• Ross
  • Janneke
  • Ruud
Print
Vergelijk
Soort bedieningselementen: Tiptoetsbediening | Afzuigcapaciteit luchtafvoer: 775 m3/uur | Geluidsniveau: 62 db | Diepte: 140 mm | Minimale luchtafvoer diameter: 150 mm | Meer specificaties
3 a 4 werkdagen
Gegarandeerd de beste Stunt Deal!

Wil je de prijs weten van de SIEMENS Studioline LD88WMM65 Downdraft? De prijs mag dan online nergens beschikbaar zijn, maar bij Keukenloods.nl krijg je wél de beste deal. Stuur ons een mail voor jouw aanbieding!

Mail of Bel 0226-355340 voor jouw Stunt Deal!
Bereikbaar voor al je vragen.
6 DAGEN PER WEEK

Productinformatie LD88WMM65 SIEMENS Downdraft

Werkblad-afzuigunit IQ700 met 3 standen en 2 intensiefstanden, capaciteit 775 m/u, geluidsniveau 70 dB(A), cookConnect, Guided Air, elektronische bediening via TouchControl, emotionLight Pro en Home Connect.


Soort bedieningselementenTiptoetsbediening
Afzuigcapaciteit luchtafvoer775 m3/uur
Geluidsniveau62 db
Diepte140 mm
Minimale luchtafvoer diameter150 mm
ConditieNieuw in doos
Alle specificaties

Vragen over de LD88WMM65 SIEMENS? Bel: 0226-355340

  Bel mij voor meer informatie

Specificaties LD88WMM65 SIEMENS Downdraft


De informatie bij dit product komt van de site van SIEMENS om je te informeren.
Wij kunnen de juistheid en/of volledigheid echter niet garanderen.

Online vraag & antwoord LD88WMM65 SIEMENS Downdraft

Er zijn nog geen vragen gesteld, stel hier je vraag!

Stel je vraag

Reviews LD88WMM65 SIEMENS Downdraft

Er zijn op dit moment nog geen reviews voor dit product!

Voeg als eerste een review toe

Garantie LD88WMM65 SIEMENS Downdraft

Je krijgt standaard 2 jaar fabrieksgarantie en service op de 'SIEMENS LD88WMM65' als je deze bij Keukenloods.nl koopt. Dit is hetzelfde als bij een winkel met een fysieke showroom.

In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur. Ook winkels met een eigen technische dienst geven de storingen in de garantieperiode vaak door aan de fabrikant. Keukenloods.nl neemt een actieve rol in de begeleiding van garantiegevallen.

Om niet onnodig de servicedienst in te schakelen, adviseren wij jou bij gebreken in eerste instantie contact met onze klantenservice op te nemen. Wellicht is het probleem ook al telefonisch te verhelpen en anders hebben de medewerkers de juiste telefoonnummers en (e-mail)adressen van de servicedienst. Je ontvangt op de 'SIEMENS LD88WMM65' 2 jaar fabrieksgarantie.

Combi garantie: 5 jaar bij 4 inbouwapparaten van SIEMENS

Bezorgen & Afhalen LD88WMM65 SIEMENS Downdraft

Bezorgen

Bezorgen is, tenzij anders vermeld, GRATIS op elk leveradres binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden.

Oude apparatuur
Indien van tevoren aangegeven wordt bij de bezorging het oude apparaat, mits losgekoppeld en klaargezet, meegenomen.

Aflevering
De goederen worden binnen bezorgd mits het in de doos door de deur kan en de ruimte vrij toegankelijk is zonder trappen. Koelkasten en fornuizen breder dan 60 centimeter worden naast de vrachtwagen gelost. De klant dient zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in de woning. De afleveringsplaats en datum worden in overleg afgesproken. Een uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 1 jaar na de opdracht. Wij leveren uitsluitend Nederlandse modellen.

Bezorgafspraak
Het annuleren van een afspraak dient minimaal 48 uur van tevoren aan ons te worden gemeld. Ben je op de afgesproken dag niet thuis als de chauffeur er is? Dan wordt een nieuwe afspraak gemaakt. Hiervoor worden €30,- extra bezorgkosten in rekening gebracht.

