• +3
 • Ross
 • Joep
 • Barry
 • Janneke
 • Ruud
 • Jaleel
 • Juan

Matlak donkerblauwe hoekkeuken

Showroomkeuken Rotterdam

 • In iedere opstelling mogelijk
 • Gratis bezorgd
 • Duitse kwaliteit
Van € 20.200,-
€ 13.300,-
Prijs keuken inclusief apparatuur
Direct regelen:

Ben jij geïnteresseerd in deze keuken? Kom langs in onze winkel!

Maak een afspraak
Filiaal: Rotterdam

Creëer een unieke en tijdloze look in jouw keuken met een blauwe hoekkeuken met houtlook kasten! Dit keukenontwerp combineert moderne stijl met functionaliteit en leent zich voor de moderne woningen. De mat gelakte kunststof keukenfronten zijn strak en duurzaam, terwijl het werkblad van composiet 40 mm dik is voor duurzaamheid op topniveau. Voor een extra accent voegen de metaalkleurige handgrepen wat glans toe aan de keukenruimte. Om de look compleet te maken, zorgt een geavanceerde Caressi onderbouwspoelbak voor een geraffineerd ontwerp van jouw nieuwe keuken 

Naast stijl zijn we ook de functionaliteit niet vergeten. Deze keuken wordt geleverd met een stoomoven van Pelgrim, koel-vriescombinatie, kookplaat, afzuigkap, vaatwasser - allemaal van Pelgrim - en een kraan van Caressi, zodat je topkwaliteit apparatuur krijgt voor al jouw kookbehoeften. Meer weten of deze keuken in het echt bekijken? Kom langs bij ons filiaal in Rotterdam.

 Matlak / kunststof keukenfronten
 Composiet werkblad 40 mm 
 RVS metaalkleurige grepen
 Onderbouw spoelbak van Caressi

Keukenspecificaties

Afmetingen keuken (zoals afgebeeld):

Hoogte werkblad 940 mm
Breedtes werkblad 2230 mm x 2780 mm
Diepte* werkblad 600 mm + 680 mm
Breedtes keuken 3165 mm x 2780 mm
   
Kastenwand Hoogte: 2210 mm
Breedte: 940 mm
Diepte: 600 mm
   
*Gemeten vanaf de wand.

Mogelijkheden aanpassing keuken

Hoogte werkblad:
Wisseling van apparatuur: Nee
Aanpassing opstelling: Nee

Apparatuur      

Stoomoven Pelgrim
Koel vries combinatie Pelgrim
Kookplaat Pelgrim
Afzuigkap Pelgrim
Vaatwasser Pelgrim
Kraan Caressi
   

Moodboard

Maak je eigen moodboard! Klik op het hartje

Welke stijl vind jij het mooiste? Of mix je liever twee stijlen door elkaar? Bijvoorbeeld landelijke houten kasten met een strak zwart keukeneiland? Alles kan! Print je moodboard uit en neem deze mee naar het filiaal. Onze adviseurs kunnen je wensen direct bekijken en jouw droomkeuken uittekenen in 3D! Wil je deze keuken bewaren op jouw moodboard? Klik dan rechts op het oranje hartje. De keuken wordt dan opgeslagen.

Maak je eigen moodboard

3D-Ontwerpen

Past de keuken in jouw ruimte? Probeer dit zelf en gebruik onze 3D-keukencreator!

De 3D-ontwerp tool van Keukenloods.nl is handig om te gebruiken omdat het je in staat stelt om je eigen keuken te ontwerpen zonder dat je hiervoor een van onze professionals hoeft in te schakelen. Met deze tool kun je de perfecte keuken ontwerpen die past bij jouw wensen en behoeften, en dit alles in een handomdraai.

De tool is daarnaast helemaal gratis! Wil je jouw keuken alvast ontwerpen? Ga direct aan de slag. Loop je tegen problemen aan? Kom vooral langs in een van onze filialen. Onze specialisten tekenen jouw ideale keuken kosteloos voor je uit in 3D.

Is dit jouw keuken? Maak een afspraak!

 1. Maak een afspraak in een van onze filialen
 2. Neem de maten van de ruimte waar de keuken komt mee. Maak eventueel foto's van de ruimte.
 3. Laat de keuken 3D-tekenen door onze specialisten. Zo kun je een perfect beeld schetsen hoe jouw droomkeuken eruit komt te zien in jouw woning.
 4. Denk rustig na, het is een grote aankoop. Ben je helemaal tevreden? Neem contact op met jouw adviseur en bestel jouw keuken!
 5. Even geduld! Een keuken is maatwerk! Wij komen de keuken nog officieel inmeten zodat hij zeker weten past. Daarna bestellen wij de keuken bij onze leverancier. Na gemiddeld 10 weken na inmeten kunnen we de keuken plaatsen. (Met uitzondering van een voorraadkeuken. Die kunnen we HEEL SNEL leveren!)
 6. Geniet jaren van jouw droomkeuken!
Maak een afspraak

Onze adviseurs loodsen je er doorheen!

Contact

Ben je geïnteresseerd in deze keuken?
Neem dan contact met ons op: