• +3
  • Ross
  • Joep
  • Barry
  • Janneke
  • Ruud
  • Jaleel
  • Juan

NEFF I88WMM1S5

Downdraft

Soort bedieningselementen: Tiptoetsbediening | Afzuigcapaciteit luchtafvoer: 775 m3/uur | Geluidsniveau: 62 db | Diepte: 140 mm | Motorloos: met motor | Meer specificaties
Levertijd op aanvraag
--- Gegarandeerd jouw laagste prijs! ---

Wil je de prijs weten van de NEFF I88WMM1S5 Downdraft? De prijs mag dan online nergens beschikbaar zijn, maar bij Keukenloods.nl krijg je wél de beste deal. Stuur ons een mail voor jouw aanbieding!

Bereikbaar voor al je vragen.
6 DAGEN PER WEEK
VANDAAG: TOT 22:00 UUR

Productinformatie I88WMM1S5 NEFF Downdraft

Werkblad-afuizgunit N 90 met 3 standne en 2 intensiefstanden, capaciteit 775 m3/h, geluidsniveau 70 dB(A), randafzuiging, glazen paneel met randverlichting, TouchControl, AmbientLight en Home Connect.

Soort bedieningselementenTiptoetsbediening
Afzuigcapaciteit luchtafvoer775 m3/uur
Geluidsniveau62 db
Diepte140 mm
Motorloosmet motor
ConditieNieuw in doos
Alle specificaties

Vragen over de I88WMM1S5 NEFF? Bel: 0226-355340

  Bel mij voor meer informatie

Specificaties I88WMM1S5 NEFF Downdraft


De informatie bij dit product komt van de site van NEFF om je te informeren.
Wij kunnen de juistheid en/of volledigheid echter niet garanderen.

Online vraag & antwoord I88WMM1S5 NEFF Downdraft

Er zijn nog geen vragen gesteld, stel hier je vraag!

Stel je vraag

Reviews I88WMM1S5 NEFF Downdraft

Er zijn op dit moment nog geen reviews voor dit product!

Voeg als eerste een review toe

Garantie I88WMM1S5 NEFF Downdraft

Je krijgt standaard 2 jaar fabrieksgarantie en service op de 'NEFF I88WMM1S5' als je deze bij Keukenloods.nl koopt. Dit is hetzelfde als bij een winkel met een fysieke showroom.

In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur. Ook winkels met een eigen technische dienst geven de storingen in de garantieperiode vaak door aan de fabrikant. Keukenloods.nl neemt een actieve rol in de begeleiding van garantiegevallen.

Om niet onnodig de servicedienst in te schakelen, adviseren wij jou bij gebreken in eerste instantie contact met onze klantenservice op te nemen. Wellicht is het probleem ook al telefonisch te verhelpen en anders hebben de medewerkers de juiste telefoonnummers en (e-mail)adressen van de servicedienst. Je ontvangt op de 'NEFF I88WMM1S5' 2 jaar fabrieksgarantie.

Combi garantie: 5 jaar bij 4 inbouwapparaten van NEFF

Bezorgen & Afhalen I88WMM1S5 NEFF Downdraft

Bezorgen

Bezorgen is, tenzij anders vermeld, GRATIS op elk leveradres binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden.

Oude apparatuur
Indien van tevoren aangegeven wordt bij de bezorging het oude apparaat, mits losgekoppeld en klaargezet, meegenomen.

Aflevering
De goederen worden binnen bezorgd mits het in de doos door de deur kan en de ruimte vrij toegankelijk is zonder trappen. Koelkasten en fornuizen breder dan 60 centimeter worden naast de vrachtwagen gelost. De klant dient zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in de woning. De afleveringsplaats en datum worden in overleg afgesproken. Een uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 1 jaar na de opdracht. Wij leveren uitsluitend Nederlandse modellen.

Bezorgafspraak
Het annuleren van een afspraak dient minimaal 48 uur van tevoren aan ons te worden gemeld. Ben je op de afgesproken dag niet thuis als de chauffeur er is? Dan wordt een nieuwe afspraak gemaakt. Hiervoor worden €30,- extra bezorgkosten in rekening gebracht.

