• Ross
  • Janneke
  • Ruud
  • DII31RV60 BOSCH Eiland afzuigkap
  • DII31RV60 BOSCH Eiland afzuigkap
  • DII31RV60 BOSCH Eiland afzuigkap
  • DII31RV60 BOSCH Eiland afzuigkap
Geluidsniveau: 69 db | Soort bedieningselementen: Tiptoetsbediening | Commerciële breedte: 37 cm | Diepte: 377 mm | Smart bediening: Ja | Meer specificaties

Oud model

Dit product is niet meer leverbaar. Wellicht hebben wij nog enkele exemplaren in onze winkelvoorraad.

Winkel voorraadZoek opvolger
Bereikbaar voor al je vragen.
6 DAGEN PER WEEK

Productinformatie DII31RV60 BOSCH Eiland afzuigkap

Eilandschouwkap kubus met touchcontrol, capaciteit 510 m3/h, geluidsniveau 61 db(a), perfectair sensor, 3 standen + 2 intensiefstanden, home connect


Geluidsniveau69 db
Soort bedieningselementenTiptoetsbediening
Commerciële breedte37 cm
Diepte377 mm
Smart bedieningJa
ConditieNieuw in doos
Alle specificaties

Vragen over de DII31RV60 BOSCH? Bel: 0226-355340

  Bel mij voor meer informatie

Combideals DII31RV60 BOSCH Eiland afzuigkap

DII31RV60
DII31RV60
BOSCH
1.611,62
+
OHSETA
OHSETA
BLING
25,-20,-
20% korting
Op de keuken onderhoudset
1.636,62
1.631,62

Specificaties DII31RV60 BOSCH Eiland afzuigkap


De informatie bij dit product komt van de site van BOSCH om je te informeren.
Wij kunnen de juistheid en/of volledigheid echter niet garanderen.

Online vraag & antwoord DII31RV60 BOSCH Eiland afzuigkap

Er zijn nog geen vragen gesteld, stel hier je vraag!

Stel je vraag

Reviews DII31RV60 BOSCH Eiland afzuigkap

Er zijn op dit moment nog geen reviews voor dit product!

Voeg als eerste een review toe

Garantie DII31RV60 BOSCH Eiland afzuigkap

Je krijgt standaard 2 jaar fabrieksgarantie en service op de 'BOSCH DII31RV60' als je deze bij Keukenloods.nl koopt. Dit is hetzelfde als bij een winkel met een fysieke showroom.

In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur. Ook winkels met een eigen technische dienst geven de storingen in de garantieperiode vaak door aan de fabrikant. Keukenloods.nl neemt een actieve rol in de begeleiding van garantiegevallen.

Om niet onnodig de servicedienst in te schakelen, adviseren wij jou bij gebreken in eerste instantie contact met onze klantenservice op te nemen. Wellicht is het probleem ook al telefonisch te verhelpen en anders hebben de medewerkers de juiste telefoonnummers en (e-mail)adressen van de servicedienst. Je ontvangt op de 'BOSCH DII31RV60' 2 jaar fabrieksgarantie.

Combi garantie: 5 jaar bij 4 inbouwapparaten van BOSCH

Bezorgen & Afhalen DII31RV60 BOSCH Eiland afzuigkap

Bezorgen

Bezorgen is, tenzij anders vermeld, GRATIS op elk leveradres binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden.

Oude apparatuur
Indien van tevoren aangegeven wordt bij de bezorging het oude apparaat, mits losgekoppeld en klaargezet, meegenomen.

Aflevering
De goederen worden binnen bezorgd mits het in de doos door de deur kan en de ruimte vrij toegankelijk is zonder trappen. Koelkasten en fornuizen breder dan 60 centimeter worden naast de vrachtwagen gelost. De klant dient zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in de woning. De afleveringsplaats en datum worden in overleg afgesproken. Een uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 1 jaar na de opdracht. Wij leveren uitsluitend Nederlandse modellen.

Bezorgafspraak
Het annuleren van een afspraak dient minimaal 48 uur van tevoren aan ons te worden gemeld. Ben je op de afgesproken dag niet thuis als de chauffeur er is? Dan wordt een nieuwe afspraak gemaakt. Hiervoor worden €30,- extra bezorgkosten in rekening gebracht.

