• +3
  • Ross
  • Joep
  • Barry
  • Janneke
  • Ruud
  • Jaleel
  • Juan

INVENTUM IOM6170RK

Inbouw oven

Commerciële hoogte: 60 cm | Telescopische geleiderail: Nee | Smart bediening: Nee | Soort bedieningselementen: Draaiknoppen en druktoetsen | Basiskleur: Zwart | Meer specificaties
Leverbaar
Op bestelling
375,-
Adviesprijs: 729,-
Bereikbaar voor al je vragen.
6 DAGEN PER WEEK
VANDAAG: TOT 18:00 UUR

Productinformatie IOM6170RK INVENTUM Inbouw oven

INVENTUM IOM6170RK Inbouw oven

Op zoek naar een oven die alles kan? De Inventum IOM6170RK inbouw oven is een echte alleskunner. Met een royale inhoud van 70 liter bak je gemakkelijk voor het hele gezin. De oven heeft een krachtige hittebron van 3000W en bereikt temperaturen tot 250°C, perfect voor elke culinaire creatie. Bovendien is de oven multifunctioneel; hij beschikt over hetelucht en een handige ontdooifunctie. Het interieur is afgewerkt met easy clean emaille, wat het schoonmaken een fluitje van een cent maakt. Beleef het gemak met de Inventum IOM6170RK inbouw oven.


Commerciële hoogte60 cm
Telescopische geleiderailNee
Smart bedieningNee
Soort bedieningselementenDraaiknoppen en druktoetsen
BasiskleurZwart
ConditieNieuw in doos
Alle specificaties

Vragen over de IOM6170RK INVENTUM? Bel: 0226-355340

  Bel mij voor meer informatie

Specificaties IOM6170RK INVENTUM Inbouw oven


De informatie bij dit product komt van de site van INVENTUM om je te informeren.
Wij kunnen de juistheid en/of volledigheid echter niet garanderen.

Online vraag & antwoord IOM6170RK INVENTUM Inbouw oven

Er zijn nog geen vragen gesteld, stel hier je vraag!

Stel je vraag

Reviews IOM6170RK INVENTUM Inbouw oven

Er zijn op dit moment nog geen reviews voor dit product!

Voeg als eerste een review toe

Garantie IOM6170RK INVENTUM Inbouw oven

Je krijgt standaard 5 jaar fabrieksgarantie en service op de 'INVENTUM IOM6170RK' als je deze bij Keukenloods.nl koopt. Dit is hetzelfde als bij een winkel met een fysieke showroom.

In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur. Ook winkels met een eigen technische dienst geven de storingen in de garantieperiode vaak door aan de fabrikant. Keukenloods.nl neemt een actieve rol in de begeleiding van garantiegevallen.

Om niet onnodig de servicedienst in te schakelen, adviseren wij jou bij gebreken in eerste instantie contact met onze klantenservice op te nemen. Wellicht is het probleem ook al telefonisch te verhelpen en anders hebben de medewerkers de juiste telefoonnummers en (e-mail)adressen van de servicedienst. Je ontvangt op de 'INVENTUM IOM6170RK' 5 jaar fabrieksgarantie.

Bezorgen & Afhalen IOM6170RK INVENTUM Inbouw oven

Bezorgen

Bezorgen is, tenzij anders vermeld, GRATIS op elk leveradres binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden.

Oude apparatuur
Indien van tevoren aangegeven wordt bij de bezorging het oude apparaat, mits losgekoppeld en klaargezet, meegenomen.

Aflevering
De goederen worden binnen bezorgd mits het in de doos door de deur kan en de ruimte vrij toegankelijk is zonder trappen. Koelkasten en fornuizen breder dan 60 centimeter worden naast de vrachtwagen gelost. De klant dient zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in de woning. De afleveringsplaats en datum worden in overleg afgesproken. Een uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 1 jaar na de opdracht. Wij leveren uitsluitend Nederlandse modellen.

Bezorgafspraak
Het annuleren van een afspraak dient minimaal 48 uur van tevoren aan ons te worden gemeld. Ben je op de afgesproken dag niet thuis als de chauffeur er is? Dan wordt een nieuwe afspraak gemaakt. Hiervoor worden €30,- extra bezorgkosten in rekening gebracht.

Betaling
Alle vermelde prijzen zijn incl. 21% btw
Wij vragen geen aanbetaling bij een bestelling.
Betalen via bank of giro is mogelijk mits deze betalingen bij ons zijn bijgeschreven vòòr aflevering.

Factuur
Bij levering ontvang je de factuur.


Afhalen

Je kunt je bestelling ook afhalen in ons magazijn in Opmeer. Deze is elke werkdag en op zaterdag geopend van 8.00 tot 16.00 uur. Je kunt hier pinnen, contant betalen is niet mogelijk.

Keukenloods.nl BV
De veken 330
1716 KJ Opmeer

Uiteraard kun je je bestelling ook in één van onze filialen afhalen, je dient dan wel bij je bestelling aan te geven in welk filiaal. Wij zorgen er dan voor dat je bestelling in het gekozen filiaal gereed staat.

Fabrikant IOM6170RK INVENTUM Inbouw oven


INVENTUM
INVENTUM
Postbus 5023
6802 EA
Arnhem
Over INVENTUM

Overal aanwezig Niet alleen in Nederland is Inventum een begrip. Tot in de verste uithoeken van de wereld worden vele producten van Inventum al sinds de beginjaren naar tevredenheid gebruikt. In de industrie, de luchtvaart, de scheepvaart en in het huishouden, overal was én is Inventum aanwezig. Een innovatief verleden is een goede basis voor een duurzame toekomst voor mens, milieu en bedrijf. Sinds 1994 is Inventum verhuisd naar Veenendaal en is ze weer een echt familiebedrijf waar, net als in het begin, klein huishoudelijke apparaten en producten voor persoonlijke verzorging ontwikkeld worden. Passie en liefde voor ‘producten met een stekker’ kenmerkt Inventum.

Bron: INVENTUM

Service & Informatie INVENTUM
Telefoon service: 088 - 542 2290
Service aanvragen: https://www.inventum.eu/service/service-aanvraag/

Downloads IOM6170RK INVENTUM Inbouw oven

Maatschets

Maatschets IOM6170RK

Print maatschets


Je hebt Adobe Reader nodig om pdf bestanden te bekijken,
heb je deze nog niet geinstaleerd klik dan op Get Adobe Reader!