• +3
  • Ross
  • Joep
  • Barry
  • Janneke
  • Ruud
  • Jaleel
  • Juan

KUPPERSBUSCH FWK28000S

Wijnkoelkast

Let op! geleverd zonder greep. Bij te bestellen DK8801/DK8802/DK8803/DK8804/DK8805/DK8807
Aantal flessen op te slaan (0,75l Bordeaux): 52 | Aantal temperatuurzones: 2 | Bouwvorm: Inbouw | Hoogte: 887 mm | Breedte: 594 mm | Meer specificaties
Leverbaar
Op bestelling
1.492,-
Adviesprijs: 1.989,-
Bereikbaar voor al je vragen.
6 DAGEN PER WEEK

Productinformatie FWK28000S KUPPERSBUSCH Wijnkoelkast

KUPPERSBUSCH FWK28000S

De KUPPERSBUSCH FWK28000S is een prachtig vormgegeven wijnkoelkast. De temperatuur wordt elektronisch aangeduid en is te regelen met toetsen. Er passen maximaal 52 flessen in en de houten plateaus zijn uittrekbaar. De zwarte deur heeft UV bescherming om de wijn zo goed mogelijk te bewaren. De KUPPERSBUSCH FWK28000S heeft 2 temperatuurzones welke je kunt instellen van 5 C tot 18 C. De LED binnenverlichting zorgt voor het goed zichtbaar zijn van je wijnvoorraad en het waterreservoir zorgt voor extra bevochtiging.


Aantal flessen op te slaan (0,75l Bordeaux)52
Aantal temperatuurzones2
BouwvormInbouw
Hoogte887 mm
Breedte594 mm
ConditieNieuw in doos
Alle specificaties

Vragen over de FWK28000S KUPPERSBUSCH? Bel: 0226-355340

  Bel mij voor meer informatie

Specificaties FWK28000S KUPPERSBUSCH Wijnkoelkast


De informatie bij dit product komt van de site van KUPPERSBUSCH om je te informeren.
Wij kunnen de juistheid en/of volledigheid echter niet garanderen.

Online vraag & antwoord FWK28000S KUPPERSBUSCH Wijnkoelkast

Er zijn nog geen vragen gesteld, stel hier je vraag!

Stel je vraag

Reviews FWK28000S KUPPERSBUSCH Wijnkoelkast

Er zijn op dit moment nog geen reviews voor dit product!

Voeg als eerste een review toe

Garantie FWK28000S KUPPERSBUSCH Wijnkoelkast

Je krijgt standaard 5 jaar fabrieksgarantie en service op de 'KUPPERSBUSCH FWK28000S' als je deze bij Keukenloods.nl koopt. Dit is hetzelfde als bij een winkel met een fysieke showroom.

In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur. Ook winkels met een eigen technische dienst geven de storingen in de garantieperiode vaak door aan de fabrikant. Keukenloods.nl neemt een actieve rol in de begeleiding van garantiegevallen.

Om niet onnodig de servicedienst in te schakelen, adviseren wij jou bij gebreken in eerste instantie contact met onze klantenservice op te nemen. Wellicht is het probleem ook al telefonisch te verhelpen en anders hebben de medewerkers de juiste telefoonnummers en (e-mail)adressen van de servicedienst. Je ontvangt op de 'KUPPERSBUSCH FWK28000S' 5 jaar fabrieksgarantie.

Bezorgen & Afhalen FWK28000S KUPPERSBUSCH Wijnkoelkast

Bezorgen

Bezorgen is, tenzij anders vermeld, GRATIS op elk leveradres binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden.

Oude apparatuur
Indien van tevoren aangegeven wordt bij de bezorging het oude apparaat, mits losgekoppeld en klaargezet, meegenomen.

Aflevering
De goederen worden binnen bezorgd mits het in de doos door de deur kan en de ruimte vrij toegankelijk is zonder trappen. Koelkasten en fornuizen breder dan 60 centimeter worden naast de vrachtwagen gelost. De klant dient zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in de woning. De afleveringsplaats en datum worden in overleg afgesproken. Een uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 1 jaar na de opdracht. Wij leveren uitsluitend Nederlandse modellen.

Bezorgafspraak
Het annuleren van een afspraak dient minimaal 48 uur van tevoren aan ons te worden gemeld. Ben je op de afgesproken dag niet thuis als de chauffeur er is? Dan wordt een nieuwe afspraak gemaakt. Hiervoor worden €30,- extra bezorgkosten in rekening gebracht.

Betaling
Alle vermelde prijzen zijn incl. 21% btw
Wij vragen geen aanbetaling bij een bestelling.
Betalen via bank of giro is mogelijk mits deze betalingen bij ons zijn bijgeschreven vòòr aflevering.

Factuur
Bij levering ontvang je de factuur.


Afhalen

Je kunt je bestelling ook afhalen in ons magazijn in Opmeer. Deze is elke werkdag en op zaterdag geopend van 8.00 tot 16.00 uur. Je kunt hier pinnen, contant betalen is niet mogelijk.

Keukenloods.nl BV
De veken 330
1716 KJ Opmeer

Uiteraard kun je je bestelling ook in één van onze filialen afhalen, je dient dan wel bij je bestelling aan te geven in welk filiaal. Wij zorgen er dan voor dat je bestelling in het gekozen filiaal gereed staat.

Fabrikant FWK28000S KUPPERSBUSCH Wijnkoelkast


Over KUPPERSBUSCH

Bij KÜPPERSBUSCH ontdekt u de schoonheid, waarin karakter en functionaliteit in harmonie zijn. Toonaangevend in design, perfect in functionaliteit, eenvoudig te bedienen, op vallend mooi. Keukenapparatuur die qua vakkundigheid aan uw persoonlijke eisen voldoet en daardoor in alle opzichten meer kan. Met minder hoeft u geen genoegen te nemen. Terugkijken op het succes van KÜPPERSBUSCH is voortdurend vooruitkijken naar de toekomst. Naar innovatieve ideeën, die maar één doel kennen: moderne tech nologie en hoogste kwaliteit combineren met gevoelige functionaliteit en buitengewoon design. KÜPPERSBUSCH is al enkele decennia daar thuis waar professionele koks hun heerlijkheden bereiden. Dus overal waar individualiteit en betrouwbaarheid elke dag weer belangrijk zijn. Veeleisendheid is voor KÜPPERSBUSCH ook een norm die vanaf het begin als basis dient voor de ontwikkeling van inbouwkeukenapparatuur voor particuliere huishoudens. Dan ontstaan innovaties die de passie voor koken de ruimte geven, maar die nooit ten koste gaan van betrouwbaarheid, zekerheid en kwaliteit.

Bron: KUPPERSBUSCH

Service & Informatie KUPPERSBUSCH
Telefoon service: 085-1605510
Service aanvragen: https://www.hanant.nl/service-garantie/
Brochure aanvragen: https://www.home-kueppersbusch.com/nl-nl/wp-content/uploads/sites/23/2023/09/SPL
5 jaar garantie: 5

Downloads FWK28000S KUPPERSBUSCH Wijnkoelkast

Maatschets

Maatschets FWK28000S

Print maatschets


Je hebt Adobe Reader nodig om pdf bestanden te bekijken,
heb je deze nog niet geinstaleerd klik dan op Get Adobe Reader!