Keukenloods.nl - Inbouwapparatuur en keuken specialist

 • Merken
 • Cyber monday deal: BORA kookplaten
 • +8
 • Jeroen
 • Patrick
 • Alex
 • Gerald
 • Raoul
 • Ruud
 • Lennard
 • Jari
 • Jamie

Cyber Monday deal:  BORA kookplaat

Een BORA kookplaat is het vlaggenschip van jouw keuken. Met deze nieuwe kookplaten met compacte kookveldafzuiging is geluids- en geuroverlast tijdens het koken verleden tijd. Ontwikkeld via het BORA principe maken deze inductiekookplaten je leven een stukje rijker en aangenamer.

En tijdens Black Friday en Cyber Monday koop je BORA Pure of BORA X Pure nog voordeliger bij Keukenloods.nl. Neem voor meer informatie telefonisch contact met ons op of bestel de kookplaat direct in één van onze showrooms

0226-355340

 

 
 
 
 

BORA Puru of BORA Pura?

De BORA Pure lijn bestaat uit twee varianten: de BORA Pure PURU en BORA Pure PURA. Het verschil tussen deze twee varianten zit hem in de wijze van luchtafvoer.

Tijdens Black Friday koop je BORA Pure PURU of PURA nog voordeliger bij Keukenloods.nl. Neem voor meer informatie telefonisch contact met ons op of bestel de kookplaat direct in één van onze showrooms.

0226-355340
Bora PURU Recirculatie

BORA PURU

De BORA Pure PURU is een inductiekookplaat met ingebouwde kookveldafzuiging middels recirculatie. In een recirculatiesysteem worden kookdampen via de motor in een recirculatiefilter geleid. Dit actieve-koolfilter absorbeert kookgeurtjes en vetdeeltjes. De schone warme lucht wordt vervolgens terug de woning in geblazen. Hierdoor ishet recirculatiesysteem van de BORA PURU ideaal voor passiefhuizen of energieneutrale woningen.

Bora PURA Luchtafvoersysteem

BORA PURA

De BORA Pure PURA is een inductiekookplaat met ingebouwde kookveldafzuiging middels luchtafvoer. Bij een luchtafvoersysteem worden kookgeurtjes en vetdeeltjes via de motor, het luchtafvoersysteem ingeblazen en via rooster naar buiten geleid. Dankzij de intelligente stromingstechniek wordt er er minder warme kamerlucht naar buiten geblazen dan in standaard afzuigkappen. Hierdoor blijft er dankzij de BORA PURA meer warmte in huis en bespaar je energie.

Voordelen van BORA Pure inductiekookplaat

Alle BORA inductiekookplaten met kookveldafzuiging worden ontwikkeld via het BORA principe. Maar waarom zou je kiezen voor een BORA Pure in plaats van een BORA Professional 2.0 of BORA Classic 2.0?

 
 
 

Uiterst stil

De gemiddelde afzuigkap produceert 70 dB geluid op hoofdhoogte. Dit maakt het erg lastig om tijdens het koken een gesprek te voeren of gezellig een muziekje op te zetten. Dankzij de optimale luchtgeleiding en de extreem stille motor van de BORA PURU en PURA is dit verleden tijd. Zelfs op hoge vermogensniveaus ligt het geluidsniveau nog lager dan bij het bakken van een steak.

 
 
 

Intuïtieve sControl-bediening

BORA PURU en PURA beschikt over een unieke verticale slider voor een nog eenvoudigere bediening. Alle opties zijn snel aan en uit te zetten door eenvoudig contact. Beweeg met je vinger omhoog of omlaag, tik het gewenste veld aan en klaar.

 
 
 

Automatische regeling van de afzuiging

Tijdens het koken worden de afzuigprestaties van de BORA PURU en PURA automatisch bijgesteld als dit nodig is. Je hoeft dus niet meer handmatig de instellingen aan te passen. Je kunt je daarom volledig concentreren op het klaarmaken van een heerlijke maaltijd.


 

 
 
 

Extra groot kookoppervlak 4 24

Ook altijd ruimte te kort tijdens het koken of last van pannen die elkaar in de weg zitten? Op de BORA PURU en PURA kookplaat kun je dankzij de centrale bediening en plaatsing van de kookzones altijd met vier grote pannen tegelijkertijd koken.

 
 
 

Minimalistisch design

Natuurlijk zijn niet alleen de functionaliteit maar ook het design van je kookplaat en afzuigzuigsysteem erg belangrijk. Door het inbouwen van de afzuiging en het kookveld in het werkblad past de ORA PURU en PURA in elke moderne keuken. Het bedieningspaneel kun je bijna niet zien als de kookplaat uit staat.

 
 
 

Maximale opbergruimte

In de kast onder de BORA PURU en PURA kookplaat staat de afzuigzuigunit. Maar met een toestelhoogte van minder dan 200 mm en de geïntegreerde recirculatiefiltereenheid blijft er nog genoeg ruimte over voor keukengerei en pannen.


