Keukenloods.nl - Inbouwapparatuur en keuken specialist

  • Keukens
  • Een keukenopstelling voor iedere ruimte
  • Lino
  • Ruud

Een keukenopstelling voor iedere ruimte

Je bent helemaal klaar voor een nieuwe keuken, maar welke keukenopstelling is het meest geschikt? Je kunt bij een nieuwe keuken kiezen uit talloze soorten keukenopstellingen, voor iedere ruimte is er wel een gepaste keuken. Er zijn eiland keukens, hoekkeukens, parallelle keukens, rechte keukens, T-opstelling keukens of U-opstelling keukens. Kun jij kiezen tussen zoveel opties? Elk van deze soort keukens vind je op de website én in de showrooms van Keukenloods.nl. Omdat een keuken kiezen niet altijd even makkelijk is, staan onze adviseurs voor je klaar om je te helpen kiezen bij jouw nieuwe keuken.

Eilandkeukens

Altijd al gedroomd van een eigen eilandkeuken? Met een kookeiland heb je extra veel ruimte en kun je gezellig samen koken na een drukke en hectische dag. Door al deze ruimte kunnen jouw kinderen helpen met groenten snijden of kunnen je vriendinnen gezellig komen kletsen tijdens het koken met een borrel. Het kookeiland biedt extra (opberg)ruimte en geeft een open uitstraling aan jouw droomkeuken.

Eiland keuken crème

Hoekkeukens

Hoekkeukens zijn erg populair en bieden veel voordelen. Heb je een mini verzameling aan antiek servies? Dan heb je met een hoekkeuken genoeg opbergruimte! Daarnaast is een hoekkeuken perfect voor een kleinere ruimte, hierdoor maak je optimaal gebruik van een kleine ruimte.

Licht grijze hoekkeuken

Parallel keukens

Heb je een kleinere smalle ruimte in jouw huis, maar wil je toch alle ruimte optimaal benutten? Dan is een parallel keuken een perfecte optie. Doordat er twee aparte keukenelementen worden geplaatst, beschik je alsnog over genoeg opbergruimte en ruimte om te koken.

 

 

Blauwe parallel keuken

Rechte keukens

Een rechte keuken wordt vaak als keukenopstelling gekozen doordat ze functioneel zijn wanneer er maar één wand aanwezig is. Er is hierdoor genoeg plaats voor opbergruimte en keukenapparatuur. Een kleinere ruimte met een rechte wand wordt hierdoor optimaal benut. Keukenloods.nl heeft rechte keukens in alle favorieten stijlen en lengtes.  

Donker grijze rechte keuken

T-opstelling keukens

Heb je een grotere ruimte en wil je deze ruimte knus indelen met een luxe uitstraling? Dan is de T-opstelling een perfecte optie. Met deze keukenopstelling creëer je een gezellige ruimte waar genoeg plek is. Deze keuken is ideaal voor een gezin maar ook perfect voor als je vaak vrienden over de vloer krijgt. Daarnaast kan je er heel gemakkelijk een kleine bar van maken als je graag wilt ontbijten in de keuken of gewoon gezellig een glaasje wijn wilt drinken aan de keukenbar.

Witte T-opstelling keuken

U-opstelling keukens

Heb je een grote ruimte beschikbaar voor jouw keuken en weet je misschien niet zo goed hoe je deze kan invullen? Dan is een U- opstelling keuken een van de meest geschikte opties. Deze keukenopstelling zorgt ervoor dat alle ruimte optimaal benut wordt. Doordat alle wanden gebruikt worden is er genoeg ruimte voor al jouw bestek, kookgerei, servies en keukenapparatuur. Daarnaast zorgt deze open keuken voor extra open sfeer. Als de ruimte in het midden van de keuken groot genoeg is, kan er een tafel geplaatst worden, maar je kan natuurlijk ook gewoon genieten van de open ruimte die deze prachtig ruime keuken creëert.  

Wit gemêleerd U-opstelling keuken

Heb je een keuze kunnen maken?

Hopelijk hebben we je met bovenstaande informatie een goed beeld gegeven van alle beschikbare keukenopstellingen binnen ons assortiment. Wil je meer hulp bij een geschikte keuken voor jouw woning? Kom dan eens langs in één van onze showrooms om ons uitgebreide aanbod aan keukens met eigen ogen te bekijken. Onze keukenadviseurs staan voor je klaar om je te begeleiden naar het aanschaffen van jouw nieuwe droomkeuken waar je nog lange tijd van zult genieten. Wil je graag meer informatie over onze keukens? Of misschien over de diverse mogelijkheden die wij bieden? Dan kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen via 0226-355340 of meteen een afspraak maken in een van onze filialen.