Betaling
Alle vermelde prijzen zijn incl. 21% btw
Wij vragen geen aanbetaling bij een bestelling.
Betalen via bank of giro is mogelijk mits deze betalingen bij ons zijn bijgeschreven vòòr aflevering.

Factuur
Bij levering ontvang je de factuur.


Afhalen

Je kunt je bestelling ook afhalen in ons magazijn in Opmeer. Deze is elke werkdag en op zaterdag geopend van 8.00 tot 16.00 uur. Je kunt hier pinnen, contant betalen is niet mogelijk.

Keukenloods.nl BV
De veken 330
1716 KJ Opmeer

Uiteraard kun je je bestelling ook in één van onze filialen afhalen, je dient dan wel bij je bestelling aan te geven in welk filiaal. Wij zorgen er dan voor dat je bestelling in het gekozen filiaal gereed staat.

Fabrikant DII31RV60 BOSCH Eiland afzuigkap


BOSCH
BOSCH
Taurusavenue 36
2132 LS
Hoofddorp
088-4244011
www.bosch-home.nl
Over BOSCH

Sinds de oprichting van Bosch, ruim 130 jaar geleden, heeft het merk maar één doel voor ogen: altijd het allerbeste maken. Hierbij is het uitgangspunt: eerlijk vakmanschap is belangrijker dan snelle winst. Deze focus heeft er mede voor gezorgd dat Bosch producten zich onderscheidden op volledige betrouwbaarheid en technische perfectie.

Bosch innovaties

Innovaties hebben vanaf het begin een belangrijke rol gespeeld bij Bosch. In 1933 heeft Bosch het eerste huishoudelijke apparaat gelanceerd, de elektrische koelkast. Vanaf dat moment waren ze niet meer te stoppen en volgde innovaties en nieuwe productlanceringen elkaar snel op. In 1949 brengt Bosch een verbeterde koelkast op de markt die door zijn slimme indeling direct een groot succes wordt. Een echte klassieker die ook tegenwoordig nog bij mensen thuis te vinden is. In 1952 lanceert Bosch de eerste keukenmachine die vrouwen veel werk uit handen neemt, in 1958 de eerste serie wasmachines, in 1964 de eerste afwasmachine, 1972 de was-droogmachine en in 1973 de eerste magnetron.

Ook tegenwoordig zit Bosch niet stil en blijven ze innoveren. Een mooi voorbeeld hiervan is de Bosch Home Connect, een app waarmee je bijna al je huishoudelijke apparatuur kunt bedienen. Vanaf nu hoef je dus niet meer thuis te zijn om je huishouden te kunnen doen.

Ook de nieuwste Bosch wasmachine is uitgerust met een extra innovatie. ActiveOxygen, verwijder 99,99% van de bacteriën uit je kleding bij lage, energiebesparende temperaturen. Een actieve vooruitgang met de efficiëntie die je van Bosch gewend bent.

De vaatwassers van Bosch beschikken over zeoliet technologie. Deze machines hebben een reservoir dat gevuld is met het mineraal zeoliet. Door de hitte verdampt het water aan het einde van het programma van de vaat. Het mineraal zeoliet neemt deze warme, vochtige lucht op en geeft warmte-energie af. Deze warmte wordt teruggeleid naar de vaat waardoor deze nog sneller droogt dan in een conventionele vaatwasser.

De nieuwste Bosch inductie kookplaten beschikken over PerfectFry technologie. Deze kookplaten hebben sensoren die de temperatuur van de pan in de gaten houden en voorkomen dat producten aanbranden. Je hoeft enkel de gewenste temperatuur op het bedieningspaneel in te stellen.

Bekijk alle Bosch keukenapparatuur in het assortiment van Keukenloods.nl.

Bekijk hier de exclusieve accent line van Bosch.

Bron: BOSCH

Service & Informatie BOSCH
Telefoon service: 088-4244010
Service aanvragen: http://www.bosch-home.nl/service/ondersteuning

Downloads DII31RV60 BOSCH Eiland afzuigkap

Maatschets

Maatschets DII31RV60

Print maatschets


Je hebt Adobe Reader nodig om pdf bestanden te bekijken,
heb je deze nog niet geinstaleerd klik dan op Get Adobe Reader!