• +4
 • Ross
 • Joep
 • Barry
 • Janneke
 • Lino
 • Ruud
 • Jaleel
 • Juan

BAUKNECHT EMPK9P645PT

Combimagnetron

 • EMPK9P645PT BAUKNECHT Combimagnetron
 • EMPK9P645PT BAUKNECHT Combimagnetron
 • EMPK9P645PT BAUKNECHT Combimagnetron
 • EMPK9P645PT BAUKNECHT Combimagnetron
 • EMPK9P645PT BAUKNECHT Combimagnetron
 • EMPK9P645PT BAUKNECHT Combimagnetron
 • EMPK9P645PT BAUKNECHT Combimagnetron
Commerciële hoogte: 45 cm | Draaiplateau: 40 | Smart bediening: Ja | Soft-Close: Ja | Netto inhoud totaal: 40 liter | Meer specificaties
Leverbaar
Op bestelling
--- Gegarandeerd jouw laagste prijs! ---

Wil je de prijs weten van de BAUKNECHT EMPK9P645PT Combimagnetron? De prijs mag dan online nergens beschikbaar zijn, maar bij Keukenloods.nl krijg je wél de beste deal. Stuur ons een mail voor jouw aanbieding!

Bereikbaar voor al je vragen.
6 DAGEN PER WEEK

Productinformatie EMPK9P645PT BAUKNECHT Combimagnetron

Combimagnetron met stoomfunctie, inhoud 40 liter, 5 kookmethodes, 7 vermogens, 17 kookfuncties, 6TH SENSE koken met 58 voorgeprogrammeerde recepten, TFT Touch Control display, bread Defrost, rapid Start en snel verwarmen.

Commerciële hoogte45 cm
Draaiplateau40
Smart bedieningJa
Soft-CloseJa
Netto inhoud totaal40 liter
ConditieNieuw in doos
Alle specificaties

Vragen over de EMPK9P645PT BAUKNECHT? Bel: 0226-355340

  Bel mij voor meer informatie

Specificaties EMPK9P645PT BAUKNECHT Combimagnetron


De informatie bij dit product komt van de site van BAUKNECHT om je te informeren.
Wij kunnen de juistheid en/of volledigheid echter niet garanderen.

Online vraag & antwoord EMPK9P645PT BAUKNECHT Combimagnetron

Er zijn nog geen vragen gesteld, stel hier je vraag!

Stel je vraag

Reviews EMPK9P645PT BAUKNECHT Combimagnetron

Er zijn op dit moment nog geen reviews voor dit product!

Voeg als eerste een review toe

Garantie EMPK9P645PT BAUKNECHT Combimagnetron

Je krijgt standaard 2 jaar fabrieksgarantie en service op de 'BAUKNECHT EMPK9P645PT' als je deze bij Keukenloods.nl koopt. Dit is hetzelfde als bij een winkel met een fysieke showroom.

In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur. Ook winkels met een eigen technische dienst geven de storingen in de garantieperiode vaak door aan de fabrikant. Keukenloods.nl neemt een actieve rol in de begeleiding van garantiegevallen.

Om niet onnodig de servicedienst in te schakelen, adviseren wij jou bij gebreken in eerste instantie contact met onze klantenservice op te nemen. Wellicht is het probleem ook al telefonisch te verhelpen en anders hebben de medewerkers de juiste telefoonnummers en (e-mail)adressen van de servicedienst. Je ontvangt op de 'BAUKNECHT EMPK9P645PT' 2 jaar fabrieksgarantie.

Combi garantie: 5 jaar bij 4 inbouwapparaten van BAUKNECHT

Bezorgen & Afhalen EMPK9P645PT BAUKNECHT Combimagnetron

Bezorgen

Bezorgen is, tenzij anders vermeld, GRATIS op elk leveradres binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden.

Oude apparatuur
Indien van tevoren aangegeven wordt bij de bezorging het oude apparaat, mits losgekoppeld en klaargezet, meegenomen.

Aflevering
De goederen worden binnen bezorgd mits het in de doos door de deur kan en de ruimte vrij toegankelijk is zonder trappen. Koelkasten en fornuizen breder dan 60 centimeter worden naast de vrachtwagen gelost. De klant dient zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in de woning. De afleveringsplaats en datum worden in overleg afgesproken. Een uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 1 jaar na de opdracht. Wij leveren uitsluitend Nederlandse modellen.

Bezorgafspraak
Het annuleren van een afspraak dient minimaal 48 uur van tevoren aan ons te worden gemeld. Ben je op de afgesproken dag niet thuis als de chauffeur er is? Dan wordt een nieuwe afspraak gemaakt. Hiervoor worden €30,- extra bezorgkosten in rekening gebracht.

