• +1
  • Joep
  • Renze
  • Janneke
  • Lino
  • Ruud
1e Pinksterdag zijn wij gesloten, 2e Pinksterdag zijn wij open van 11.00 tot 17.00 uur
Holidaydeal: 15% korting op jouw nieuwe keuken!

Nieuwe collectie 2020

De keukencollectie van 2020 is gericht op ruimte, veel ruimte! De focus ligt op greeploze keukenesthetiek op XL-hoogte voor extra opbergruimte. Welke keuken uit het assortiment is jouw favoriet? Laat het ons weten door te klikken op het groene hartje!

Resultaten: 0

Nieuwe collectie 2020

Bekijk de keukentrends van 2020

Keukentrends 2020

Groen, roestvrijstaal, zwart of een combinatie van verschillende kleuren en texturen: Het kan allemaal met de keukentrends van 2020. Bij Keukenloods.nl zien we steeds meer keukens waarbij diverse kleuren en texturen gecombineerd worden. Wat dacht je van een houten kastenwand en grijs keukeneiland of vice versa? Er zit vast wel wat voor je bij tussen de keukentrends van 2020.

Weet je nog niet precies of je voor welke opstelling je wilt? Neem vooral een kijkje in ons nieuwe assortiment keukens. Zo zijn er voldoende eilandkeukens, hoekkeukens, of eentje met een andere opstelling te kiezen. Kijk ook eens naar de verschillende stijlen:

Landelijke keukens Tijdloze keukens Moderne keukens Greeploze keukens Robuuste keukens Design keukens

Zwarte keukens gaan nergens heen

In 2019 zagen we zwarte keukens steeds vaker voorbijkomen, en als volgens de trends van 2020 zet dit door. Wel gaan we meer variatie zien op de zwarte kleur, met bijvoorbeeld combinaties met andere kleuren of met een onderliggende houttextuur

Ben je geen fan van zwart? Check dan eens keukens in andere kleuren.

Grijze keukens Rode keukens Crèmekleurige keukens Blauwe keukens Houten keukens

zwarte keukens houttextuur

Metalen accenten en natuurlijke werkbladen

Een koperkleurige kraan of een goudkleurige spoelbak: Deze kleuren worden steeds populairder en niet zonder reden. In combinatie met een werkblad van bijvoorbeeld composiet geven deze accenten jouw keuken een luxe uitstraling. Bovendien kan je je keuken eenvoudig weer nieuw laten lijken door deze elementen toe te voegen!

Een natuurstenen werkblad van bijvoorbeeld marmer is mooi, maar is vaak erg gevoelig voor vlekken. Met andere materialen heb je de luxe uitrstraling van natuursteen en het gemak van kunststof. Ieder materiaal heeft zo zijn eigen voor- en nadelen. 

Composiet Keramiek Beton Simacore HPL Hout

metaalaccenten werkblad

Wat zijn jouw keukenwensen?

Er zijn vele soorten keukens in alle kleuren, opstellingen en maten. Weet je nog niet precies wat je zoekt in een keuken? Vraag dan onze checklist aan. Door deze in te vullen, ontdek je wat voor keuken bij je past. En wil je je wensen bespreken met een van onze adviseurs? Dat kan altijd. Maak nu een afspraak!

afspraak maken