• +4
  • Ross
  • Barry
  • Janneke
  • Lino
  • Ruud
Print
Vergelijk
Bouwvorm: Inbouw | Hoogte: 885 mm | Breedte: 592 mm | Diepte: 557 mm | Energie-efficiëntieklasse: G | Meer specificaties
Opruimings Deal:
665,-
Adviesprijs: 1.321,-
Op voorraad
Opruimings Deal:
665,-
Adviesprijs: 1.321,-
Bereikbaar voor al je vragen.
6 DAGEN PER WEEK

Productinformatie HIWKZ8870 HANANTO Wijnkoelkast

Hananto HIWKZ8870 Wijnkoelkast

In de Hananto HIWKZ8870 Wijnkoelkast kun je 41 flessen wijn kwijt. Deze heeft 2 apart instelbare temperatuurzones en 6 houten draagplateaus welke de wijnkoelkast een luxe uitstraling geven. Verder is het apparaat voorzien van een LCD temperatuurdisplay, LED verlichting, touchscreen bediening, veiligheidsthermostaat en glazen deur met UV-filter. De deurscharnieren van de Hananto HIWKZ8870 zitten rechts en de deur opent met een zwarte rvs greep.


BouwvormInbouw
Hoogte885 mm
Breedte592 mm
Diepte557 mm
Energie-efficiëntieklasseG
ConditieNieuw in doos
Alle specificaties

Vragen over de HIWKZ8870 HANANTO? Bel: 0226-355340

  Bel mij voor meer informatie

Specificaties HIWKZ8870 HANANTO Wijnkoelkast


De informatie bij dit product komt van de site van HANANTO om je te informeren.
Wij kunnen de juistheid en/of volledigheid echter niet garanderen.

Online vraag & antwoord HIWKZ8870 HANANTO Wijnkoelkast

Stel je vraag
Totaal: 2 vragen
Bezoeker
Vraag:

is de verlichting dimbaar en is het een witte lamp of een warme kleur?

Geplaatst op: woensdag 09 maart 2022 - 14:10
Keukenloods.nl
Antwoord:

Goedemiddag, De verlichting is wit. Dit komt omdat de deur getint glas heeft en er anders te weinig licht in de kast aanwezig is. Wanneer de deur dus gesloten is dan lijkt het echter warm licht. Het is niet te dimmen, wel uit te schakelen door het lichtknopje aan te raken op het bedieningspaneel.

Geplaatst op: woensdag 09 maart 2022 - 14:10
Jeroen
Vraag:

Goedemiddag, Op de maatschets staat een rooster voor afvoer van de warmte onder de kast getekend. Dat betekend dat een rooster a 20 cm in de plint, daarboven een gewone keukenkast en daarboven de klimaatkast de correcte manier van inbouwen is?, of klopt dit niet en dient het rooster direct onder de klimaatkast geplaatst te worden? Ik hoor erg graag van u, alvast dank!

Geplaatst op: dinsdag 18 januari 2022 - 15:26
Keukenloods.nl
Antwoord:

De Koelkast kan in elk soort kast geïnstalleerd worden, als er maar voldoende ruimte en voldoende ventilatie aanwezig is zoals aangegeven op de maatschets.

Geplaatst op: dinsdag 18 januari 2022 - 15:26

Reviews HIWKZ8870 HANANTO Wijnkoelkast

Er zijn op dit moment nog geen reviews voor dit product!

Voeg als eerste een review toe

Garantie HIWKZ8870 HANANTO Wijnkoelkast

Je krijgt standaard 2 jaar fabrieksgarantie en service op de 'HANANTO HIWKZ8870' als je deze bij Keukenloods.nl koopt. Dit is hetzelfde als bij een winkel met een fysieke showroom.

In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur. Ook winkels met een eigen technische dienst geven de storingen in de garantieperiode vaak door aan de fabrikant. Keukenloods.nl neemt een actieve rol in de begeleiding van garantiegevallen.

Om niet onnodig de servicedienst in te schakelen, adviseren wij jou bij gebreken in eerste instantie contact met onze klantenservice op te nemen. Wellicht is het probleem ook al telefonisch te verhelpen en anders hebben de medewerkers de juiste telefoonnummers en (e-mail)adressen van de servicedienst. Je ontvangt op de 'HANANTO HIWKZ8870' 2 jaar fabrieksgarantie.

Bezorgen & Afhalen HIWKZ8870 HANANTO Wijnkoelkast

Bezorgen

Bezorgen is, tenzij anders vermeld, GRATIS op elk leveradres binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden.

Oude apparatuur
Indien van tevoren aangegeven wordt bij de bezorging het oude apparaat, mits losgekoppeld en klaargezet, meegenomen.

Aflevering
De goederen worden binnen bezorgd mits het in de doos door de deur kan en de ruimte vrij toegankelijk is zonder trappen. Koelkasten en fornuizen breder dan 60 centimeter worden naast de vrachtwagen gelost. De klant dient zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in de woning. De afleveringsplaats en datum worden in overleg afgesproken. Een uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 1 jaar na de opdracht. Wij leveren uitsluitend Nederlandse modellen.

Bezorgafspraak
Het annuleren van een afspraak dient minimaal 48 uur van tevoren aan ons te worden gemeld. Ben je op de afgesproken dag niet thuis als de chauffeur er is? Dan wordt een nieuwe afspraak gemaakt. Hiervoor worden €30,- extra bezorgkosten in rekening gebracht.

Betaling
Alle vermelde prijzen zijn incl. 21% btw
Wij vragen geen aanbetaling bij een bestelling.
Betalen via bank of giro is mogelijk mits deze betalingen bij ons zijn bijgeschreven vòòr aflevering.

Factuur
Bij levering ontvang je de factuur.


Afhalen

Je kunt je bestelling ook afhalen in ons magazijn in Opmeer. Deze is elke werkdag en op zaterdag geopend van 8.00 tot 16.00 uur. Je kunt hier pinnen, contant betalen is niet mogelijk.

Keukenloods.nl BV
De veken 330
1716 KJ Opmeer

Uiteraard kun je je bestelling ook in één van onze filialen afhalen, je dient dan wel bij je bestelling aan te geven in welk filiaal. Wij zorgen er dan voor dat je bestelling in het gekozen filiaal gereed staat.

Fabrikant HIWKZ8870 HANANTO Wijnkoelkast


HANANTO
HANANTO
De Veken 330
1716 KJ
Opmeer
Over HANANTO

Hananto heeft verschillende soorten keukenapparatuur in het assortiment, waaronder ovens, kookplaten en afzuigkappen. Het merk staat bekend om zijn voordelige prijzen.

Bron: HANANTO

Service & Informatie HANANTO

Downloads HIWKZ8870 HANANTO Wijnkoelkast

Maatschets

Maatschets HIWKZ8870

Print maatschets


Je hebt Adobe Reader nodig om pdf bestanden te bekijken,
heb je deze nog niet geinstaleerd klik dan op Get Adobe Reader!