Keukenloods.nl - Inbouwapparatuur en keuken specialist

 • Keukens
 • +13
 • Jeroen
 • Patrick
 • Mario
 • Charlotte
 • Emiel
 • Gerald
 • Lino
 • Hyla
 • Remi
 • Raoul
 • Ruud
 • Jari
 • Thomas
 • Wilfried
 • Reynaldo
 • Matthias
Alleen deze week: 15% extra korting bij aankoop van jouw droomkeuken!

Bekijk onze keukens

Bij Keukenloods.nl vind je een ruime selectie aan keukens. Onze voorraad keukens zijn gevormd uit reeds gemonteerde keukenkasten. Leveren kan op korte termijn en monteren is eenvoudig zelf te doen. Onze Droomkeukens zijn de meest populaire keukens, ze zijn altijd goed geprijsd en hebben een prachtig design. In de categorie Keukens op maat hebben wij verschillende voorbeeldkeukens gezet om je wat inspiratie te geven. Op Keukenloods.nl kun je natuurlijk alle keukens bekijken, maar soms moet je een keuken gewoon even ervaren. Dat kan! Bij de Showroomkeukens zie je in welk Keukenloods.nl filiaal de keuken te bezichtigen is.

Heb je al een offerte voor jouw droomkeuken? Betaal nooit teveel en doe de Keukenloods.nl offerte check.

Resultaten: 35

Keukenloods.nl keukens

Als er één ruimte is die heel wat aandacht verdient bij de inrichting, dan is het wel de keuken. De keuken vormt steeds vaker het centrum van de woning en wel omdat er zowel gegeten als geleefd wordt. Een keuken uitzoeken is daarom nog niet zo makkelijk. Elke keuken is zo uniek als zijn het huis waarin ze komen. Bij Keukenloods.nl proberen wij het hele proces van inspiratie tot aankoop zo makkelijk en leuk mogelijk voor je te maken. Hieronder vind je meer informatie over keukeninspiratie, keukenstijlen, opstellingen en het koopproces zelf.

Voor je het weet sta je een heerlijk gerecht klaar te maken in jouw nieuwe keuken.

Een keuken kopen, waar moet je op letten?

Het kopen van een keuken is niet zomaar iets, het is een bijzondere en kostbare aankoop. Keukenloods.nl doet er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat jij de juiste keuken koopt. Hieronder kun je meer informatie en tips vinden over het kopen van jouw nieuwe keuken.

Wat kost een nieuwe keuken Wat materiaal keukenblad kies jij? Ontwerp zelf jouw droomkeuken Welk merk keukenapparatuurGoedkope keukens

Keuken

Op zoek naar keukeninspiratie?

Veel meer dan voorheen is de keuken een centrale plek in het huis. Naast het eten, besteden we ook graag meer vrije tijd in de omgeving van de keuken. Ze worden dan ook steeds mooier, uitgebreider en gezelliger. Doe daarom keukeninspiratie op zodat je weet wat er allemaal mogelijk is.

Zwarte keukens Witte keukens Kleine keukens Ergonomie werkblad Houten keukens

keukeninspiratie

Ontwerp jouw droomkeuken

Wil jij het liefst een eigen unieke keuken die je zelf hebt ontworpen? Bij Keukenloods.nl is dat mogelijk! Wij hebben namelijk een gratis 3D-online-keukenplanner. Met dit online programma ontwerp je eenvoudig zelf jouw droomkeuken.

Ontwerp jouw droomkeuken

keuken ontwerpen

Welke keukenstijl kies jij?

Binnen ons assortiment keukens hebben we veel diverse keukenstijlen. Van landelijk, modern en design tot nostalgische keukens. Vaak heb je al een stijl in gedachte voor je nieuwe keuken. Weet je het nog niet precies? Onze keukenadviseur kan ook bij je langskomen met brochures en uitvoeringen van keukenelementen. Dan kan het keukenadvies goed afgestemd worden op de rest van jouw huis of bedrijf. Vindt hieronder direct meer informatie over jouw stijl. 

Landelijke keukens Moderne keukens Design keukens Stoere keukens

zwarte keuken met bruin

Uit welke keukenopstellingen kun je kiezen?

Wanneer je een keuken wilt laten plaatsen kun je naast diverse stijlen ook kiezen uit veel opstellingen waaronder een hoekkeuken, rechte keuken, open keuken of inbouwkeuken. In ons magazijn hebben wij ook de beschikking over voorraad keukens die samengesteld worden uit keukenkasten in allerlei soorten en maten. Keukenloods.nl heeft een aantal voorbeeldkeukens inclusief inbouwapparatuur samengesteld in onze showrooms. De voorraad keukens zijn in elke gewenste opstelling te plaatsen. Welke keukenopstelling heeft jouw voorkeur?

Kookeiland Keuken met bar Hoekkeukens Rechte keukens

Keuken met eiland

Stel jouw nieuwe keuken zelf samen

Zoals hierboven aangegeven is elke keuken uniek. Je kunt jouw nieuwe keuken geheel zelf samenstellen. Ontdek hieronder een greep uit ons assortiment keukenfronten, werkbladen en keukengrepen.

Keukenfronten

Keukenfronten zijn er in veel verschillende kleuren, maten en stijlen. Ze bepalen voor een groot gedeelte de stijl van jouw nieuwe keuken. Bekijk in de video hiernaast de collectie van één van onze Duitse topmerken; Nobilia. Wil je meer weten over één van de fronten of mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of komt langs in één van onze filialen. 

Bekijk alle fronten

Werkbladen

De keuze voor een werkblad is erg belangrijk bij aankoop van een nieuwe keuken. Het nieuwe werkblad moet passen in de stijl van de keuken maar ook praktisch zijn. In de video hiernaast vind je een overzicht van Nobilia werkbladen. Maar welk werkblad past het beste bij jouw nieuwe keuken? Ga naar onze werkbladen pagina voor meer informatie over de verschillende soorten werkbladen en de voor- en nadelen hiervan. 

Bekijk alle werkbladen

Keukengrepen & keukenknoppen

Misschien wel één van de meest ondergewaardeerde elementen van de keuken zijn de keukengrepen. Een keukengreep geeft dé finishing touch aan je keukenkastje en kan veel effect hebben op de totale stijl. Bekijk in de video hiernaast het assortiment Nobilia keukengrepen en keukenknoppen.

Bekijk alle keukengrepen

Kom langs voor persoonlijk advies

Een keuken kopen doe je niet iedere dag. Daarom is goed advies van groot belang. In onze filialen zitten onze keukenadviseurs voor jou klaar om je vrijblijvend advies te geven.

Maak een afspraak