Keukenloods.nl - Inbouwapparatuur en keuken specialist

  • Lino
  • Jari
  • Thomas

Keukenstijlen

Binnen ons assortiment keukens hebben we veel verschillende keukenstijlen. Van landelijk, modern, klassiek en design tot nostalgische keukenstijlen. Vaak heb je al een keukenstijl in gedachten voor jouw nieuwe keuken. Maar misschien weet je nog niet precies welke keukenstijl bij jouw huis past. Om je daar een klein beetje bij te helpen zullen we hieronder onze collectie keukenstijlen toelichten. Vind je het hierna nog steeds lastig, of kan je gewoon geen keuze maken? Onze keukenadviseurs kunnen bij je langskomen met brochures en uitvoeringen van keukenelementen. Dan kan het keukenadvies goed afgestemd worden op de rest van jouw huis.

Vind de perfecte keukenstijl voor jouw droomkeuken!

We weten dat het niet makkelijk is om meteen een geschikte keukenstijl te vinden. We hebben daarom zoveel mogelijk informatie verzameld over onze beschikbare keukenstijlen. Voor iedere persoonlijke smaak is er wel een geschikte keukenstijl. We hopen dat we je optimaal kunnen inspireren en informeren

 
Wit gele keuken

Design keukens

Design keukens geven een unieke en persoonlijke uitstraling aan jouw keuken. Design keukens zijn stijlvol, gewaagd en net even anders dan reguliere keukens. Deze keukenstijl is te herkennen aan strakke ontwerpen en egale afrondingen. Heb je zelf helemaal in je hoofd hoe je jouw design keuken wilt hebben? Laat dan de ontwerper in jouw los en ontwerp jouw eigen design keuken met een van onze keukenadviseurs!  

Rechte keuken met bar

Klassieke keukens

Bij een klassieke keukenstijl wordt er veel gebruik gemaakt van natuurlijke elementen. Een klassieke keuken heeft hierdoor een warme en knusse uitstraling. Klassieke keukens zijn vaak voorzien van mooie reliëf tegels in combinatie met klassieke fornuizen en bijbehorende afzuigkappen. Door al deze klassieke elementen straalt de keuken een echte klassieke stijl uit. Met deze klassieke keuken wilt iedereen meteen in jouw keuken blijven plakken voor gezelligheid.

Klassieke keuken met kastenwand

Landelijke keukens

Een landelijke keuken is een keukenstijl die je vroeger veel tegenkwam. Maar nog steeds is dit een populaire keukenstijl voor verschillende huizen. Veel gebruikte materialen zijn van hout, steen, porselein en gietijzer. Hierdoor wordt er met een landelijke keuken vaak een beetje een boerenkeuken look met veel hout elementen gecreëerd.

Hoekkeuken wit

Moderne keukens

Moderne keukens hebben vaak materialen met strakke lijnen en gladde afwerkingen. Deze strakke vormgeving zorgt voor de optimale moderne look voor jouw droomhuis. Bij deze strakke vormgeving hebben de kastjes van deze moderne keukens vaak eenvoudige RVS handgrepen of zijn ze helemaal greeploos.

Hoogglans wit keuken

Nostalgische keukens

Een nostalgische keuken is tegenwoordig erg gewild. Deze keukenstijl is een beetje een combinatie van een landelijke keuken en een klassieke keuken. Net als de landelijke keuken komt er met deze keukenstijl een beetje een look van een boerderij keuken naar voren. Als afwerking wordt er bij vaak een nostalgische keuken gebruik gemaakt van moderne apparaten en materialen.

Woonkeuken landelijk wit

Stoere keukens

Bij een stoer huis hoort een stoere keuken! Deze strakke keukens hebben een robuuste, hoekige look met materialen die veelal van hout zijn. Deze keukenstijl past daardoor perfect bij een stoer huis met hout elementen. Naast robuust hout worden er elementen gebruikt zoals staal en beton.

Robuuste keuken met hout

Duitse keuken

Duitse keukenontwerpers hebben gevoel voor stijl. Dit is dan ook terug te zien in ons keukenassortiment bij Duitse keukens. Daarnaast hebben ze een imago hoog te houden betreft de kwaliteit van deze keukenstijl. Dit imago is absoluut terecht, de keukens worden samengesteld met betrouwbare en degelijke materialen en producten.

Grijze keuken

Industriële keukens

Tot slot mogen we de industriele keuken niet vergeten. Vergeet hierbij de strakke afwerkingen en egale kastjes. Deze keukenstijl heeft juist een grove en rauwe uitstraling. Denk hierbij aan een bakstenen muur, zichtbare buizen en een betonnen gootsteen. Perfect voor een hip huis met een industriële look.

Grijze keuken met hout

Kun jij kiezen tussen al deze gave keukenstijlen?

Voor elk huis is er wel een geschikte keukenstijl. We hopen dat we je genoeg informatie hebben gegeven over alle beschikbare keukenstijlen. Weet je al helemaal voor welke keukenstijl je gaat? Of wil je meer hulp bij een geschikte keukenstijl voor jouw woning? Kom dan eens langs in één van onze showrooms om ons uitgebreide aanbod aan keukenstijlen met eigen ogen te bekijken. Onze keukenadviseurs staan voor je klaar om je te begeleiden naar het aanschaffen van jouw nieuwe droomkeuken. Wil je meer informatie over onze keukens? Of misschien over diverse mogelijkheden die wij aanbieden? Dan kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen via 0226 - 355340 of meteen een afspraak maken met een van onze winkels.