EK DEAL: Een BORA cadeau bij jouw nieuwe keuken!

Maak hier gratis en vrijblijvend een afspraak!

Wij hebben 14 showrooms verspreid door heel Nederland, waar je onze keukencollectie en apparatuur collectie kunt bekijken. Voel en bekijk al onze verschillende materialen, kleuren, grepen, kasten en apparaten! We bieden de beste prijs. Je ontvangt direct van ons een transparante offerte. Jouw keuken tekenen we direct in 3D. Alleen apparatuur nodig? Sommige apparaten kun je zelf direct meenemen!

EK DEAL: Een BORA cadeau bij jouw nieuwe keuken!Vier het EK voetbal met Keukenloods.nl en scoor een BORA kookplaat cadeau bij jouw nieuwe keuken! Een BORA is een kookplaat met geïntegreerde afzuiging: dit is de stijlvolle vervanging voor de afzuigkap die je keuken een strakke uitstraling geeft. Mis deze kans niet en ervaar topklasse koken met BORA.

Profiteer nu met onze EK DEAL van een gratis BORA PURU kookplaat. Maak snel een afspraak! Actieperiode: 3 juni t/m 16 juni 2024.

Voorwaarden: deze actie geldt alleen voor keukens vanaf €9.999,- die in de actieperiode zijn gekocht en geldt niet op showroomkeukens (de actie geldt niet op reeds lopende offertes). Het gaat om de BORA typenummer Puru (recirculatie).

Bekijk al onze keukens!
Of maak direct een afspraak!
Gerald

Een keuken kopen bij Keukenloods.nl

Zo gaat het in zijn werk: Of je nu precies weet wat je wilt, of nog geen idee hebt, praat altijd met één van onze keukenadviseurs! Tijdens een adviesgesprek worden jouw wensen en mogelijkheden besproken en krijg je persoonlijk advies. Daarna krijg je van ons een offerte op maat: hierin staan alle details van de gekozen keuken, inclusief de prijs en specificaties van de keukenapparatuur. Vervolgens kunnen we de keuken bestellen en wordt er een afspraak gemaakt voor levering en montage door onze professionele monteurs. Wij verzekeren je van een keuken waar je helemaal tevreden mee bent!

Waarom een keuken kopen bij Keukenloods.nl

  • Door klanten beoordeeld met een 9,0 gebaseerd op meer dan 26.000 reviews.
  • Transparante prijzen (internetprijs = winkelprijs).
  • Wij hebben geen verkopers in dienst maar specialisten met verstand van zaken.
  • Offertecheck!? Ben je niet zeker van de andere keukenzaak waar je geweest bent? Lever je offerte in bij ons. Wij checken deze op een aantal punten zoals, techniek, apparatuur en prijs.