• +3
 • Ross
 • Joep
 • Barry
 • Janneke
 • Ruud
 • Jaleel
 • Juan

Eilandkeuken bruin

Eilandkeuken bruin

€ 17.760,-
Prijs keuken inclusief apparatuur

Direct regelen:

Ben jij geïnteresseerd in deze keuken? Kom langs in onze winkel!

Maak een afspraak

Ben je op zoek naar een showroomkeuken met een warme, moderne uitstraling? Kijk dan niet verder! Deze prachtige bruin zwarte eilandkeuken is voorzien van kunststof keukenfronten, een stijlvol keramisch werkblad van 20 mm en een verzonken spoelbak zonder handgrepen. 

Je kunt alles aanpassen - van de hoogte van het werkblad tot de opstelling van de kasten, er zijn eindeloze mogelijkheden! De keuken beschikt over een inductiekookplaat met afzuigsysteem van BORA, een vaatwasser van Siemens en zelfs een Caressi spoelbak met bijpassende kraan.

Upgrade jouw woning en maak het leven in de keuken eenvoudiger, overzichtelijker en functioneler met deze bruine eilandkeuken. Meer weten over deze showroomkeuken of hem in het echt bekijken? Maak direct een keukenafspraak bij ons filiaal in Utrecht. 
 

 Kunststof keukenfronten
 Werkblad van keramiek 20 mm 
 Greeploos
 Vlakinbouw spoelbak
 

Keukenspecificaties

Afmetingen keuken (zoals afgebeeld):

Hoogte werkblad 922 mm
Breedte werkblad 3027 mm
Diepte werkblad 1200 mm
Breedtes keuken 4227 mm
   
   
   
*Gemeten vanaf de wand.

Mogelijkheden aanpassing keuken

Hoogte werkblad:
Wisseling van apparatuur:
Aanpassing opstelling:

Apparatuur      

Inductie kookplaat met afzuigsysteem BORA
Vaatwasser Siemens
Spoelbak Caressi
Kraan Quooker
   
   
   
Filiaal: Utrecht

Moodboard

Maak je eigen moodboard! Klik op het hartje

Welke stijl vind jij het mooiste? Of mix je liever twee stijlen door elkaar? Bijvoorbeeld landelijke houten kasten met een strak zwart keukeneiland? Alles kan! Print je moodboard uit en neem deze mee naar het filiaal. Onze adviseurs kunnen je wensen direct bekijken en jouw droomkeuken uittekenen in 3D! Wil je deze keuken bewaren op jouw moodboard? Klik dan rechts op het oranje hartje. De keuken wordt dan opgeslagen.

Maak je eigen moodboard

3D-Ontwerpen

Past de keuken in jouw ruimte? Probeer dit zelf en gebruik onze 3D-keukencreator!

De 3D-ontwerp tool van Keukenloods.nl is handig om te gebruiken omdat het je in staat stelt om je eigen keuken te ontwerpen zonder dat je hiervoor een van onze professionals hoeft in te schakelen. Met deze tool kun je de perfecte keuken ontwerpen die past bij jouw wensen en behoeften, en dit alles in een handomdraai.

De tool is daarnaast helemaal gratis! Wil je jouw keuken alvast ontwerpen? Ga direct aan de slag. Loop je tegen problemen aan? Kom vooral langs in een van onze filialen. Onze specialisten tekenen jouw ideale keuken kosteloos voor je uit in 3D.

Is dit jouw keuken? Maak een afspraak!

 1. Maak een afspraak in een van onze filialen
 2. Neem de maten van de ruimte waar de keuken komt mee. Maak eventueel foto's van de ruimte.
 3. Laat de keuken 3D-tekenen door onze specialisten. Zo kun je een perfect beeld schetsen hoe jouw droomkeuken eruit komt te zien in jouw woning.
 4. Denk rustig na, het is een grote aankoop. Ben je helemaal tevreden? Neem contact op met jouw adviseur en bestel jouw keuken!
 5. Even geduld! Een keuken is maatwerk! Wij komen de keuken nog officieel inmeten zodat hij zeker weten past. Daarna bestellen wij de keuken bij onze leverancier. Na gemiddeld 10 weken na inmeten kunnen we de keuken plaatsen. (Met uitzondering van een voorraadkeuken. Die kunnen we HEEL SNEL leveren!)
 6. Geniet jaren van jouw droomkeuken!
Maak een afspraak

Besparen

Onze adviseurs loodsen je er doorheen!

Contact

Ben je geïnteresseerd in deze keuken?
Neem dan contact met ons op:

Alleen apparatuur vervangen? Geen probleem!