• +4
  • Ross
  • Barry
  • Janneke
  • Lino
  • Ruud
STUNT DEALS! Wij stunten met korting op heel veel apparatuur!

Bauknecht - gas kookplaat

Gaskookplaten van Bauknecht zijn er in verschillende maten en samenstellingen. Zo zijn de gaskookplaten met 5 pitten (en enkele kookplaten met vier pitten) vaak uitgerust met een sterke wokbrander. Daarnaast heeft Bauknecht ze voorzien van een stijlvolle uitstraling die in iedere keuken past. Ook hebben alle gaskookplaten gietijzeren pannendragers en vlambeveiliging (geen vlam = geen gas). Lees meer over Bauknecht keukenapparatuur Lees verder

Let op: Alle gaskookplaten worden geleverd zonder gasslang.

Oeps! Geen producten gevonden...

Er zijn helaas geen resultaten gevonden. De kans is groot dat wij je toch van dienst kunnen zijn. Ik ben tijdens kantoortijden bereikbaar op 0226-355340. Je kunt er ook voor kiezen dat wij jou bellen.

*
*
Gerald
< Terug

Siemens gas kookplaat
Smeg gas kookplaat
Miele gas kookplaat
AEG gas kookplaat
Bosch gas kookplaat
ATAG gas kookplaat
Gaskookplaat

Gaskookplaat

De gaskookplaat is de langst bestaande techniek in kookplaten, die bij vrijwel iedereen bekend is. Gelukkig heeft een gaskookplaat veel voordelen, zo is de warmte van een gaskookplaat heel goed en gemakkelijk te regelen, het eten zal hierdoor minder snel aanbranden. Ook heb je voor gaskookplaten geen speciale pannen nodig, wat je wel bij inductiekookplaten wel nodig hebt.

 

Gaskookplaat

Bediening & veiligheid gaskookplaat

Tegenwoordig zijn veel gaskookplaten voorzien van een thermokoppel die er voor zorgt dat de gastoevoer stopt als de vlam is uitgewaaid.

Belangrijke info voor jouw gaskookplaat

- Alle gaskookplaten worden geleverd zonder gasslang.