Keukenloods.nl - Inbouwapparatuur en keuken specialist

Stoere keuken

Zoek jij naar die stoere robuuste look voor je nieuwe keuken? Neem dan eens een kijkje op de website of in één van de showrooms van Keukenloods! Bij ons vind je namelijk een uitgebreide selectie aan talloze verschillende keukens, zo ook keukens met een stoere uitstraling, gemaakt van robuuste materialen als eikenhout.

Geef een stoere uitstraling aan je huis met een robuuste keuken

Het is tegenwoordig erg modern om je huis in te richten met robuuste meubelen, vaak gemaakt van hout. Keukenloods biedt de mogelijkheid om je stoere inrichting van je huis helemaal compleet te maken met een robuuste keuken. Veelal zijn onze houten keukens gemaakt van een massieve houtsoort, zoals eikenhout. Als afwerking kan worden gekozen voor een zwaar werkblad, bijvoorbeeld gemaakt van een natuursteen als graniet.

Stoere, robuuste keuken

Persoonlijk advies over jouw nieuwe keuken

Heeft jouw huis ook een hippe en robuuste inrichting? Maak deze dan af met een stoere en robuuste keuken van Keukenloods. Bekijk ons veelzijdige assortiment op onze website óf kom eens langs in onze showroom. Onze deskundige medewerkers staan voor je klaar om jou te voorzien van een persoonlijk advies op maat. Wij zorgen ervoor dat jij binnen de kortste keren kunt pronken met je nieuwe stoere en robuuste keuken! Heb je misschien nog vragen over onze producten of diensten? Neem dan even contact met ons op door te bellen naar 0226-355340.

Houtlook keuken
Alle stoere keuken

Advies op maat

Het internet biedt natuurlijk een uitkomst voor de eerste oriëntatie en inspiratie voor jouw nieuwe keuken. Toch mis je vaak concreet keuken-advies. En dan kun je het beste een afspraak maken met een van onze adviseurs. Zij maken graag tijd voor jouw vragen, advies en voor goede koffie. Tijdens het adviesgesprek in één van onze vestigingen, kun je ook op je gemak de showroom bekijken.

Advies op maat

Keukenadviseur bij jou thuis

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je de samenstelling van je nieuwe keuken rustig wilt bespreken in een vertrouwde omgeving. Onze keukenadviseur kan ook bij je langskomen met brochures en uitvoeringen van keuken elementen. Dan kan het keukenadvies goed afgestemd worden op de rest van jouw huis of bedrijf. Daarnaast kunnen maten direct opgenomen worden, waardoor de keuken zeker zal passen.

Keukenadviseur bij jou thuis

Vakkundig geïnstalleerd

Jouw keuken is een bijzondere en kostbare aankoop. Je wilt dan ook dat je keuken en de bijbehorende apparatuur vakkundig en met zorg gemonteerd worden. Keukenloods.nl biedt jou deze mogelijkheid.

Informeer bij jouw keukenadviseur naar de uitgebreide mogelijkheden.

Vakkundig geïnstalleerd