Keukenloods.nl - Inbouwapparatuur en keuken specialist

  • +1
  • Thomas
  • Wilfried
  • Matthias
  • Jamie
  • Tyron

Video's voor het zelf plaatsen van je nieuwe keuken

Video's voor het zelf plaatsen van je nieuwe keuken

Ga je zelf je nieuwe keuken plaatsen en ben je er helemaal klaar voor? Dan helpen wij je hier graag bij! Om het je iets makkelijker te maken, hebben wij hier een aantal super handige montage video's verzameld. Deze video's zijn afkomstig van onze bekende keukenmerken Nobilia, Impuls en Häcker. Elk merk hanteert een aantal video's waar er één specifiek onderwerp wordt toegelicht. Let goed op de stappen die de monteuir uitoefent.

Nobilia helpt jou verder!

De eerste montage video's zijn afkomstig van het keukenmerk Nobilia. Zorg dat je de filmpjes eerst rustig bekijkt voor je zelf aan de slag gaat. In de video's worden verschillende onderdelen bij het monteren van een keuken toegelicht. 

Hoe plaats je de kantelbeveiliging?

In deze video wordt er stap voor stap uitgelicht hoe je ervoor zorgt dat de poten onder de keukenkasten zo goed mogelijk worden gemonteerd. Dit voorkomt het kantelen van de keukenkasten. Je wilt natuurlijk niet dat je heerlijke gerechten van je aanrecht afschuiven.

 

Hoe plaats je de uittreksels?

In deze video laat de keukenmonteur zien hoe je de uittreksels van de lades op de correcte manier monteert. Zoals je in de video ziet is het belangrijk om altijd de lades op een kleed te plaatsen tijdens het monteren. Hiermee voorkom je schade aan je nieuwe keukenlades.

Hoe plaats je een carrouselkast?

Een carrouselkast monteren is niet altijd even simpel. In deze video is het gehele proces te zien. Let goed op dat je de carrouselkast altijd test voordat je stopt met monteren

Hoe plaats je een apothekerskast?

In dit filmpje is er te zien hoe een apothekerskast geplaatst wordt. Misschien heb je zelf wel een goede set spierballen. Anders is het namelijk handig om toch voor wat extra kracht te zorgen. De apothekerskast moet opgetild worden en deze is niet licht!

Hoe monteer je een liftdeur van een magnetron?

Een kast om je magnetron in te plaatsen zorgt voor een opgeruimde keuken. Een deur die je omhoog trekt is ideaal voor het gemak in de keuken. Deze deur wordt de liftdeur genoemd. In deze video is er te zien hoe deze liftdeur wordt geplaatst

Hoe plaats je de overige liftdeuren van de keuken?

Naast een magnetron zijn deze omhoog schuivende liftdeuren natuurlijk ideaal voor meerdere kasten in je keuken. In deze video is te zien hoe deze worden gemonteerd.

Hoe monteer je de keukendeuren?

Het plaatsen van de keukenkasten is een precieze klus. Deze kasten moeten namelijk zo precies mogelijk geplaatst worden. Dit is om te voorkomen dat ze te dicht tegen de andere kasten worden geplaatst. Anders gaan de kasten niet open zoals ze horen. In deze video is er te zien waar er hierbij opgelet moet worden.

Hoe plaats je het voetstuk van de keukenkasten?

De afwerking onder de keukenkast wordt het voetstuk genoemd. Om je keuken tot in de details af te werken is het belangrijk dat het voetstuk zo netjes mogelijk wordt gemonteerd.

Hoe plaats je een spoelbak?

Het plaatsen van de spoelbak is een erg nauwkeurige klus. Het is namelijk belangrijk dat de spoelbak precies past. In deze video is te zien hoe je dit het beste kan doen.

Hoe monteer je een kookplaat?

