• +3
  • Ross
  • Joep
  • Barry
  • Janneke
  • Ruud
  • Jaleel
  • Juan

Airo design Contact

Exportweg 12
9301ZV
Roden

Over Airo design

Airo design is een ontwikkelaar en leverancier van duurzame en vernieuwende keukenapparatuur. Airo design heeft een uitgebreid assortiment aan afzuigkappen, kookplaten en wijnkoelkasten. Airo combineert tijdloos design met modern gebruiksgemak.

 
Logo Airo

Afzuigkappen en kookplaten

Het assortiment afzuigkappen van Airo design bestaat onder andere uit plafond afzuigkappen, eiland afzuigkappen, schuine afzuigkappen, downdraft, wandschouw afzuigkappen, inbouwunit afzuigkappen en een vlakscherm afzuigkap. Het assortiment afzuigkappen van Airo bestaat uit 5 verschillende breedtes: 38 centimeter, 40 centimeter, 60 centimeter, 90 centimeter en 120 centimeter. Ze zijn voornamelijk gemaakt van rvs of rvs in combinatie met glas. 

Voorkom geuroverlast met een Airo downdraft afzuigsysteem. Het downdraft afzuigsysteem wordt verwerkt in het keukenblad waardoor geuren en vocht direct worden opgezogen. Airo heeft ook verschillende filters: een plasmafilter voor een wandschouw afzuigkap, een plasmafilter voor een plint en koolstoffilters voor diverse modellen. Airo design heeft ook verschillende kookplaten in het assortiment, namelijk kookplaten met afzuiging en inductiekookplaten. 

Afzuigkappen en kookplaten
wijnkoelkast
 

Koelapparatuur

Naast afzuigkappen, kookplaten en filters heeft Airo ook koelapparatuur. Het koelapparatuur bestaat uit wijnkoelkasten en Amerikaanse koelkasten. De wijnkoelkasten van Airo worden ontworpen aan de hand van jarenlange ervaring in de keukenbranche. Betrouwbaarheid, kwaliteit en innovatie zijn de kernwaarden van Airo en dat zie je terug in de wijnkoelkasten die zij ontwerpen. Bij de Amerikaanse koelkasten van Airo zit het koel- en vriesgedeelte naast elkaar, deze modellen beschikken over veel ruimte.

Koop Airo design apparatuur bij Keukenloods.nl

Heb je vragen over de Airo design apparatuur? Of wil je graag passend advies over de apparaten? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via WhatsApp, via de telefoon of via e-mail.

Neem contact met ons op

 

Reviews Airo design

Voeg een review toe
Airo design gemiddeld beoordeeld met een 7 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 2 reviews

Door: Olaf van Erne  |  27-01-2021 11:29
3
 3

Onduidelijke info voor het inbouwen en onduidelijke voorlicht bij de verkoop BV: Hoogte van de Unit is 19 cm. niemand heeft ons verteld dat de motor 28 cm hoog is. eigenlijk hebben mij een ruimte van 126 bij 90 terwijl 90 cm bij 60 is. Moer dus passen De unit en de motor liggen nog steeds ongebruikt in ons huis

Door: ZELST, VAN   |  22-01-2015 17:16
10
 10

Zonder woorden zie beoordelingen Was reeds bekend met dit merk Ben daar al jaren zeer tevreden over Zeer goede kwaliteit voor deze prijs Alleen wat ver om te rijden om het op te halen Ik ben binnenkort weer aan dit artikel toe Zal het dan zeker weer gaan bestellen

Bekijk alle reviews