Keukenloods.nl - Inbouwapparatuur en keuken specialist

  • Lino
  • Ruud
  • Matthias

Zwarte keuken

Zwart is het nieuwe wit! Zwarte keukens zie je veel vaker deze tijd. Zwart is dan ook stijlvol, tijdloos en modern. Een zwarte keuken zorgt voor een opvallende uitstraling waardoor je zeker de show zal stelen. Vind je een gehele donkere keuken een beetje te enthousiast? Dan kan je ook kiezen voor alleen zwarte details met hout elementen, of gecombineerd met wit. Kies voor een moderne, klassieke of landelijke keuken.

Inspiratie voor een zwarte keuken

Vroeger zag je dat er veel minder vaak voor een zwarte keuken werd gekozen. Mensen kozen veel vaker voor een strakke witte keuken. Witte keukens ogen rust en ruimte. Maar de afgelopen tijd is de trend om te kiezen voor een donkere keuken steeds populairder geworden. Door de komst van industriële robuuste keukens, zie je dat er steeds vaker voor een keuken met een zwarte keuken wordt gekozen. Deze kleur is hip, jong en straalt een unieke sfeer uit. De mogelijkheden met deze kleur zijn heel groot. Bij een zwarte keuken passen veel verschillende keukenstijlen. Je kan kiezen voor een industriële keuken, maar ook zeker voor een klassieke of landelijke keukenstijl. Wil je graag een chique en classy uitstraling? Kies van voor een glanzende of een keuken met een marmeren uitstraling. Wil je jouw keuken liever iets stoerder? Ga dan voor een mat zwarte keuken. Deze kleur keuken voorkomt vingerafdrukken en geeft geen weerspiegeling.

Zwarte keuken met hout

Waarom zou jij kiezen voor een donkere keuken?

Een zwarte keuken is een echte eyecatcher. Ze passen bij elke gewenste keukenstijl en zorgen voor een chique uitstraling aan jouw woning. Om te zorgen voor een mooi contrast kan je een donkere keuken heel mooi combineren met hout elementen. Deze combinatie zorgt voor een huiselijk gevoel. Hout elementen komen namelijk extra mooi naar voren bij een zwarte keuken. Wil jij graag een elegante glanzende keuken? Kies dan voor een keuken met eiland! Het kookeiland zorgt voor een ruime en chique uitstraling. Een keuken met eiland zorgt ervoor dat je gezellig met vrienden of familie in de keuken kan genieten van een lekkere maaltijd of gezellige spelletjesavond.  

Zwarte glans keuken

Weet jij al voor welke kleur keuken je kiest?

Met een donkere keuken ben je zeker uniek. Droom je nu al over jouw nieuwe zwarte keuken maar weet je niet zeker welke keukenopstelling of keukenstijl je wilt? Doe dan extra inspiratie op door onze zwarte keukens op Keukenloods.nl te bekijken. Wil je onze keukens liever in het echt bewonderen? Bezoek dan één van onze showrooms. Hier kun je onze prachtige keukens in het echt zien en advies vragen aan een van onze keukenadviseurs. Maak nu een afspraak of bel naar 0226-355340.

Zwarte keukenlade