Keukenloods.nl - Inbouwapparatuur en keuken specialist

  • +1
  • Mario
  • Lino
  • Raoul
  • Tim
  • Matthias
2e Pinksterdag zijn al onze filialen geopend!

Inbouw koffiezetapparaat

Inbouw koffiezetapparaat

Inbouw koffiezetapparaten zijn prachtig in te bouwen in een hoge keukenkast en zijn verkrijgbaar in dezelfde stijl als ander apparatuur als ovens en magnetrons. De meeste automaten hebben een breed scala aan verschillende kopjes koffie: espresso, latte macchiato, cappuccino of natuurlijk de normale, zwarte variant.

Assortiment inbouw koffiezetapparaat

Belangrijke informatie

De meeste inbouw koffiezetters hebben een los waterreservoir die je om de zoveel kopjes kunt vullen met kraanwater. Enkele apparaten zijn voorzien van een vaste wateraansluiting. Er zijn ook automaten met een ingebouwde melkschuimer met bijbehorend melkreservoir.

Soorten koffie

Per koffiezetapparaat verschilt het welke soorten koffie het apparaat kan produceren. Standaard apparaten kunnen espresso’s, cappuccino’s, latte macchiato’s en koffie met of zonder melk maken. Houd je niet van koffie? Dan kun je ook kiezen voor heet water. Hoe luxer het koffiezetapparaat hoe meer je kunt instellen qua maalgraad, temperatuur, hoeveelheden, koffiesterkte en aroma.

Soorten koffie

Inhoud reservoirs

In een inbouw koffieautomaat zitten meerdere reservoirs. Één voor water, één voor bonen en één voor melk. De inhoud van het waterreservoir kan variëren tussen 1,5 en 2,4 liter. Het bonenreservoir heeft gemiddeld een inhoud van 500 gram en het melkreservoir één van een halve liter. 

Koffiekan vullen

Met veel inbouw koffiezetapparaten kun je ook een koffiekan vullen. In dat geval kies je voor meerdere kopjes koffie achter elkaar.

Schoonmaakbaarheid

Sommige modellen beschikken over automatische spoelstanden en reinigingsindictaties. Vaak beschikken inbouw koffiezetapparaten ook over een ontkalkingsprogramma. Hiervoor is in de meeste gevallen en speciale ontkalker (in vloeibare vorm of als tablet) vereist.

Home Connect

De meest luxe inbouw koffiezetapparaten van Bosch en Siemens zijn ook uitgerust met Home Connect. Hierdoor kun je door middel van een app het apparaat activeren en je perfecte kopje koffie samenstellen. Ook kun je je favoriete kopjes koffie opslaan in de coffeePlaylist. Je haalt pas echt het uiterste uit je koffiemachine als je een van de unieke koffiegerechten aanklikt in de app. Het koffiezetapparaat wordt dan automatisch ingesteld voor bijvoorbeeld een dessert met koffie.

Gerald

Bereikbaar voor al je vragen

Heb je een vraag? Wij willen je graag helpen!
Kies een van de onderstaande mogelijkheden om contact op te nemen met een van onze specialisten.
Wil je langskomen in een van onze filialen? Dat kan! Bekijk hier waar onze winkels zijn gevestigd.