Keukenloods.nl - Inbouwapparatuur en keuken specialist

  • +1
  • Tom
  • Lino
  • Remi
  • Lennard
  • Thomas

U-opstelling keukens

Als je op zoek bent naar een extra grote en ruime keuken, is een U-opstelling keuken perfect voor jou! Deze keukenopstelling is een keuken in een U-vorm. Dus nét geen heel vierkant! Perfect voor genoeg opbergruimte, kookruimte en zelfs leefruimte. Je kan bijvoorbeeld gezellig aan een kant van de keuken een wijntje drinken of de kids lekker laten tekenen, terwijl jij rustig kookt. Alles is mogelijk!

Keuken inspiratie voor een U-opstelling keuken

Een keuken inrichten met een U-opstelling geeft je oneindig veel mogelijkheden. Door deze opstelling heb je namelijk onwijs veel ruimte. Je kan kiezen voor meerdere werkplekken met verschillende kook opties. Kies bijvoorbeeld voor verschillende domino-elementen op het werkblad. Deze domino-elementen geven je de opties om gril koken, gas koken, teppanyaki koken of inductie koken te combineren. Daarbij kan je kiezen voor luxe opties zoals een Quooker heet water kraan, luxe inbouw oven, inbouw vaatwasser en geïntegreerde koel-vrieskast combinaties. Alles zal passen in jouw ruimte U-opstelling keuken.   

Lichte U-opstelling keuken

Voor- en nadelen U-opstelling keuken

Bij een U-opstelling sta je precies tussen alle keukenblokken in, hierdoor heb je veel ruimte en is alles binnen handbereik. Een van de ruimtes op het werkblad van de keuken kan dienen als bar, hierdoor kan je weer een extra eethoek creëren. Perfect voor veel gezelligheid in de keuken. Daarbij is het grootste voordeel natuurlijk de ruimte op het werkblad. Kan je niet kiezen tussen al dat handige keukenapparatuur? In een keuken met U-opstelling hoef je je daar niet druk om te maken. Dan heb je namelijk genoeg ruimte om in elke hoek jouw favoriete apparatuur te plaatsen.

Hout met witte keuken

Wil jij graag een U-opstelling keuken?

Zie jij een U-opstelling keuken helemaal zitten, maar twijfel je nog een beetje? Bekijk onze keukens in het echt voor meer keuken inspiratie in onze showroom. Onze keukenadviseurs staan klaar voor een antwoord op al jouw vragen en helpen je bij het aanschaffen van jouw nieuwe droomkeuken waar je nog lange tijd van zult genieten. Wil je graag meer informatie? Dan kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen via 0226-355340 of meteen een afspraak maken in een van onze filialen.

 
Houten U-opstelling keuken