, elegante look past het systeem past in iedere moderne keuken. Staat de kookplaat in  stand-bystand, dan is het bedieningspaneel zo goed als onzichtbaar.  

BORA X Pure Vrij zicht

Uiterst stil

Met een gemiddelde afzuigkap is het erg lastig om een gesprek te voeren tijdens het koken. Dankzij de extreem stille motor en optimale luchtgeleiding van de BORA X Pure is dit verleden tijd. Zelfs op het hoogste vermogensniveau ligt het geluidsniveau nog lager dan die van het bakken van een steak.

BORA X Pure reinigingscomfort

Maximale opbergruimte

De afzuigunit van de BORA X Pure kookplaat staat in de keukenkast onder de kookplaat. Het toestel heeft een hoogte van minder dan 200 mm en een geïntegreerde recirculatiefiltereenheid. Hierdoor blijft er genoeg ruimte over voor keukengerei en pannen. 

BORA X Pure Schone lucht

Variabele warmhoudfunctie

Ben je een driegangenmenu aan het bereiden? Met de drie warmhoudstanden met verschillende temperatuurniveaus van de BORA X Pure kun je gerechten makkelijk warmhouden. Geen aanbrand gevaar meer. 

BORA X Pure Vrij zicht

eSwap

De filter van een afzuigmodule verwijderen lastig? Niet met de BORA X Pure. Het superefficiënte actieve-koolfilter verwijder je van bovenaf, via de instroomopening. Hierdoor kun je er gemakkelijk bij en hoef je niet eerst de sokkelpanelen te verwijderen.

reinigingscomfort

BORA X Pure Eenvoudige reiniging

Voor een optimale werking moeten onderdelen die in contact komen met kookdampen en vetten af en toe gereinigd worden. Ook deze onderdelen kun je eenvoudig via de brede instroomopening verwijderen. Ze kunnen vervolgens door de vaatwasmachine worden gereinigd. 

BORA X Pure PUXU of PUXA

Je kunt het niet vermijden - als je kookt zijn dampen en kookdampen een realiteit! Daarom is de BORA X PURE inductiekookplaat met afzuiging of recirculatie ontworpen om huiseigenaren het beste luchtbeheersysteem in zijn klasse te bieden. De keuze tussen recirculatie- en afzuigsystemen hangt grotendeels af van je kookbehoeften en de omstandigheden in je keuken. Als je kiest voor recirculatie (BORA PUXU) worden de kookdampen gefilterd door een actief koolfilter van hoge kwaliteit voor reiniging en geurbestrijding, voordat ze naar de kamer worden teruggevoerd. Anderzijds voert luchtafvoer (BORA PUXA) die dampen via een afvoer buiten je huis. Lees hieronder meer over de verschillende luchtafvoersystemen van de BORA X Pure. 

Bora PURU Recirculatie

BORA X Pure PUXU

De BORA X Pure PUXU is een inductiekookplaat uit de X pure lijn met ingebouwde kookveldafzuiging middels recirculatie. Een reciculatiesysteem zuigt kookdampen op en reinigt deze met een actieve-koolfilter. De schone warme lucht wordt vervolgens terug je woning in geblazen. Een recirculatiesysteem is de perfecte oplossing voor een energieneutrale woning of passiefhuis.

Bora PURA Luchtafvoersysteem

BORA X Pure PUXA

De BORA X Pure PUXA is ook een inductiekookplaat uit de X pure lijn met ingebouwde kookveldafzuiging. In tegenstelling tot de BORA PUXU worden kookgeuren afgevoerd via een luchtafvoersysteem. Met het traditionele luchtafvoersysteem worden kookgeurtjes en vetdeeltjes via de motor het luchtafvoersysteem ingeblazen en naar buiten geleid. BORA heeft een intelligente stromingstechniek ontwikkeld. Hierdoor wordt er minder warme kamerlucht naar buiten geblazen dan in standaard afzuigkappen en blijft je huis warmer.

Onderscheidingen BORA X Pure

German Design Award winner 2020

PLUS X AWARD

Uit meer dan 3.680 inzendingen uit 60 landen werd BORA X Pure verkozen tot winnaar van de MUSE Design Awards 2019 Platinum. Deze internationale wedstrijd is speciaal voor designprofessionals uit alle disciplines die de ontwikkeling van hun branche positief ondersteunen. 

Reddot Design Award winner 2019

MUSE DESIGN AWARDS 2019 

Uit meer dan 3.680 inzendingen uit 60 landen werd BORA X Pure verkozen tot winnaar van de MUSE Design Awards 2019 Platinum. Deze internationale wedstrijd is speciaal voor designprofessionals uit alle disciplines die de ontwikkeling van hun branche positief ondersteunen.

 

Garantie op BORA X Pure kookplaten

Er zit standaard 2 jaar garantie op de BORA X Pure inductiekookplaat. Daarnaast biedt BORA op elk BORA kookveldafzuigsysteem een verlengde garantie van 3 jaar aan. Hiervoor moet je je nieuwe kookplaat registreren bij BORA. Op de kookveldafzuiging kun je een sticker vinden met daarop een registratiecode. Deze kun je heel eenvoudig op de website van BORA invoeren. De garantieverlenging is hierdoor helemaal gratis!

Garantie op BORA Pure kookplaten

Keuzehulp : Welke BORA kookplaat past bij mij? 

Je weet nu alles over de BORA X Pure, maar weet je niet zeker of deze BORA productlijn echt bij je past? Gebruik de keuzehulp hieronder voor het antwoord.

 

BORA X Pure

BORA Pure

BORA Basic

BORA Classic 2,0

BORA Professional 2,0

Systeem

 

 

 

 

 

  Compact toestel met geïntegreerde afzuiging en 4 kookzones

 

 

X

X

  Modulair afzuigsysteem met vrij combineerbare kookvelden

X

X

X

 

 

 

Soort kookveld

 

 

 

  Inductie

  Gas

X

X

X

×

  Wok

  Tepan kookveld

X

X

X

  Straalelement

X

X

 

 

 

 

 

 

Soort keukenblok

 

 

 

 

 

  Standaard keukenblok met een diepte van 60 cm

X

  Extra diep keukenblok met een diepte van min. 70 cm

  Kookeiland met een diepte van min. 70 cm

 

 

 

 

 

 

Soort bediening

 

 

 

 

 

  Touchbediening op kookveld

X

  Bedieningsknop

X

X

X

X

 

 

BORA X Pure kookplaat kopen bij Keukenloods.nl

Ben enthousiast geworden over de innovatieve BORA X Pure inductiekookplaat met kookveldafzuiging? Bij Keukenloods.nl ben je aan het goede adres voor al je BORA keukenapparatuur. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie of productadvies. Of maak een afspraak in een van onze filialen. Ook daar staan onze productspecialisten voor je klaar.

0226-355340

De nieuwe manier van koken met BORA blijft niet onopgemerkt. In dit artikel van het AD lees je meer over de voordelen van een BORA kookplaat.

BORA Pure kookplaat kopen bij Keukenloods.nl