Keukenloods.nl - Inbouwapparatuur en keuken specialist

  • +5
  • Patrick
  • Mario
  • Emiel
  • Nicky
  • Gerald
  • Lennard
  • Wilfried
  • Carles
Profiteer nu nog van de prijzen van 2018

Goedkope keukens

Een nieuwe keuken koop je niet iedere dag en is echt een investering. Het spreekt voor zich dat je graag een zo mooi mogelijke, topkwaliteit keuken hebt, voor de beste prijs. Bij Keukenloods.nl zijn we heel duidelijk over de prijzen en we hebben keukens voor ieder budget in ons assortiment. Daarnaast kun je bij ons altijd een offertecheck doen; stuur ons jouw offerte op en wij checken deze voor je, én sturen je onze scherpste prijs. Zo weet u zeker dat je niet teveel betaalt!

Goedkope keukens; bekijk ons assortiment

Ben je op zoek naar een mooie, goedkope keuken? Bekijk dan het assortiment in onze webshop of kom langs in één van onze filialen. Bij Keukenloods.nl kun je bijvoorbeeld kiezen uit de voordelige ‘voorraadkeuken’ die in elke gewenste opstelling geplaatst kan worden. We hebben in het magazijn verschillende maten keukenkasten waarmee de voorraadkeukens worden samengesteld, dit kun je ook naar eigen inzicht doen. Een extra voordeel van onze voorraadkeukens is dat je jouw keuken al heel snel in huis hebt; deze wordt namelijk binnen 1 dag geleverd, zelfs met graniet op maat! Voor de beste deals kun je ook onze showroomkeukens in de gaten houden. Het zijn keukens uit de showrooms die vaak met hoge kortingen worden verkocht, als zij plaats gaan maken voor nieuwe modellen. Voordeliger kan niet.

Transparante prijzen & degelijk advies

Het is voor een koper vaak moeilijk in te schatten wat de juiste prijs-kwaliteitverhouding van een keuken is. Daarom vinden we het bij Keukenloods.nl heel belangrijk om transparant te zijn over de prijzen. Bij ons krijg je een duidelijk kostenoverzicht en weet je van te voren precies hoeveel je moet betalen. Geen verrassingen achteraf.

Goedkope a-kwaliteit keuken

Goedkope keukens van A-kwaliteit

Ook onze lager geprijsde keukens zijn van goede kwaliteit en hiervoor gelden dezelfde service- en garantievoorwaarden als voor de duurdere uitvoeringen. Bij Keukenloods.nl stel je zelf jouw keuken samen, inclusief keukenblad en apparatuur. Zo krijg je precies de keuken die je wenst; jouw droomkeuken!

Goedkope a-kwaliteit keuken wit

Adviesgesprek

Bij het kiezen van een keuken zijn er veel aspecten om rekening mee te houden. Voor advies kun je altijd terecht bij onze verkoopadviseurs. Zij kijken dan, samen met jou, wat de beste oplossing is voor jouw keuken en wat de voordeligste opties zijn die aansluiten bij jouw wensen en budget. Het adviesgesprek is, net als de offerte, gratis en vrijblijvend! Wij komen als je dat wenst, zelfs bij je thuis voor een persoonlijk advies. Onze adviseur kan dan meteen maten opnemen en eventuele (on)mogelijkheden bekijken. Op de website kun je eenvoudig een afspraak inplannen.

Adviesgesprek