Betaling
Alle vermelde prijzen zijn incl. 21% btw
Wij vragen geen aanbetaling bij een bestelling.
Betalen via bank of giro is mogelijk mits deze betalingen bij ons zijn bijgeschreven vòòr aflevering.

Factuur
Bij levering ontvang je de factuur.


Afhalen

Je kunt je bestelling ook afhalen in ons magazijn in Opmeer. Deze is elke werkdag en op zaterdag geopend van 8.00 tot 16.00 uur. Je kunt hier pinnen, contant betalen is niet mogelijk.

Keukenloods.nl BV
De veken 330
1716 KJ Opmeer

Uiteraard kun je je bestelling ook in één van onze filialen afhalen, je dient dan wel bij je bestelling aan te geven in welk filiaal. Wij zorgen er dan voor dat je bestelling in het gekozen filiaal gereed staat.

Fabrikant EMPK9P645PT BAUKNECHT Combimagnetron


BAUKNECHT
BAUKNECHT
Princenhagelaan 11
4813 DA
Breda
076-5306530
076-5306429
[email protected]
www.bauknecht.nl
Over BAUKNECHT

Het doel van Bauknecht is jouw leven een stuk aangenamer maken. Om dit te bereiken ontwikkelen ze ideeën waarbij gezondheid, comfort en milieubewustzijn centraal staan en vertalen dit door naar keukenapparatuur. Door deze intelligente oplossingen bespaar je tijd en heb je een vitaler en actiever leven.

Op het gebied van gezondheid heeft Bauknecht innovaties ontwikkeld die het bereiden van gezond eten bevorderen waardoor jij je gezonder en vitaler voelt. Ook richt Bauknecht zich op tijdsbesparing zodat je meer tijd hebt voor de leuke dingen in het leven. Dit doen ze met innovaties gericht op efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de producten met intuïtieve bediening.

Bauknecht keukenapparatuur

Veel Bauknecht koelkasten beschikken over innovaties gericht op gezondheid en tijdbesparing. Een belangrijke innovatie is de Ultimate NoFrost technologie. Deze technologie voorkomt het uitdrogen van voedsel en zorgt voor een ideaal klimaat voor vers en bevroren voedsel. Enkele koelkasten die niet beschikken over de NoFrost functie beschikken wel over de StopFrost functie. Deze oplossing zorgt ervoor dat jouw vriezer in slechts één minuut ontdooid is.

Ook de Bauknecht vaatwassers beschikken over tijdbesparende technologie. De nieuwste technologie is de PowerClean+, met unieke hogedruk spuitmonden wordt zelfs het hardnekkigste vuil binnen één uur verwijderd. De PowerDry functie zorgt er tevens voor dat de vaat perfect droog is, geen achtergebleven druppels.

De nieuwe Bauknecht gaskookplaten beschikken over een iXelium oppervlak. Deze oppervlakte is bewerkt met nanotechnologie waardoor vuil niet blijft plakken en schoonmaken met enkel water volstaat. Het innovatieve iXelium oppervlak blijft jaren mooi waardoor jouw keukenapparatuur er als nieuw blijft uitzien.

Als laatste lichten we nog de Bauknecht inductie kookplaten toe met FlexiCook. Deze technologie zorgt ervoor dat je op de kookplaat zelf je kookplek kunt kiezen en niet meer gebonden bent aan de voor aangegeven kookzones. De FlexiCook zone is 38,5 cm x 23 cm en voorzien van twee ovale inductiezones van 18 x 23 cm. Hiermee kun je de kookzone maximaal benutten, hij detecteert automatisch waar de pan zich bevindt en verhit vervolgens enkel dit gedeelte.

Dit zijn slechts een paar apparaten uit het assortiment van Bauknecht. Bekijk alle Bauknecht keukenapparatuur bij Keukenloods.nl.

Bron: BAUKNECHT

Service & Informatie BAUKNECHT
Telefoon service: 076-5306400
Service aanvragen: [email protected]
Brochure aanvragen: http://www.bauknecht.nl/app.cnt/bk/nl_NL/pageid/pgbkcatalog001
5 jaar garantie: https://www.bauknecht.nl/Service/Maak-ee

Downloads EMPK9P645PT BAUKNECHT Combimagnetron

  Maatschets

  Maatschets EMPK9P645PT

  Print maatschets


  Je hebt Adobe Reader nodig om pdf bestanden te bekijken,
  heb je deze nog niet geinstaleerd klik dan op Get Adobe Reader!