Betaling
Alle vermelde prijzen zijn incl. 21% btw
Wij vragen geen aanbetaling bij een bestelling.
Betalen via bank of giro is mogelijk mits deze betalingen bij ons zijn bijgeschreven vòòr aflevering.

Factuur
Bij levering ontvang je de factuur.


Afhalen

Je kunt je bestelling ook afhalen in ons magazijn in Opmeer. Deze is elke werkdag en op zaterdag geopend van 8.00 tot 16.00 uur. Je kunt hier pinnen, contant betalen is niet mogelijk.

Keukenloods.nl BV
De veken 330
1716 KJ Opmeer

Uiteraard kun je je bestelling ook in één van onze filialen afhalen, je dient dan wel bij je bestelling aan te geven in welk filiaal. Wij zorgen er dan voor dat je bestelling in het gekozen filiaal gereed staat.

Fabrikant LD88WMM65 SIEMENS Downdraft


SIEMENS
SIEMENS
Taurusavenue 36
2132 LS
Hoofddorp
088-4244021
www.siemens-home.nl
Over SIEMENS

Siemens bestaat in Nederland al ruim 130 jaar en behoort met ruim 3000 medewerkers en een omzet van € 1,5 miljard tot de grootste bedrijven op elektrotechnisch en elektronicagebied. Het bedrijf groeit nog steeds en weet dit te realiseren door hun focus op de ontwikkeling van nieuwe producten te leggen. Zowel binnen Nederland als wereldwijd besteedt Siemens veel geld aan research & development waardoor ze jou de beste en nieuwste technologie kunnen bieden op het gebied van huishoudelijke apparatuur.

Siemens keukenapparatuur

Siemens biedt onder andere een uitgebreid assortiment innovatieve wasmachines met talrijke functies en programma’s zodat je weinig tijd kwijt bent aan de was en meer tijd overhoudt voor alle dingen die je leuk vindt in het leven. Siemens wasmachines behoren daarnaast niet alleen tot de energiezuinigste ter wereld maar hebben ook een prijs behaald bij de Red Dot Design Awards en iF Design Awards voor hun toekomstgerichte design.

Ook de vaatwassers van Siemens zitten boordevol innovaties en de nieuwste technologie waardoor ze slim, energiezuinig en vooral ook stil zijn. Bekijk bijvoorbeeld eens de vaatwassers met VarioSpeedPlus. Deze technologie kan de vaatwastijd met maar liefst 66% verkorten. Of het iSensoric systeem die de was- en droogprogramma’s van de Siemens vaatwassers zelf aanstuurt.

Het zetten van echt goeie koffie is een kunst dat Siemens zich ook eigen heeft gemaakt. Zowel de vrijstaande als de inbouw koffiezetapparaten van Siemens halen het beste uit elke koffieboon. Dus of je nu houdt van cappuccino met stevig melkschuim, een verse Americano of juist een aromatische espresso, bij Siemens kun je terecht voor elke smaak.

Ook met magnetrons en ovens is Siemens een krachtige hulp in jouw keuken. Koken kost tijd, tijd die veel mensen tegenwoordig niet meer hebben. Met de VarioSpeed-functie versnelt de magnetron of oven het bereidingsproces zonder dat het ten koste gaat van de smaak. Nog meer tijd overhouden? De CoolStart functie zorgt ervoor dat voorverwarmen niet meer nodig is wat ook een aanzienlijke tijdsbesparing oplevert.

Dit is slechts een greep uit het diverse assortiment, bekijk alle Siemens huishoudelijke apparaten die jouw leven een stuk eenvoudiger maken.

Bron: SIEMENS

Service & Informatie SIEMENS
Telefoon service: 088-4244020
Service aanvragen: http://www.siemens-home.nl/klantenservice.html

Downloads LD88WMM65 SIEMENS Downdraft

Maatschets

Maatschets LD88WMM65

Print maatschets


Je hebt Adobe Reader nodig om pdf bestanden te bekijken,
heb je deze nog niet geinstaleerd klik dan op Get Adobe Reader!