• +3
 • Ross
 • Joep
 • Barry
 • Janneke
 • Ruud
 • Jaleel
 • Juan

AEG DUE0600M

Onderbouwkap (motorloos)

 • DUE0600M AEG Onderbouwkap (motorloos)
 • DUE0600M AEG Onderbouwkap (motorloos)
 • DUE0600M AEG Onderbouwkap (motorloos)
 • DUE0600M AEG Onderbouwkap (motorloos)
 • DUE0600M AEG Onderbouwkap (motorloos)
Commerciële breedte: 60 cm | Soort bedieningselementen: Schuifregelaar | Basiskleur: Grijs | Diepte: 510 mm | Minimale luchtafvoer diameter: 120 mm | Meer specificaties
1 a 2 werkdagen
169,-
Adviesprijs: 229,-
Bereikbaar voor al je vragen.
6 DAGEN PER WEEK

Productinformatie DUE0600M AEG Onderbouwkap (motorloos)

Motorloze onderbouwafzuigkap met schuifregelaar met 2 standen, aluminium vetfilter en LED-verlichting.

Commerciële breedte60 cm
Soort bedieningselementenSchuifregelaar
BasiskleurGrijs
Diepte510 mm
Minimale luchtafvoer diameter120 mm
ConditieNieuw in doos
Alle specificaties

Vragen over de DUE0600M AEG? Bel: 0226-355340

  Bel mij voor meer informatie

Specificaties DUE0600M AEG Onderbouwkap (motorloos)


De informatie bij dit product komt van de site van AEG om je te informeren.
Wij kunnen de juistheid en/of volledigheid echter niet garanderen.

Online vraag & antwoord DUE0600M AEG Onderbouwkap (motorloos)

Er zijn nog geen vragen gesteld, stel hier je vraag!

Stel je vraag

Reviews DUE0600M AEG Onderbouwkap (motorloos)

Voeg een review toe
DUE0600M
Gemiddeld beoordeeld:
6

Totaal: 2 reviews
Door: VAESSEN, W. DHR  |  19-02-2019 15:01
2/10

Kan geen beoordeling geven. 2 x een wasemkap toegezonden gekregen, 1 was de hele kap ingedeukt en van de tweede kap was de schakelaar kapot afgebroken in de kap. Dit komt door transportschade, fabrikant doet niet de moeite om iets van piepschuim of luchtkussenfolie om de kap te doen voordat hij de doos in gaat dus zeer kwetsbaar. Verder zit de gebruiksaanwijzing, garantiebewijs en bevestigingsmateriaal in een plastic zak los in de kap en kan daardoor de schakelaar en e.v. bedrading beschadigen, waarom niet vastplakken in kap dan kan dit niet gebeuren.

In bezit: een paar dagen

 • Gebruiksgemak
 • Vormgeving
 • Mogelijkheden
 • Duurzaamheid
Door: BUURMANS, B. DHR  |  09-01-2019 13:33
9/10

Ik heb het gevoel dat dat ding niks doet, Maar.. Ja wat verwacht je van een motorloos afzuigapparaat wat voor mijn woning noodzakelijk is. Desondanks, Heb jij een Motorloos Afzuigapparaat nodig is deze uitermate geschikt,

In bezit: een maand

 • Gebruiksgemak
 • Vormgeving
 • Duurzaamheid
 • Mogelijkheden

Garantie DUE0600M AEG Onderbouwkap (motorloos)

Je krijgt standaard 2 jaar fabrieksgarantie en service op de 'AEG DUE0600M' als je deze bij Keukenloods.nl koopt. Dit is hetzelfde als bij een winkel met een fysieke showroom.

In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur. Ook winkels met een eigen technische dienst geven de storingen in de garantieperiode vaak door aan de fabrikant. Keukenloods.nl neemt een actieve rol in de begeleiding van garantiegevallen.

Om niet onnodig de servicedienst in te schakelen, adviseren wij jou bij gebreken in eerste instantie contact met onze klantenservice op te nemen. Wellicht is het probleem ook al telefonisch te verhelpen en anders hebben de medewerkers de juiste telefoonnummers en (e-mail)adressen van de servicedienst. Je ontvangt op de 'AEG DUE0600M' 2 jaar fabrieksgarantie.

Combi garantie: 5 jaar bij 4 inbouwapparaten van AEG

Bezorgen & Afhalen DUE0600M AEG Onderbouwkap (motorloos)

Bezorgen

Bezorgen is, tenzij anders vermeld, GRATIS op elk leveradres binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden.

Oude apparatuur
Indien van tevoren aangegeven wordt bij de bezorging het oude apparaat, mits losgekoppeld en klaargezet, meegenomen.

