• +4
 • Ross
 • Joep
 • Barry
 • Janneke
 • Lino
 • Ruud
 • Jaleel
 • Juan

Decor leisteen grijze eilandkeuken

Showroomkeuken Amsterdam-Zuidoost

 • In iedere opstelling mogelijk
 • Duitse kwaliteit
€ 19.098,-
Prijs keuken inclusief apparatuur
Direct regelen:

Ben jij geïnteresseerd in deze keuken? Kom langs in onze winkel!

Maak een afspraak

Dit is een donkergrijze eilandkeuken welke is voorzien van AEG-apparatuur. Deze keuken biedt veel ruimte om je maaltijden te bereiden. Ook zijn er veel opbergmogelijkheden voor al je etenswaren: zowel de eilandkeuken als de kastenwand is voorzien van veel lades en kasten. Het kookeiland heeft een inductiekookplaat welke in het werkblad is geïntegreerd, dit ziet er zeer strak uit. Het design van de keukenkastjes is doorgetrokken in het werkblad waardoor het een prachtig geheel is. Zie jij jezelf hier al koken? Kom deze keuken bekijken in de showroom van Amsterdam-Zuidoost!

  Vlakinbouw-spoelbak
 

Keukenspecificaties

Afmetingen keuken (zoals afgebeeld):

Hoogte keukeneiland 928 mm
Breedte keukeneiland 2450 mm
Diepte* keukeneiland 600 mm
   
Hoogte kastenwand 2210 mm
Breedte kastenwand 1900 mm
Diepte* kastenwand 587 mm
   
Breedtes keuken 1900 mm x 2450 mm
   
*Gemeten vanaf de wand.

Mogelijkheden aanpassing keuken

Hoogte werkblad:
Wisseling van apparatuur:
Aanpassing opstelling:

Apparatuur      

Combi-magnetron Bauknecht
Koel-vrieskast AEG
Inductiekookplaat AEG
Vaatwasser Miele
 

Moodboard

Maak je eigen moodboard! Klik op het hartje

Welke stijl vind jij het mooiste? Of mix je liever twee stijlen door elkaar? Bijvoorbeeld landelijke houten kasten met een strak zwart keukeneiland? Alles kan! Print je moodboard uit en neem deze mee naar het filiaal. Onze adviseurs kunnen je wensen direct bekijken en jouw droomkeuken uittekenen in 3D! Wil je deze keuken bewaren op jouw moodboard? Klik dan rechts op het oranje hartje. De keuken wordt dan opgeslagen.

Maak je eigen moodboard

3D-Ontwerpen

Past de keuken in jouw ruimte? Probeer dit zelf en gebruik onze 3D-keukencreator!

De 3D-ontwerp tool van Keukenloods.nl is handig om te gebruiken omdat het je in staat stelt om je eigen keuken te ontwerpen zonder dat je hiervoor een van onze professionals hoeft in te schakelen. Met deze tool kun je de perfecte keuken ontwerpen die past bij jouw wensen en behoeften, en dit alles in een handomdraai.

De tool is daarnaast helemaal gratis! Wil je jouw keuken alvast ontwerpen? Ga direct aan de slag. Loop je tegen problemen aan? Kom vooral langs in een van onze filialen. Onze specialisten tekenen jouw ideale keuken kosteloos voor je uit in 3D.

Is dit jouw keuken? Maak een afspraak!

 1. Maak een afspraak in een van onze filialen
 2. Neem de maten van de ruimte waar de keuken komt mee. Maak eventueel foto's van de ruimte.
 3. Laat de keuken 3D-tekenen door onze specialisten. Zo kun je een perfect beeld schetsen hoe jouw droomkeuken eruit komt te zien in jouw woning.
 4. Denk rustig na, het is een grote aankoop. Ben je helemaal tevreden? Neem contact op met jouw adviseur en bestel jouw keuken!
 5. Even geduld! Een keuken is maatwerk! Wij komen de keuken nog officieel inmeten zodat hij zeker weten past. Daarna bestellen wij de keuken bij onze leverancier. Na gemiddeld 10 weken na inmeten kunnen we de keuken plaatsen. (Met uitzondering van een voorraadkeuken. Die kunnen we HEEL SNEL leveren!)
 6. Geniet jaren van jouw droomkeuken!
Maak een afspraak

Onze adviseurs loodsen je er doorheen!

Contact

Ben je geïnteresseerd in deze keuken?
Neem dan contact met ons op: