• +4
  • Alex
  • Lino
  • Raoul
  • Ruud
  • Reynaldo
  • Jamie

BORA S Pure: Nieuw formaat, nieuwe voordelen

BORA blijft ontwikkelen. En dat zien we terug in het nieuwste model: de S Pure. Met een compact formaat en verschillende groottes voor kookzones. De twee uitvoeringen zijn geschikt voor luchtafvoer (PURSA) en recirculatie (PURSU), net als de andere series van BORA.

 

Neem contact op met Keukenloods.nl voor meer informatie over de BORA S Pure inductiekookplaat

0226-355340

 

 
 

BORA S Pure design

De twee nieuwe BORA kookplaten hebben een nieuw uiterlijk. Waar bij de BORA Pure en X Pure de afzuiging in het midden is geplaatst, is deze bij de S Pure verplaatst naar links. Zo is er ruimte ontstaan voor afwisselende kookzones, van een diameter van 95 mm tot 210 mm. Zo sluiten deze beter aan bij verschillende soorten pannen.

BORA S Pure design

BORA PURSA of BORA PURSU?

De S Pure lijn van BORA bestaat uit 2 uitvoeringen: PURSA en PURSU. Welke beter past in jouw keuken, is snel bepaald. Het verschil tussen PURSA en PURSU is namelijk de verwerking van kookluchten en dampen. Bij de eerste worden alle geurtjes naar buiten geblazen via luchtafvoer. Bij de PURSU wordt gebruikgemaakt van recirculatie. Hierbij wordt de lucht gefilterd en weer terug de ruimte in geblazen. BORA afzuiging is zeer efficiënt, welke optie je ook kiest.

BORA PURSA of BORA PURSU?

Voordelen van BORA S PURE

Het compacte formaat van deze BORA inductie met afzuiging brengt veel voordelen met zich mee. Doordat de kookplaat weinig ruimte inneemt past deze in veel keukens, en hoef je daarnaast weinig kastruimte in te leveren. Zo houd je genoeg plek over om andere spullen op te bergen. En uiteraard beschikt de plaat over intuïtieve bediening, zoals we van BORA gewend zijn. Daarnaast beschikt de kookplaat over een over een aantal andere handige features, zoals een overloopkuip en een koffiefunctie.

 

Overloopkuip

De PURSA en PURSU zijn ook voorzien van een vetopvangbak, die vloeistoffen en vaste stoffen tijdens het koken opvangt. Deze heeft ruimte voor 3 liter, en kan eenvoudig geleegd worden vanaf de onderkant. Zo hoef je je niet druk te maken over de gemorste vloeistof als een pan overkookt. De overloopkuip heeft voldoende capaciteit om alles op te vangen.

Overloopkuip

Koffiefunctie

Koffie zetten is ook mogelijk met deze uitvoering. De platen beschikken namelijk over een koffiefunctie, die koffie in een mokkapot aanstuurt. En dankzij het gemak van BORA gebeurt dit volledig automatisch. Dit maakt de kookplaat nog veelzijdiger.

Koffiefunctie

S Pure breedte

Ook de grootte van de S Pure kookplaat zelf is aangepast naar 60 cm. Dit in tegenstelling tot andere BORA inductiekookplaten, die 80 cm breed zijn. Zo past de nieuwe BORA in veel keukens. En dankzij de compacte hoogte, hoeven laden niet ingekort te worden bij keukenblokken van 60 cm diep. Zo hoef je niet in te leveren op opbergruimte. 

S Pure breedte

Keuzehulp : Welke BORA kookplaat past bij mij? 

Kookgewoonten zijn net zo verschillend als de mensen die erin koken. Je weet nu alles over de BORA Pure, maar weet je niet zeker of deze BORA productlijn echt bij je past? Gebruik de keuzehulp hieronder voor het antwoord.

 

BORA S Pure

BORA Pure

BORA Classic 2,0

BORA Professional 2,0

Systeem

 

 

 

 

  Compact toestel met geïntegreerde afzuiging en 4 kookzones

 

X

X

  Modulair afzuigsysteem met vrij combineerbare kookvelden

X

X

 

 

 

 

 

Soort kookveld

 

 

 

 

  Inductie

  Gas

X

X

×

  Wok

  Tepan kookveld

X

X

  Straalelement

X

 

 

 

 

 

Soort keukenblok

 

 

 

 

  Standaard keukenblok met een diepte van 60 cm

X

  Extra diep keukenblok met een diepte van min. 70 cm

  Kookeiland met een diepte van min. 70 cm

 

 

 

 

 

Soort bediening

 

 

 

 

  Touchbediening op kookveld

X

  Bedieningsknop

X

X

X

 

 

Garantie

Op de BORA kookplaten zit een garantie van 2 jaar, met de mogelijkheid om deze te verlengen tot 3 jaar. Dit is geheel kosteloos, en om aanspraak te maken moet het apparaat geregistreerd worden op de website van BORA. Zo kun je extra lang zonder zorgen koken met een BORA kookplaat.

 

Kosten BORA S Pure

Een BORA kookplaat met afzuiging biedt veel voordelen. Wil je deze thuis ervaren? Houd hier dan rekening mee in je budget. Deze uitvoering zit, dankzij het compacte formaat, in een lagere prijsklasse. Waar voorgangers tussen de 2300 en 4100 kosten, zit de prijs van de BORA S Pure daar flink onder. Overweeg je een PURSA of PURSU aan te schaffen? Neem dan contact op met onze specialisten voor onze scherpe prijs.

 

Kosten BORA S Pure

BORA S Pure kopen bij Keukenloods.nl

Ben je nieuwsgierig geworden naar dit apparaat en wil je de BORA S Pure kopen? Daar kunnen de Keukenloods.nl adviseurs je bij helpen. Zij vertellen je meer over de prijs van de S Pure, en kijken met je mee of de BORA in jouw keuken past.

0226-355340
Garantie op BORA Pure kookplaten