• +2
 • Ross
 • Joep
 • Barry
 • Janneke
 • Ruud
 • Jaleel

SMEG FAB50RPG

Vrijstaande koelkast

 • FAB50RPG SMEG Vrijstaande koelkast
 • FAB50RPG SMEG Vrijstaande koelkast
 • FAB50RPG SMEG Vrijstaande koelkast
 • FAB50RPG SMEG Vrijstaande koelkast
 • FAB50RPG SMEG Vrijstaande koelkast
 • FAB50RPG SMEG Vrijstaande koelkast
 • FAB50RPG SMEG Vrijstaande koelkast
 • FAB50RPG SMEG Vrijstaande koelkast
 • FAB50RPG SMEG Vrijstaande koelkast
 • FAB50RPG SMEG Vrijstaande koelkast
Type koelkast: Koelvriescombinatie | Netto inhoud koelgedeelte: 315 liter | Basiskleur: Groen | Diepte: 735 mm | Breedte: 796 mm | Meer specificaties

Uitverkocht

Helaas, niet meer leverbaar! Bekijk ook onze opvolger, of neem contact op met onze adviseurs. Zij loodsen je graag naar een mooi alternatief!

Zoek opvolger
Bereikbaar voor al je vragen.
6 DAGEN PER WEEK

Productinformatie FAB50RPG SMEG Vrijstaande koelkast

Vrijstaande koel-vriescombinatie met Nofrost, inhoud 362/107 liter, koelgedeelte: regelbare thermostaat, multiflow cooling, 1 motor, 43 dB(A), rechts


Type koelkastKoelvriescombinatie
Netto inhoud koelgedeelte315 liter
BasiskleurGroen
Diepte735 mm
Breedte796 mm
ConditieNieuw in doos
Alle specificaties

Vragen over de FAB50RPG SMEG? Bel: 0226-355340

  Bel mij voor meer informatie

Specificaties FAB50RPG SMEG Vrijstaande koelkast


De informatie bij dit product komt van de site van SMEG om je te informeren.
Wij kunnen de juistheid en/of volledigheid echter niet garanderen.

Online vraag & antwoord FAB50RPG SMEG Vrijstaande koelkast

Er zijn nog geen vragen gesteld, stel hier je vraag!

Stel je vraag

Reviews FAB50RPG SMEG Vrijstaande koelkast

Voeg een review toe
FAB50RPG
Gemiddeld beoordeeld:
5

Totaal: 1 review
Door: EIKELBOOM, D. DHR  |  19-12-2018 20:32
5/10

De levering van deze SMEG koelkast was zeer slecht. Op de website werd beloofd dat deze binnen enkele dagen geleverd zou worden. Dat heeft uiteindelijk ruim 2 maanden na bestelling geduurd voordat deze geleverd is. Als compensatie zou mij een slagersmes worden toegezonden. Dat is, ook na navragen, nooit gebeurd. Een hele slechte zaak, Keukenloods.

In bezit: een paar weken

 • Gebruiksgemak
 • Vormgeving
 • Mogelijkheden
 • Duurzaamheid

Garantie FAB50RPG SMEG Vrijstaande koelkast

Je krijgt standaard 2 jaar fabrieksgarantie en service op de 'SMEG FAB50RPG' als je deze bij Keukenloods.nl koopt. Dit is hetzelfde als bij een winkel met een fysieke showroom.

In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur. Ook winkels met een eigen technische dienst geven de storingen in de garantieperiode vaak door aan de fabrikant. Keukenloods.nl neemt een actieve rol in de begeleiding van garantiegevallen.

Om niet onnodig de servicedienst in te schakelen, adviseren wij jou bij gebreken in eerste instantie contact met onze klantenservice op te nemen. Wellicht is het probleem ook al telefonisch te verhelpen en anders hebben de medewerkers de juiste telefoonnummers en (e-mail)adressen van de servicedienst. Je ontvangt op de 'SMEG FAB50RPG' 2 jaar fabrieksgarantie.

Bezorgen & Afhalen FAB50RPG SMEG Vrijstaande koelkast

Bezorgen

Bezorgen is, tenzij anders vermeld, GRATIS op elk leveradres binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden.

Oude apparatuur
Indien van tevoren aangegeven wordt bij de bezorging het oude apparaat, mits losgekoppeld en klaargezet, meegenomen.

Aflevering
De goederen worden binnen bezorgd mits het in de doos door de deur kan en de ruimte vrij toegankelijk is zonder trappen. Koelkasten en fornuizen breder dan 60 centimeter worden naast de vrachtwagen gelost. De klant dient zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in de woning. De afleveringsplaats en datum worden in overleg afgesproken. Een uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 1 jaar na de opdracht. Wij leveren uitsluitend Nederlandse modellen.