 

BORA X Pure

Naast de BORA Pure heb je nu de BORA X Pure; de nieuwste inductiekookplaat met kookveldafzuiging en een buitengewoon design. De kookplaat beschikt over sControl-bediening is verkrijgbaar in een moderne blauwwitte uitvoering. Het kookveld is 830 mm breed en beschikt over 4 kookzones, waardoor je nu nog meer ruimte hebt om te koken hebt. BORA X Pure beschikt daarnaast over een hoog afzuigvermogen, en dat met een  extreem laag geluidsniveau. 

Tijdens Black Friday koop je BORA X Pure Puxu of Puxa nog voordeliger bij Keukenloods.nl. Neem voor meer informatie telefonisch contact met ons op of bestel de kookplaat direct in één van onze showrooms. 

0226-355340

 

Bora PURU Recirculatie

BORA Puxu

De BORA X Pure PUXU is een inductiekookplaat uit de X pure lijn met ingebouwde kookveldafzuiging middels recirculatie. Een reciculatiesysteem zuigt kookdampen op en reinigt deze met een actieve-koolfilter. De schone warme lucht wordt vervolgens terug je woning in geblazen. Een recirculatiesysteem is de perfecte oplossing voor een energieneutrale woning of passiefhuis.

Bora PURA Luchtafvoersysteem

BORA Puxa

De BORA X Pure PUXA is ook een inductiekookplaat uit de X pure lijn met ingebouwde kookveldafzuiging. In tegenstelling tot de BORA PUXU worden kookgeuren afgevoerd via een luchtafvoersysteem. Met het traditionele luchtafvoersysteem worden kookgeurtjes en vetdeeltjes via de motor het luchtafvoersysteem ingeblazen en naar buiten geleid. BORA heeft een intelligente stromingstechniek ontwikkeld. Hierdoor wordt er minder warme kamerlucht naar buiten geblazen dan in standaard afzuigkappen en blijft je huis warmer.

Highlights BORA X Pure

BORA X Pure Schone lucht

Minimalistisch design

De BORA X Pure is volledig vlak in het werkblad ingebouwd. Door zijn perfecte belijning en onopvallende, elegante look past het systeem past in iedere moderne keuken. Staat de kookplaat in  stand-bystand, dan is het bedieningspaneel zo goed als onzichtbaar.  

BORA X Pure Vrij zicht

Uiterst stil

Met een gemiddelde afzuigkap is het erg lastig om een gesprek te voeren tijdens het koken. Dankzij de extreem stille motor en optimale luchtgeleiding van de BORA X Pure is dit verleden tijd. Zelfs op het hoogste vermogensniveau ligt het geluidsniveau nog lager dan die van het bakken van een steak.

BORA X Pure reinigingscomfort

Maximale opbergruimte

De afzuigunit van de BORA X Pure kookplaat staat in de keukenkast onder de kookplaat. Het toestel heeft een hoogte van minder dan 200 mm en een geïntegreerde recirculatiefiltereenheid. Hierdoor blijft er genoeg ruimte over voor keukengerei en pannen. 

BORA X Pure Schone lucht

Variabele warmhoudfunctie

Ben je een driegangenmenu aan het bereiden? Met de drie warmhoudstanden met verschillende temperatuurniveaus van de BORA X Pure kun je gerechten makkelijk warmhouden. Geen aanbrand gevaar meer. 

BORA X Pure Vrij zicht

eSwap

De filter van een afzuigmodule verwijderen lastig? Niet met de BORA X Pure. Het superefficiënte actieve-koolfilter verwijder je van bovenaf, via de instroomopening. Hierdoor kun je er gemakkelijk bij en hoef je niet eerst de sokkelpanelen te verwijderen.

reinigingscomfort

BORA X Pure Eenvoudige reiniging

Voor een optimale werking moeten onderdelen die in contact komen met kookdampen en vetten af en toe gereinigd worden. Ook deze onderdelen kun je eenvoudig via de brede instroomopening verwijderen. Ze kunnen vervolgens door de vaatwasmachine worden gereinigd. 

Garantie op BORA Pure kookplaten

Je hebt standaard 2 jaar garantie op jouw nieuwe BORA Pure inductiekookplaat. Daarnaast biedt BORA op elk BORA kookveldafzuigsysteem een verlengde garantie van 3 jaar aan. Hiervoor moet je je nieuwe kookplaat registreren bij BORA. Op de kookveldafzuiging kun je een sticker vinden met daarop een registratiecode. Deze kun je heel eenvoudig op de website van BORA invoeren. De garantieverlenging is hierdoor helemaal gratis!

Garantie op BORA Pure kookplaten

BORA kookplaat kopen bij Keukenloods.nl

Ben je enthousiast geworden over de innovatieve BORA Pure of BORA X Pure inductiekookplaat met kookveldafzuiging? Wacht dan niet te lang en bestel je BORA kookplaat voordelig op Black Friday.

Bel onze klantenservice voor meer informatie. Of maak een afspraak in een van onze filialen. Daar staan onze productspecialisten voor je klaar.

0226-355340
BORA kookplaat kopen bij Keukenloods.nl