• +3
  • Ross
  • Joep
  • Barry
  • Janneke
  • Ruud
  • Jaleel
  • Juan

Beko Contact

Signaalrood 21
2718 SH
Zoetermeer

Ontdek Beko

Een huis kan niet staan zonder alle apparatuur dat het onderhoudt. Onze verwarming zorgt voor warmte en comfort, de vaatwasmachine maakt onze vieze vaat schoon, onze wasmachine en droger zorgen voor frisse en zachte kleding en in onze keuken wordt het bereiden van eten ons makkelijk gemaakt door het gasfornuis, de oven en de koelkast. Zonder deze artikelen zou het leven een stuk lastiger zijn en we gaan daarom vaak ook op zoek naar kwalitatief goede spullen op huishoudelijk gebied.

Beko is één van de grondleggers van de vrijstaande huishoudelijke apparatuur en ontwikkelt ook vandaag de dag nog volop door naar de wensen van hun klanten. Beko heeft zich gespecialiseerd in apparaten voor de keuken, zoals de vaatwasser, koelkast en kookplaten en het wassen en drogen van kleding. Waar is dit bedrijf begonnen en in welke categorieën blinken zij uit?

 
Logo Beko

Over Beko

Beko produceert zoals gezegd apparaten voor in het huishouden. Deze apparatuur voldoet aan alle internationale kwaliteitsstandaarden en de prestaties van de producten van het bedrijf overtreffen alle verwachtingen. Beko richt zich dan ook op het leveren van design, functionaliteit, gebruiksgemak, kwaliteit en presteren.

Over Beko

Oorsprong

Het begin van Beko ligt in het jaar 1955, toen witgoed een vast gegeven werd in ieder huishouden. Het bedrijf heeft zich vervolgens verspreid over heel Europa en zichzelf favoriet gemaakt op het gebied van vrijstaande, huishoudelijke apparatuur. In de afgelopen twintig jaar is de focus vooral gelegd op innovatie en het gemakkelijker en gezonder maken van het leven van klanten. Door het gebruiksgemak van de producten en de praktische technologie erachter is het bedrijf het snelst groeiende merk geworden dat zich op de Europese markt heeft gevestigd.

Doel

Het doel van Beko is producten te ontwikkelen die een gezondere leefstijl stimuleren van zowel jong als oud. Dit kan bijvoorbeeld keukenapparatuur betreffen, waarbij voedingsstoffen langer behouden kunnen blijven. Met het apparatuur dat wordt ontwikkeld, worden tijd en moeite bespaard. Deze tijd kun je weer in jezelf in in je naasten steken.

Ook heeft Beko samenwerkingsverbanden gesloten met grote organisaties die zich richten op gezondheid en sport. Door deze partnerschappen wordt meer kennis en invloed verkregen om kinderen en hun ouders te ondersteunen in het kiezen van een gezonde leefstijl. Zo kan hun doel meer kracht uitoefenen en voor meer mensen iets betekenen in het dagelijks leven.

Beko wasmachine

Op het gebied van wassen heeft Beko een wasmachine ontwikkeld die voldoet aan alle wensen van hun klanten. Met het oog op energiezuinigheid hebben zij enkel wasmachines weten te ontwikkelen met een A+++ keurmerk. Dit is de zuinigste energieklasse, waardoor jij je eigen portemonnee en het milieu op lange termijn helpt.

De wasmachines zijn in verschillende uitvoeringen te verkrijgen. Zo kun je kiezen voor de simpele uitvoering zoals we die allemaal kennen, wit met een zilveren trommel, maar ook voor een zwarte variant en zelfs een combinatie waarbij het apparaat wit wordt geleverd met een zwart deurtje van de wastrommel. Wat past er bij jouw huis en stijl?

Tevens zijn de wasmachines van perfect formaat voor iedere kamer in huis en kunnen ze een capaciteit van wel acht kilo was aan. De golvende trommelbewegingen zorgen daarnaast voor een zorgvuldige bewerking van je kleding. Ook kan een volle lading aan was al in 28 minuten helemaal schoongewassen zijn en ziet jouw fijne katoen er langer uit als nieuw.

Beko wasmachine
Beko wasdroger

Beko wasdroger

Ook op het gebied van drogen, is Beko een specialist en staat met wasdrogers voor jou en jouw was klaar. Hierin zijn twee specifieke varianten te onderscheiden.

Bekijk onze Beko wasdrogers

Condensdroger

De Beko condensdroger bezit een droogcapaciteit van negen kilo was en het geluidsniveau is slechts 66 decibel. Dit is vergelijkbaar met het horen van zachte achtergrondmuziek. Ook bij deze technologie zorgen golvende trommelbeweging voor een zorgvuldige behandeling van je was. Vochtige warme lucht wordt vanuit de wastrommel naar de buitenlucht geblazen. Het apparaat bezit daarnaast wel 15 programma's voor al jouw kleding.