Een inbouw kookplaat moet precies passen. In deze video wordt er een inbouw kookplaat gemonteerd. Omdat een kookplaat heel precies moet passen is dit een erg nauwkeurige klus.

Hoe monteer je een inbouw vaatwasser?

Voor een optimale werking van de vaatwasser is het belangrijk dat deze precies past. In deze video is er te zien hoe een geïntegreerde inbouw vaatwasser wordt geplaatst.

Hoe plaats je een inbouw oven?

Net zoals een vaatwasser is het erg belangrijk dat een inbouw oven op de juiste manier wordt geplaatst. Voor een optimale werking moet de oven namelijk genoeg ruimte hebben. In deze video is er te zien hoe dit in zijn werking gaat. Voor de zekerheid willen we graag vermelden dat de oven niet aan de hendel opgetild moet worden.

Impuls helpt jou verder!

De volgende montage video's zijn afkomstig van het keukenmerk Impuls. Het keukenmerk Impuls maakt gebruik van een handige greeplijsten. Op deze manier wordt zelf je keuken plaatsen steeds een stukje makkelijker. Maar hoe werkt het monteren van deze greeplijsten precies? Hieronder zijn er twee montage video's weergeven. In één video worden lage keukenkasten uitgelicht en in de andere video worden hoge keukenkasten uitgelicht. Zorg dat je goed de stappen uit de video's volgt!

Hoe plaats je lage keukenkasten van Impuls?

In deze montage video is te zien hoe de keukenkasten van het keukenmerk Impuls worden gemonteerd. De lage keukenkasten worden hierbij uitgelicht. 

Hoe plaats je hoge keukenkasten van Impuls?

In deze handige montage video worden de hoge keukenkasten van Impuls toegelicht. Zorg dat je altijd een kleedje onder de keukenonderdelen plaatst!

Häcker helpt jou verder!

Tot slot hebben we een nog een aantal handige montage video's van het keukenmerk Häcker. Let bij deze video's weer op de tips en zorg dat je alle video's bekijkt vóór je begint met monteren.   

Hoe monteer je de hangsystemen?

Ons keukenmerk Häcker laat zien hoe je op een handige manier de hangsystemen in jouw keuken kunt monteren. Zorg dat je goed let op de stappen en hier rustig de tijd voor neemt.

Hoe monteer je het draaimechanisme van een carrouselkast?

Een draaiende carrouselkast zorgt voor extra veel opbergruimte in jouw keuken. Maar heb je eigenlijk al nagedacht over het monteren van het draaimechanisme? In deze video wordt er stap voor stap uitgelegd hoe je dit doet! 

Hoe stel je de snelheid in van een carrouselkast?

Naast het monteren van het draaimechanisme moet er ook gedacht worden aan de snelheid van de carrouselkast. Hoe je de snelheid insteld is te zien in deze video!

Hoe monteer je de scharnieren?

De scharnieren monteren klinkt misschien makkelijker dan het is. Dit is niet altijd het geval, als de scharnieren te strak worden afgesteld kunnen de keukendeuren niet goed sluiten. In deze video wordt er uitgelegd hoe ze op de juiste manier afgesteld moeten worden.  

Ben jij er helemaal klaar voor om zelf je nieuwe keuken te plaatsen?

Het plaatsen van een keuken is een flinke klus en kan best even duren. Houd hier goed rekening mee met het maken van je planning. We hopen dat we je toch zoveel mogelijk hebben geholpen door het plaatsen van deze montage video's. Als je twijfelt of het wel goed gaat tijdens het monteren van je keuken, bel ons dan gerust. Je kan ons bereiken op 0226-355340. We wensen je veel succes!

Gerald

Bereikbaar voor al je vragen

Heb je een vraag? Wij willen je graag helpen!
Kies een van de onderstaande mogelijkheden om contact op te nemen met een van onze specialisten.
Wil je langskomen in een van onze filialen? Dat kan! Bekijk hier waar onze winkels zijn gevestigd.