Keukenloods.nl - Inbouwapparatuur en keuken specialist

 • +12
 • Patrick
 • Mario
 • Karin
 • Joyce
 • Tom
 • Alex
 • Gerald
 • Lino
 • Hyla
 • Raoul
 • Tim
 • Ruud
 • Lennard
 • Thomas
 • Wilfried
 • Matthias

Bauknecht Contact

Heerbaan 50-52
4817 NL
Breda (Nederland)

Ontdek Bauknecht

Bauknecht ontwikkelt ideeën waarbij de gezondheid, het comfort en milieubewustzijn centraal staan. Deze belangrijke ontwikkelingen vertalen ze door naar hun keukenapparatuur om jouw leven als gebruiker een stuk gemakkelijker te maken. Door hun slimme effectieve innovaties, houd je als klant meer tijd over voor leuke dingen.

Bauknecht apparatuur
Bauknecht apparatuur

De geschiedenis van Bauknecht

Bauknecht is opgericht in 1919 door de Duitse man Gottlob Bauknecht. Op 27-jarige leeftijd heeft hij op zijn elektrotechnische werkplaats in Duitsland Bauknecht opgericht. Na de Tweede Wereldoorlog begon hij met het ontwikkelen van keukenapparatuur. De eerst geproduceerde producten bestonden onder andere uit koelkasten, wasmachines en vaatwassers: koelkasten begon Gottlob Bauknecht in 1948 te produceren, wasmachines volgde in 1985 en vaatwassers in 1971. Gottlob Bauknecht overleed in 1976 op 82-jarige leeftijd. Zijn zoon verkocht Bauknecht zes jaar later aan Phillips. Vier jaar later, kreeg Whirlpool Bauknecht in bezit. Bauknecht is inmiddels in heel Europa te koop, en wordt gezien als een gewaardeerd kwaliteitsmerk. In 2019 bestaat het bekende merk 100 jaar!

Productcategoriëen

Bauknecht heeft een groot assortiment producten. Van ovens, magnetrons, afzuigkappen tot vriezers en vaatwassers. Bauknecht is van alle markten thuis. Hieronder worden de productgroepen nader toegelicht.

5 jaar garantie

Bauknecht heeft twee garantieregelingen bovenop de standaard fabrieksgarantie van twee jaar. Hieronder zijn ze uitgelicht.

Op alle keukenapparatuur van Bauknecht krijg je standaard twee jaar fabrieksgarantie. Bauknecht verlengt deze garantie met drie jaar, zodat je in totaal vijf jaar garantie hebt. De garantie houdt in dat je bij een defect geen voorrijkosten, arbeidskosten en vervangende onderdelen hoeft te betalen. Deze garantie-uitbreiding geldt bij aankoop van minimaal vier inbouwapparaten (m.u.v. de side-by-side koelkasten). Om van de verlengde garantie gebruik te kunnen maken, is het wel belangrijk dat je je binnen 30 dagen na installatie inschrijft.

Koop je minder dan vier inbouwapparaten? Dan geeft Bauknecht je de mogelijkheid om de garantie op onderdelen met drie jaar te verlengen. Dit is bovenop de standaard fabrieksgarantie van twee jaar. Bij een defect, betaal je dan alleen de voorrijkosten en arbeidskosten en niet de vervangende onderdelen. Voor deze garantieverlenging is het belangrijk om al je gekochte apparaten van Bauknecht te registreren.

Showroom keukens met Bauknecht apparatuur

Bij Keukenloods.nl vind je voor de laagste prijzen keukens van hoge kwaliteit. Wij beschikken over verschillende showroom keukens die je in ons filiaal kunt bewonderen. Op deze manier hoef je niet alleen op een foto af te gaan maar kun je nog eens rustig de keuken in het echt zien. Een showroom keuken kun je echter niet aanpassen, deze krijg je zoals hij is gepresenteerd. Showroom keukens hebben hierdoor hele leuke prijzen. Als je kiest voor een showroom keuken kan je kiezen voor inbouwapparatuur van Bauknecht. Deze krijg je er voor nog lagere prijzen bij. Op deze manier kun je voor een leuke prijs een nieuwe showroom keuken met nieuw inbouwapparatuur van Bauknecht aanschaffen.

Bauknecht apparatuur

Bauknecht reviews

DOOR: SLIGTER, J.   |   2016-07-15 12:17 5 sterren - cijfer: 10☆☆☆☆☆

We hebben bij Keukenloods.nl online de wasemkap besteld, zoals gewoonlijk een prima snelle levering. De wasemkap zelf heeft een zeer mooie vormgeving van hoge kwaliteit en een professionele afzuiging. Dit product kan ik iedereen aanbevelen. Bauknecht is echt een aanwinst in onze keuken.

DOOR: KOOP, R.   |   2016-07-11 19:31 5 sterren - cijfer: 10☆☆☆☆☆

Het gebruiksgemak is prima. Voor een inbouw koelkast is er niet veel te zeggen over de vormgeving. De indeling en mogelijkheden aan de binnenzijde zijn perfect. De duurzaamheid zal nog moeten blijken. We hebben deze ter vervanging van onze vorige Bauknecht gekozen daar die na 30 jaar trouwe dienst wel vervangen mocht worden.

DOOR: DEKELING   |  2015-07-20 10:06 4 sterren - cijfer 9☆☆☆☆

De combi-magnetron is heel gemakkelijk te bedienen en makkelijk schoon te maken. De Crisp-stand is geweldig, alles is lekker krokant, een geweldig apparaat. We wilden een greeploze magnetron. Ben erg tevreden met het merk, onze vorige combimagnetron was ook een Bauknecht en beviel ook erg goed. Deze is zeker aan te bevelen. We hebben er veel plezier van.

Als koken je passie is - Jamie Oliver met Bauknecht

Jamie Oliver kookt samen met Bauknecht en geniet van het resultaat. Hieronder vertellen wij zijn feedback op een aantal innovatieve producten van Bauknecht. Jamie Oliver past dan ook zijn visie op koken toe in combinatie met de innovatieve producten van Bauknecht.

Jamie Oliver test de inbouwovens van Bauknecht met het bereiden van heerlijke kip. Jamie Oliver vertelt: ‘The great thing about Bauknecht ovens is that the chicken cooks itself on its own!’ Hmm, wij kunnen al niet wachten om net als Jamie deze heerlijke kip te bereiden. Bij het gebruik van de nieuwe ProFresh koelkasten vertelt Jamie Oliver: ‘I never compromise on freshness. With this technology, you can fuell your family with the best stuff.’

Bauknecht apparatuur
Bauknecht apparatuur

Maak een afspraak

Ben je geïnteresseerd in Bauknecht apparatuur? Bel dan snel onze klantenservice op 0226-355340 voor de beste deal of maak meteen een afspraak!. Onze productspecialisten staan klaar voor het beantwoorden van al jouw vragen. Of kom langs in een van onze filialen. Dan kun je Bauknecht apparatuur in het echt bewonderen en meteen passend advies ontvangen.

Bel voor de beste aanbieding