Warmtepompdroger

Naast de condensdroger kun je ook kiezen voor een Beko warmtepompdroger die eveneens een laag geluidsniveau van maar 64 decibel bezit. Door het duurzame, energiezuinige en stille karakter van deze droger zul je op de lange termijn geld besparen op je energierekening. Daarnaast worden de oorspronkelijke kleuren van je was perfect behouden door de technologie van de Beko droger. Deze droger hergebruikt warme lucht door deze elke keer opnieuw in de trommel te blazen.

Beko vaatwassers

Op het gebied van vaatwassers kun je bij Beko kiezen tussen een vrijstaand en een geïntegreerd model. De verschillende uitvoeringen maken het mogelijk een passende vaatwasmachine te kiezen voor jouw interieur. Ook bij de Beko vaatwassers wordt duurzaamheid gegarandeerd.

De vieze vaat wordt efficiënt gereinigd door de krachtige reinigingszone die wordt voorzien van een hoge waterdruk. Zelfs de vuilste pannen en aangekoekte borden of ovenschalen worden weer brandschoon. Ook hoef je niet meer te passen en meten waar grote schalen en hoge glazen in de vaatwasser moeten staan. Het bovenste rek kan namelijk op drie verschillende hoogtes worden gepositioneerd om meer ruimte te kunnen creëren. Tevens kan in het onderste rek verschoven worden door de bestekbak te verschuiven of zelfs te verwijderen.

Beko vaatwassers
Beko koelkasten

Beko koelkasten

De koelkast is eveneens een onmisbaar apparaat in de keuken. Beko biedt hierbij diverse mogelijkheden aan om al jouw producten op efficiënte manier te koelen en vriezen en zo langer houdbaar te maken. Zo zijn er vrijstaande koelkasten en vriezers beschikbaar, maar ook een combinatie tussen de twee en inbouw varianten.

Amerikaanse koelkast

Een koelkast kun je kopen in diverse maten en vormen. Dit is handig, omdat elke keuken anders is ingericht en koelkasten niet allemaal dezelfde plaats krijgen. De opslagruimte van deze apparaten kan verschillen tussen de 80 en 400 liter. De Amerikaanse koelkasten van Beko zijn aangepast op de wensen van hun klanten door de mogelijkheid te creëren de deur aan beide kanten te laten openen. De scharnieren kunnen namelijk zowel links als rechts geplaatst worden, waardoor je zelf bepaalt aan welke kant de deur van de koelkast moet opengaan. Je kunt natuurlijk ook twee koelkasten naast elkaar laten plaatsen en beide deuren naar binnen laten opengaan. Hierdoor wordt er meer ruimte gecreëerd.

Dankzij het veiligheidsglas in de koelkasten van Beko hoef je je geen zorgen te maken over grote, zware potten die in de koelkast bewaard moeten worden. Dit speciale glas kan namelijk wel een gewicht van maximaal 25 kilogram dragen. In verbetering op onbehandeld glas zijn ze goed bestand tegen het optreden van krassen en scheuren. Hierdoor kunnen zware objecten probleemloos in de koelkast gezet worden.

Naast de grote variant zijn er ook kleinere koelkasten beschikbaar, zoals de tafelvariant. Deze kan ook nog uitgerust worden met een doorzichtige deur en zorgt voor een minimale ijsafzetting door de speciale verdampingstechniek.

Amerikaanse koelkast

Beko vriezer

Naast de koelkast komt de Beko vriezer ook erg van pas in het dagelijkse leven. Voedingswaren kunnen langer bewaard blijven en verspilling wordt zoveel mogelijk voorkomen. Vriezers kunnen evenals koelkasten in veel verschillende maten en vormen geleverd worden om aan de wensen van elk huishouden te kunnen voldoen, of je nou alleen woont of met een gezin van zes.

Als er veel ijsafzetting plaatsvindt in een vriezer kunnen voedingsmiddelen aan elkaar blijven plakken en wordt er meer energie verbruikt. Doordat ook de vriezers van Beko zijn uitgerust met de speciale verdampingstechniek wordt deze ijsafzetting flink verlaagd. Hierdoor kunnen bevroren producten beter en op een energiezuinigere manier bewaard worden. De techniek zorgt er ook voor dat je vriezer veel minder vaak ontdooid hoeft te worden.

