• +6
 • Alex
 • Lino
 • Raoul
 • Ruud
 • Reynaldo
 • Jamie

BOSCH DHL785C

Inbouwunit afzuigkap

|BOSCH Inbouwunit afzuigkappen
Print
Vergelijk
Basiskleur: Roestvrijstaal | Commerciële breedte: 70 cm | Minimale nisbreedte: 676 mm | Minimale nisdiepte: 264 mm | Minimale nishoogte: 418 mm | Meer specificaties
465,15
Leverbaar
Op bestelling
 • Bezorgen: Gratis

Bereikbaar voor al je vragen.
6 DAGEN PER WEEK
VANDAAG: TOT 17:00 UUR

Productinformatie DHL785C BOSCH Inbouwunit afzuigkap

BasiskleurRoestvrijstaal
Commerciële breedte70 cm
Minimale nisbreedte676 mm
Minimale nisdiepte264 mm
Minimale nishoogte418 mm
ConditieNieuw in doos
Alle specificaties

Vragen over de DHL785C BOSCH? Bel: 0226-355340

  Bel mij voor meer informatie

Combideals DHL785C BOSCH Inbouwunit afzuigkap

DHL785C
DHL785C
BOSCH
465,15
+
OHSETA
OHSETA
BLING
25,-20,-
20% korting
Op de keuken onderhoudset
490,15
485,15

Specificaties DHL785C BOSCH Inbouwunit afzuigkap


De informatie bij dit product komt van de site van BOSCH om je te informeren.
Wij kunnen de juistheid en/of volledigheid echter niet garanderen.

Online vraag & antwoord DHL785C BOSCH Inbouwunit afzuigkap

Stel je vraag
Totaal: 1 vraag
Bezoeker
Vraag:

Wat is de afstand die aangehouden moet worden tussen mijn afzuigunit Bosch DHL 785C en de inductiekookplaat? en moet de afzuigunit centraal geplaatst worden t.o.v. de kookplaat?

Geplaatst op: dinsdag 21 juli 2020 - 20:49
Keukenloods.nl
Antwoord:

Bij inductie 50cm en bij gas 65cm als minimale afstand aanhouden. De kap dient zo recht mogelijk boven de kookplaat te hangen voor het beste resultaat.

Geplaatst op: dinsdag 21 juli 2020 - 20:49

Reviews DHL785C BOSCH Inbouwunit afzuigkap

Voeg een review toe
DHL785C
Gemiddeld beoordeeld:
6

Totaal: 3 reviews
Door: NICO SCHMETZ DHR  |  07-02-2019 20:45
2/10

Aparaat kwam met schade aan. Is wel opgehaald maar na euim een maand nog niks gehoord en geen geld retour. Geen reactie op een mail hier over. Waardeloos dus.

In bezit: een paar dagen

 • Gebruiksgemak
 • Vormgeving
 • Mogelijkheden
 • Duurzaamheid
Door: LAFLEUR B.  |  20-06-2017 20:51
7/10

Is ingebouwd in een koof maar doordat de afstand naar de muur 70 cm is kan ik alleen stand 1 gebruiken. Anders blaast hij veel te hard de lucht eruit. Zonde

In bezit: een maand

 • Gebruiksgemak
 • Vormgeving
 • Duurzaamheid
 • Mogelijkheden
Door: GOTINK RONNY   |  20-03-2016 09:15
8/10

Nog wat vroeg duurzaamheid te kunnen bepalen, maar tot zover erg goed.

In bezit: een paar weken

 • Gebruiksgemak
 • Vormgeving
 • Mogelijkheden
 • Duurzaamheid

Garantie DHL785C BOSCH Inbouwunit afzuigkap

Je krijgt standaard 2 jaar fabrieksgarantie en service op de 'BOSCH DHL785C' als je deze bij Keukenloods.nl koopt. Dit is hetzelfde als bij een winkel met een fysieke showroom.