Betaling
Alle vermelde prijzen zijn incl. 21% btw
Wij vragen geen aanbetaling bij een bestelling.
Betalen via bank of giro is mogelijk mits deze betalingen bij ons zijn bijgeschreven vòòr aflevering.

Factuur
Bij levering ontvang je de factuur.


Afhalen

Je kunt je bestelling ook afhalen in ons magazijn in Opmeer. Deze is elke werkdag en op zaterdag geopend van 8.00 tot 16.00 uur. Je kunt hier pinnen, contant betalen is niet mogelijk.

Keukenloods.nl BV
De veken 330
1716 KJ Opmeer

Uiteraard kun je je bestelling ook in één van onze filialen afhalen, je dient dan wel bij je bestelling aan te geven in welk filiaal. Wij zorgen er dan voor dat je bestelling in het gekozen filiaal gereed staat.

Fabrikant I88WMM1S5 NEFF Downdraft


NEFF
NEFF
Taurusavenue 36
2132 LS
Hoofddorp
088 - 424 4040
020-4304407
[email protected]
www.neff.nl
Over NEFF

Neff is specialist in inbouwapparatuur en produceert al sinds 1877 keukenapparatuur die excellente culinaire prestaties leveren en esthetisch mooi ogen. Al sinds het begin richt Neff zich op innovatie en heeft het merk diverse revoluties in de keukenwereld mogelijk gemaakt. In 1930 heeft Neff het allereerste elektrische fornuis op de markt gebracht, in 1957 de eerste oven die gebruik maakte van microgolven en in 1958 de eerste inductiekookplaat.

Innovaties

Deze innovatie successen heeft Neff geïnspireerd door te gaan. Één van de nieuwste innovaties is de Neff Slide & Hide, hierbij draait de deurgreep mee met jouw bewegingen en verdwijnt de ovendeur geruisloos onder de ovenruimte. De inhoud van de oven met het Slide & Hide systeem is even groot als de ovens met een vaste deur (67 Liter).

Ook de TwistPad® Fire is een recente innovatie van Neff, hiermee kun je jouw inductiekookplaat eenvoudig bedienen met behulp van een magnetische bedieningsknop. Inductiekookplaat schoonmaken? Haal simpelweg de magnetische bedieningsknop van de plaat los. De kookplaat is niet in te schakelen zonder de bedieningsknop, perfect dus voor gezinnen met jonge kinderen.

Neff keukenapparatuur

Zoals eerder besproken is Neff een echte specialist op het gebied van keukenapparatuur. Het assortiment is dan ook zeer groot waardoor er voor iedere kookwens een Neff keukenapparaat bestaat.

Neff combi magnetrons zijn ideaal voor de kleinere keuken en combineren de beste functionaliteiten van een oven met de functionaliteiten van een magnetron. Wil je bijvoorbeeld een maaltijd maken met bevroren vlees maar heb je niet veel tijd? Ontdooi het vlees met de magnetron functie, voeg alle overige ingrediënten toe en kook of braad het vlees met de ovenfunctie.

Koken zonder overlast van kookgeuren, vocht of vet? Bekijk dan de schuine wandschouw afzuigkappen van Neff, deze zijn ontworpen om energie-efficiënt en geluidsarm hun werk te doen zodat jij zonder problemen die van jou kan doen. Ze passen in iedere keuken en hebben vetfilters die zonder problemen in de vaatwasser kunnen.

Dit zijn slechts twee voorbeelden uit het assortiment. Krijg een volledig beeld en bekijk alle Neff keukenapparatuur.

Bron: NEFF

Service & Informatie NEFF
Telefoon service: 020-4303430
Service aanvragen: https://www.neff-home.com/nl/service/reparatieservice/afspraak-maken
Brochure aanvragen: http://www.neff.nl/neff-huishoudelektro/service/brochures.html

Downloads I88WMM1S5 NEFF Downdraft

Maatschets

Maatschets I88WMM1S5

Print maatschets


Je hebt Adobe Reader nodig om pdf bestanden te bekijken,
heb je deze nog niet geinstaleerd klik dan op Get Adobe Reader!