Ook bij dit apparaat voor in de keuken kun je door de verschuifbare scharnieren zelf bepalen naar welke kant de deur van de vriezer open moet gaan. Dit is handig, omdat de indeling van elke keuken weer anders is en je zo niet vastzit aan één manier van gebruik.

Je kunt ook gaan voor een uitbreiding van je koelkast of vriezer door een flexibel extra compartiment aan te schaffen. De temperatuur hiervan is makkelijk aan te passen met een knop van -24 tot 10 graden Celcius.

Beko koel-vriescombinatie

Natuurlijk is het ook mogelijk een combinatie van een koelkast en een vriezer in huis te halen. Het kan in een koelkast lastig zijn om alle spullen te zien en overzichtelijk op te bergen, zeker in de hoekjes achterin. Bij Beko hebben ze dit probleem aangepakt door bovenin bij elk rek een ledlampje te plaatsen, waardoor de inhoud verlicht wordt en alles duidelijk te zien is. De ledverlichting zelf is energiezuinig ontwikkeld.

In het vriesgedeelte van de Beko koel-vriescombinatie is ook gedacht aan de minimale ijsafzetting door middel van het installeren van een speciaal verdampingssysteem. Ook bij deze optie kun je de deuren naar de gewenste kant openen door de verschuifbare scharnieren.

Soms kunnen verse levensmiddelen door de koelkast vitaminen kwijtraken. Bij de koelkastfunctie in het combinatieproduct van Beko wordt dit voorkomen door fruit en groente te blijven fotosynthetiseren. Hierdoor worden het gehalte van vitamine C en de natuurlijke stoffen van voedingsmiddelen goed bewaard. Fruit en groente blijven hierdoor tot wel 30 procent langer vers.

Sommige producten geven sneller en een sterkere geur af en dit kan zorgen voor stank. Door de dubbele en aparte koelsystemen wordt een ideale circulatie van lucht veroorzaakt. Daarnaast wordt de optimale temperatuur in de koelkast en vriezer wel bewaard. Ook is er een actieve geur- en koolstoffilter geplaatst om geuren en bacteriën nog beter uit de koelkast en vriezer te kunnen verwijderen.

Beko kookplaten

Kookplaten kunnen door Beko eveneens inbouw en vrijstaand geleverd worden. Hierbij wordt de mogelijkheid geboden te kiezen tussen een gas-, inductie- of vitrokeramische kookplaat. Ook is er de keuze tussen het aantal gasbranders of pitjes om je eten op te koken.

Na drukke dagen op werk, heb je uiteraard de behoefte aan een gezond avondmaal. Met de kookplaten van Beko kun je snel en efficiënt koken door het hoge rendement van de gasbranders. Er wordt efficiënt gas gebruikt, maar waarmee je nog steeds snel allerlei maaltijden op tafel kunt zetten.

Daarnaast kan een vlam gemakkelijk doven wanneer je even niet in de buurt bent, waardoor brandgevaar kan ontstaan. De beveiliging op het gas van Beko gaat dit tegen door een signaal af te geven wanneer bijvoorbeeld een pan overkookt of een windvlaag de gaspit uitmaakt. De gastoevoer wordt hierbij volledig afgesloten, waardoor jij en jouw huis veilig zijn.

Beko kookplaten

Koop jouw Beko keukenapparatuur bij Keukenloods.nl

Heb je vragen over Beko apparatuur? Of wil je graag passend advies? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via WhatsApp, telefonisch of via e-mail. Als je graag de Beko keukenapparatuur in het echt wilt ervaren, is dat ook mogelijk in een van onze Keukenloods.nl filialen

Reviews Beko

Voeg een review toe
Beko gemiddeld beoordeeld met een 8 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 21 reviews

Door: Liam  |  02-04-2024 22:14
8
 8

Goed betrouwbaar product.

Door: Riri  |  08-02-2024 19:20
10
 10

Ik ben heel blij met de vriezer. Nooit meer ontdooien!! Installeren ging makkerlijk, het is een fijn formaat. De vriezer is betaalbaar en was uiteindelijk sneller geleverd. Ik beveel deze vriezer zeker aan.

Door: A. de Ridder  |  05-12-2023 15:50
5
 5

De afwasmachine wast niet schoon. Wij zetten hem niet elke dag aan en dan worden de kopjes niet schoon. Er blijft koffie aanslag inzitten. Verder is de besteklade enorm onhandig. Wat een gepruts om alles netjes neer te leggen. Ik ben het bestek weer met de hand aan het afwassen. Grote borden passen ook niet. Onhandige indeling. Al met al 1 grote teleurstelling en vooral ergernis. Wat een miskoop dit. Nooit meer Beko voor mij.

Bekijk alle reviews