Aflevering
De goederen worden binnen bezorgd mits het in de doos door de deur kan en de ruimte vrij toegankelijk is zonder trappen. Koelkasten en fornuizen breder dan 60 centimeter worden naast de vrachtwagen gelost. De klant dient zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in de woning. De afleveringsplaats en datum worden in overleg afgesproken. Een uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 1 jaar na de opdracht. Wij leveren uitsluitend Nederlandse modellen.

Bezorgafspraak
Het annuleren van een afspraak dient minimaal 48 uur van tevoren aan ons te worden gemeld. Ben je op de afgesproken dag niet thuis als de chauffeur er is? Dan wordt een nieuwe afspraak gemaakt. Hiervoor worden €30,- extra bezorgkosten in rekening gebracht.

Betaling
Alle vermelde prijzen zijn incl. 21% btw
Wij vragen geen aanbetaling bij een bestelling.
Betalen via bank of giro is mogelijk mits deze betalingen bij ons zijn bijgeschreven vòòr aflevering.

Factuur
Bij levering ontvang je de factuur.


Afhalen

Je kunt je bestelling ook afhalen in ons magazijn in Opmeer. Deze is elke werkdag en op zaterdag geopend van 8.00 tot 16.00 uur. Je kunt hier pinnen, contant betalen is niet mogelijk.

Keukenloods.nl BV
De veken 330
1716 KJ Opmeer

Uiteraard kun je je bestelling ook in één van onze filialen afhalen, je dient dan wel bij je bestelling aan te geven in welk filiaal. Wij zorgen er dan voor dat je bestelling in het gekozen filiaal gereed staat.

Fabrikant DUE0600M AEG Onderbouwkap (motorloos)


AEG
AEG
Postbus 120
2400 AC
Alphen aan den Rijn
0172-468468
0172-468523
[email protected]
www.aeg.nl
Over AEG

AEG bestaat al ruim 130 jaar en streeft er vanaf het begin naar om jou in je eigen huis een gevoel van vakmanschap te geven. Zowel op het gebied van huishoudelijke als keukenapparatuur ziet AEG wat consumenten nu nodig hebben en wat in de toekomst. Op basis hiervan komen ze continue met nieuwe ideeën en staat het innoveren nooit stil. Met dank aan deze strategie onderscheiden AEG producten zich op prestaties, functioneel design en kwaliteit.

Innovaties AEG huishoudelijk apparatuur

Éen van de innovaties van AEG op het gebied van afzuigkappen is de H2BHOOD (H2H). Ruikt jouw huis ook regelmatig nog een paar uur na het koken naar de bereidde maaltijd? AEG luistert naar de wensen van de consument en is gekomen met de H2BHOOD, een systeem waarbij de AEG kookplaat draadloos communiceert met de AEG afzuigkap waardoor de afzuiging automatisch wordt geregeld.

Ook voor het koken op inductie heeft AEG niet stilgezeten en zijn ze gekomen met de AEG MaxiSense lijn. Op deze kookplaten is het niet van belang hoe en waar je jouw pan neerzet zolang er maar een kruis geraakt wordt. De AEG inductieplaat verspreidt automatisch de warmte over de grootte van de pan.

Een belangrijke ontwikkeling op het gebied van design is de AEG Horizon Line. Deze lijn keukenapparatuur is uitgevoerd met zwart glas en een horizontaal RVS design waardoor je diverse apparaten kunt combineren zonder het design van je keuken te breken. Je hebt de keuze uit combi magnetrons, stoomovens, ovens en koffiezetapparaten.

Op het gebied van vaatwassers heeft AEG zich bezig gehouden met duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. De nieuwe AEG TimeSaver vaatwassers zijn fluisterstil en wassen je vaat in de helft van de normale tijd schoon. Dus ook wanneer je ‘s ochtends naar je werk gaat en je medebewoners nog slapen kun je deze vaatwassers zonder problemen even laten draaien.

Benieuwd naar alle producten in het assortiment? Bekijk hier het volledige overzicht AEG keukenapparatuur.

Bron: AEG

Service & Informatie AEG
Telefoon service: 0172-468172
Service aanvragen: https://www.aeg.nl/support/book-a-service/
Brochure aanvragen: http://www.aeg.nl/node163.asp

Downloads DUE0600M AEG Onderbouwkap (motorloos)

  Maatschets

  Maatschets DUE0600M

  Print maatschets


  Je hebt Adobe Reader nodig om pdf bestanden te bekijken,
  heb je deze nog niet geinstaleerd klik dan op Get Adobe Reader!