Keukenloods.nl - Inbouwapparatuur en keuken specialist

 • Keukens
 • +6
 • Jeroen
 • Patrick
 • Mario
 • Charlotte
 • Gerald
 • Remi
 • Lennard
 • Jari
 • Jamie
Profiteer nu nog van de prijzen van 2020

Creëer jouw eigen opstelling

Bij Keukenloods.nl kun je goedkope keukens uit voorraad kopen! Wij hebben hoogglans witte keukenkasten, mét zilveren grepen op voorraad staan in ons magazijn. Deze kastjes kan je op heel veel manieren opstellen. Leveren kan op zeer korte termijn en de montage van deze kastjes is makkelijk zelf te doen. Wil je jouw voorraad keuken zelf ontwerpen? Dat kan! Begin direct met onze 3D KeukenCreator. Ook erg belangrijk: omdat dit ons eigen merk is zijn deze keukens ZEER scherp geprijsd!

Bekijk onze losse kasten
Resultaten: 0

Keukenloods.nl keukens

Als er één ruimte is die heel wat aandacht verdient bij de inrichting, dan is het wel de keuken. De keuken vormt steeds vaker het centrum van de woning en wel omdat er zowel gegeten als geleefd wordt. Een keuken uitzoeken is daarom nog niet zo makkelijk. Elke keuken is zo uniek als zijn het huis waarin ze komen. Bij Keukenloods.nl proberen wij het hele proces van inspiratie tot aankoop zo makkelijk en leuk mogelijk voor je te maken. Hieronder vind je meer informatie over keuken inspiratie, keukenstijlen, opstellingen en het koopproces zelf.

Voor je het weet sta je een heerlijk gerecht klaar te maken in jouw nieuwe keuken. Bekijk ook onze:

Keukenkranen  Quookers  Kokend water kranen Gekoeld water kranen  Spoelbakken  Zeepdispensers 

Een keuken kopen, waar moet je op letten?

Het kopen van een keuken is niet zomaar iets, het is een bijzondere en kostbare aankoop. Keukenloods.nl doet er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat jij de juiste keuken koopt. Hieronder kun je meer informatie en tips vinden over het kopen van jouw nieuwe keuken.

Wat kost een nieuwe keuken Wat materiaal keukenblad kies jij? Ontwerp zelf jouw droomkeuken Welk merk keukenapparatuurGoedkope keukens

Op zoek naar keuken inspiratie?

Veel meer dan voorheen is de keuken een centrale plek in het huis. Naast het eten, besteden we ook graag meer vrije tijd in de omgeving van de keuken. Ze worden dan ook steeds mooier, uitgebreider en gezelliger. Doe daarom keuken inspiratie op zodat je weet wat er allemaal mogelijk is.

Zwarte keukens Witte keukens Kleine keukens Houten keukens

Welke keukenstijl kies jij?

Binnen ons assortiment keukens hebben we veel diverse keukenstijlen. Van landelijk, modern en design tot nostalgische keukens. Vaak heb je al een stijl in gedachte voor je nieuwe keuken. Weet je het nog niet precies? Onze keukenadviseur kan ook bij je langskomen met brochures en uitvoeringen van keukenelementen. Dan kan het keukenadvies goed afgestemd worden op de rest van jouw huis of bedrijf. Vindt hieronder direct meer informatie over jouw stijl. 

Landelijke keukens Moderne keukens Design keukens Stoere keukens

Uit welke keukenopstellingen kun je kiezen?

Wanneer je een keuken wilt laten plaatsen kun je naast diverse stijlen ook kiezen uit veel opstellingen waaronder een hoekkeuken, rechte keuken, open keuken of inbouwkeuken. In ons magazijn hebben wij ook de beschikking over voorraad keukens die samengesteld worden uit keukenkasten in allerlei soorten en maten. Keukenloods.nl heeft een aantal voorbeeldkeukens inclusief inbouwapparatuur samengesteld in onze showrooms. De voorraad keukens zijn in elke gewenste opstelling te plaatsen. Welke keukenopstelling heeft jouw voorkeur?

Kookeiland Keuken met bar Hoekkeukens Rechte keukens

Ontwerp jouw droomkeuken

Wil jij het liefst een eigen unieke keuken die je zelf hebt ontworpen? Bij Keukenloods.nl is dat mogelijk! Wij hebben namelijk een gratis 3D-online-keukenplanner. Met dit online programma ontwerp je eenvoudig zelf jouw droomkeuken.

Ontwerp jouw droomkeuken

keuken ontwerpen

Kom langs voor persoonlijk advies

Een keuken kopen doe je niet iedere dag. Daarom is goed advies van groot belang. In onze filialen zitten onze keukenadviseurs voor jou klaar om je vrijblijvend advies te geven.

Maak een afspraak