Bezorgafspraak
Het annuleren van een afspraak dient minimaal 48 uur van tevoren aan ons te worden gemeld. Ben je op de afgesproken dag niet thuis als de chauffeur er is? Dan wordt een nieuwe afspraak gemaakt. Hiervoor worden €30,- extra bezorgkosten in rekening gebracht.

Betaling
Alle vermelde prijzen zijn incl. 21% btw
Wij vragen geen aanbetaling bij een bestelling.
Betalen via bank of giro is mogelijk mits deze betalingen bij ons zijn bijgeschreven vòòr aflevering.

Factuur
Bij levering ontvang je de factuur.


Afhalen

Je kunt je bestelling ook afhalen in ons magazijn in Opmeer. Deze is elke werkdag en op zaterdag geopend van 8.00 tot 16.00 uur. Je kunt hier pinnen, contant betalen is niet mogelijk.

Keukenloods.nl BV
De veken 330
1716 KJ Opmeer

Uiteraard kun je je bestelling ook in één van onze filialen afhalen, je dient dan wel bij je bestelling aan te geven in welk filiaal. Wij zorgen er dan voor dat je bestelling in het gekozen filiaal gereed staat.

Fabrikant FAB50RPG SMEG Vrijstaande koelkast


SMEG
SMEG
Veemkade 384
1019 HE
Amsterdam
020-4490120
020-3582640
[email protected]
www.smeg.nl
Over SMEG

Smeg staat al meer dan 60 jaar bekend om haar smaakvolle en elegante ontwerpen. Het bedrijf combineert keukentechnologie met Italiaanse stijl waarbij de focus ligt op technologie, design en kwaliteit. Hierdoor staat Smeg internationaal bekend als vertegenwoordiger van het welbekende “Made in Italy”. Door gebruik van deze hoogwaardige materialen en verrassende kleuren voegen Smeg keukenapparaten een onderscheidend element toe aan jouw keuken.

Alle keukenapparatuur van Smeg wordt ontworpen in gecertificeerde laboratoria. Hier ontwerpen ze, met kennis van alle materialen en geavanceerde technologie, producten die de behoefte van de consument kunnen beantwoorden. Tijdens het proces van ontwerp tot oplevering worden de producten onderworpen aan strenge controletesten om absolute betrouwbaarheid te kunnen garanderen.

Smeg keukenapparatuur

Op zoek naar een Smeg koelkast? Bij Keukenloods.nl heb je de keuze uit de bekende jaren‘50 koelkasten of moderne RVS koel-vriescombinaties. De jaren‘50 koelkasten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en designs en een Eyecatcher in jouw keuken. Maar ze zijn natuurlijk niet alleen mooi, ook beschikken de koelkasten van Smeg over moderne technologieën zoals het No Frost Systeem. Dit innovatieve systeem vermindert de hoeveelheid vocht in de koelkast waardoor er geen ijsvorming optreed. Smeg maakt naast koelkasten ook vaatwassers en wasmachines in dezelfde jaren‘50 stijl.

De fornuizen van Smeg zijn ook voorzien van een strakke Italiaanse vormgeving, die in lijn is met andere Smeg keukenapparatuur zodat jouw nieuwe fornuis perfect in het design van jouw keuken past. Smeg fornuizen zijn verkrijgbaar in de breedtematen: 60, 70, 80 en 90 centimeter. Dus ben je op zoek naar een Smeg fornuis? Bekijk het hele assortiment bij Keukenloods.nl.

Ook heeft Smeg een groot assortiment afzuigkappen die goed gecombineerd kunnen worden met kookplaten en fornuizen. De Smeg schouw afzuigkappen zijn verkrijgbaar in diverse designs en kleuren dus of je nu houd van jaren‘50 of een tijdloos design, dit Italiaanse topmerk heeft een passende afzuigkap.

Hierboven zijn slechts drie producten uit het Smeg assortiment uitgelicht. Bekijk voor een volledig overzicht het hele Smeg assortiment.

Bron: SMEG

Service & Informatie SMEG
Telefoon service: 020-4490120
Website showroom: http://www.smeg.nl/showroom/smeg-showroom-amsterdam/
Service aanvragen: http://www.smeg.nl/service-verzoek/
Brochure aanvragen: http://www.smeg.nl/service/catalogus/download-catalogus/

Downloads FAB50RPG SMEG Vrijstaande koelkast

Maatschets

Maatschets FAB50RPG

Print maatschets


Je hebt Adobe Reader nodig om pdf bestanden te bekijken,
heb je deze nog niet geinstaleerd klik dan op Get Adobe Reader!