Keukenloods.nl - Inbouwapparatuur en keuken specialist

  • Ruud
  • Thomas

Watergang

Gratis montage bij aankoop van jouw droomkeuken!

Watergang

Op onze website kun je natuurlijk alle keukens bekijken, maar soms moet je gewoon even een keuken ervaren. Dat kan! Bij de showroomkeukens van Keukenloods.nl zie je in welk filiaal de keuken te bezichtigen is. Heb je nog vragen over onze showroomkeukens óf één van de andere keukens in ons assortiment? Maak dan direct een afspraak met één van onze keukenadviseurs én ontvang persoonlijk advies.

Resultaten: 20

Wat zijn showroomkeukens?

Showroomkeukens zijn fysieke keukens die te zien zijn in onze Keukenloods.nl showrooms. Deze keukens geven je een duidelijk beeld van wat de mogelijkheden zijn voor iedere ruimte en budget. Op basis hiervan kun je je droomkeuken laten ontwerpen, maar het is ook mogelijk om een complete showroomkeuken met inbouwapparatuur aan te schaffen.

Showroomkeuken hout

Voordelen van een showroomkeuken

Een groot voordeel van een showroomkeuken is dat je ‘ziet’ wat je koopt. Je kunt de keuken al in het Keukenloods.nl filiaal ervaren voordat je hem ‘meeneemt’ naar huis. Ook zijn showroomkeukens altijd scherp geprijsd. De showroomkeukens zijn er in alle mogelijke opstellingen: hoekkeukens, eilandkeukens, rechte keukens en meer. Ook zijn ze altijd stijlvol gestyled en mooi afgewerkt. De keuken is immers ook ons visitekaartje.

Showroomkeukens wit

Waar moet je op letten bij het kopen van een showroomkeuken?

Het is belangrijk dat je goed let op de maatvoering van de showroomkeukens. Als je er zelf niet helemaal uit komt, sturen we een kundige inmeter langs die alles nauwkeurig voor je opmeet. Zo weet je zeker dat de keuken gaat passen. In de meeste gevallen is het nog mogelijk om de hoogte van het werkblad, de apparatuur en opstelling van de showroomkeuken naar wens aan te passen.

Showroomkeuken wit

Maak een afspraak met een verkoopadviseur

Neem eens een kijkje tussen de showroomkeukens die bij jouw dichtstbijzijnde filiaal te koop staan. Zit er iets naar je smaak tussen? Maak dan direct een afspraak met één van onze keukenadviseurs om de keuken in het echt te bekijken én om persoonlijk advies te ontvangen over de keuken. Heb je misschien nog vragen over onze showroomkeukens óf één van de andere keukens in ons assortiment? Dan kun je altijd even bellen naar 0226-355340. Wij staan voor jou klaar om al je vragen te beantwoorden.

Maak een afspraak