Keukenloods.nl - Inbouwapparatuur en keuken specialist

  • Raoul
  • Matthias

Indesit - vrijstaande koelkast

Vrijstaande koelkasten van Indesit zijn verkrijgbaar tegen een goede prijs-kwaliteit verhouding en hebben een strakke en moderne uitstraling. De apparaten zijn zeer energiezuinig en worden geleverd met minimaal een A energielabel. Indesit heeft een breed assortiment en is verkrijgbaar in de kleuren zilver, wit en roestvrij staal. Lees meer over Indesit keukenapparatuur Lees verder

Gekozen filters:

Vink aan om te vergelijken
Vrijstaande koelkast
Op voorraad
  • Kleur: wit
  • Inhoud: 301 liter
  • A++
Vink aan om te vergelijken
Same Day DeliveryLR7S1W INDESIT Vrijstaande koelkast
Vink aan om te vergelijken
TAA5 INDESIT Vrijstaande koelkast

Vink aan om te vergelijken
TAA5S INDESIT Vrijstaande koelkast
Vink aan om te vergelijken
I55TM4120W INDESIT Vrijstaande koelkast
Vink aan om te vergelijken
I55TM4120S INDESIT Vrijstaande koelkast

Vink aan om te vergelijken
RAAA29S INDESIT Vrijstaande koelkast
Vink aan om te vergelijken
RAAA29 INDESIT Vrijstaande koelkast

Vrijstaande koelkast

De vrijstaande koelkast is een op zichzelf staande koelkast. Er zijn verschillende soorten vrijstaande koelkasten verkrijgbaar, namelijk: koelkasten, koel-vrieskasten, wijnkoelers en side-by-side (Amerikaanse) koelkasten.

Amerikaanse koelkast
De side-by-side koelkast staat bekend als de Amerikaanse koelkast. Deze variant is erg in opkomst, omdat er veel ruimte in zit. Sommige Amerikaanse koelkasten hebben een ijs-dispenser in de deur, hier kun je koud water en/of ijsklontjes uit halen. Houd er wel rekening mee dat deze modellen aan een waterleiding moet worden aangesloten. De meeste Amerikaanse koelkasten beschikken over een 0 graden zone / biofresh gedeelte. Hierin kun je groente en fruit langer in bewaren.

Wijnkoelers
Wijnkoelers zijn verkrijgbaar als wijnkoelkast of wijnklimaatkast. Hoewel beide koelkasten ontwikkeld zijn voor het bewaren van wijn, zit er veel verschil tussen. De wijnkoelkast wordt gebruikt om wijn op de juiste temperatuur te bewaren zodat je deze meteen kunt inschenken.

Een wijnklimaatkast gebruik je om wijn in te laten rijpen. In een wijnklimaatkast kun je wijn jarenlang  bewaren tot zij de optimale smaken en aroma’s hebben. Wil je meer weten over wijnkoelers? Bekijk dan onze wijnkoelkasten keuzegids.

Advies of hulp nodig?
Twijfel je nog over je keuze? Wil je graag extra advies en informatie? Bekijk dan onze keuzegids voor alles wat je moet weten bij het aanschaffen van jouw nieuwe keukenapparatuur.