In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur. Ook winkels met een eigen technische dienst geven de storingen in de garantieperiode vaak door aan de fabrikant. Keukenloods.nl neemt een actieve rol in de begeleiding van garantiegevallen.

Om niet onnodig de servicedienst in te schakelen, adviseren wij jou bij gebreken in eerste instantie contact met onze klantenservice op te nemen. Wellicht is het probleem ook al telefonisch te verhelpen en anders hebben de medewerkers de juiste telefoonnummers en (e-mail)adressen van de servicedienst. Je ontvangt op de 'BOSCH DHL785C' 2 jaar fabrieksgarantie.

Combi garantie: 5 jaar bij 4 inbouwapparaten van BOSCH

Bezorgen & Afhalen DHL785C BOSCH Inbouwunit afzuigkap

Bezorgen

Bezorgen is, tenzij anders vermeld, GRATIS op elk leveradres binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden.

Oude apparatuur
Indien van tevoren aangegeven wordt bij de bezorging het oude apparaat, mits losgekoppeld en klaargezet, meegenomen.

Aflevering
De goederen worden binnen bezorgd mits het in de doos door de deur kan en de ruimte vrij toegankelijk is zonder trappen. Koelkasten en fornuizen breder dan 60 centimeter worden naast de vrachtwagen gelost. De klant dient zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in de woning. De afleveringsplaats en datum worden in overleg afgesproken. Een uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 1 jaar na de opdracht. Wij leveren uitsluitend Nederlandse modellen.

Bezorgafspraak
Het annuleren van een afspraak dient minimaal 48 uur van tevoren aan ons te worden gemeld. Ben je op de afgesproken dag niet thuis als de chauffeur er is? Dan wordt een nieuwe afspraak gemaakt. Hiervoor worden €30,- extra bezorgkosten in rekening gebracht.

Betaling
Alle vermelde prijzen zijn incl. 21% btw
Wij vragen geen aanbetaling bij een bestelling.
Betalen via bank of giro is mogelijk mits deze betalingen bij ons zijn bijgeschreven vòòr aflevering.

Factuur
Bij levering ontvang je de factuur.


Afhalen

Je kunt je bestelling ook afhalen in ons magazijn in Opmeer. Deze is elke werkdag en op zaterdag geopend van 8.00 tot 16.00 uur. Je kunt hier pinnen, contant betalen is niet mogelijk.

Keukenloods.nl BV
De veken 330
1716 KJ Opmeer

Uiteraard kun je je bestelling ook in één van onze filialen afhalen, je dient dan wel bij je bestelling aan te geven in welk filiaal. Wij zorgen er dan voor dat je bestelling in het gekozen filiaal gereed staat.

Fabrikant DHL785C BOSCH Inbouwunit afzuigkap


BOSCH
BOSCH
Taurusavenue 36
2132 LS
Hoofddorp
088-4244011
www.bosch-home.nl
Over BOSCH

Sinds de oprichting van Bosch, ruim 130 jaar geleden, heeft het merk maar één doel voor ogen: altijd het allerbeste maken. Hierbij is het uitgangspunt: eerlijk vakmanschap is belangrijker dan snelle winst. Deze focus heeft er mede voor gezorgd dat Bosch producten zich onderscheidden op volledige betrouwbaarheid en technische perfectie.

Bosch innovaties

Innovaties hebben vanaf het begin een belangrijke rol gespeeld bij Bosch. In 1933 heeft Bosch het eerste huishoudelijke apparaat gelanceerd, de elektrische koelkast. Vanaf dat moment waren ze niet meer te stoppen en volgde innovaties en nieuwe productlanceringen elkaar snel op. In 1949 brengt Bosch een verbeterde koelkast op de markt die door zijn slimme indeling direct een groot succes wordt. Een echte klassieker die ook tegenwoordig nog bij mensen thuis te vinden is. In 1952 lanceert Bosch de eerste keukenmachine die vrouwen veel werk uit handen neemt, in 1958 de eerste serie wasmachines, in 1964 de eerste afwasmachine, 1972 de was-droogmachine en in 1973 de eerste magnetron.

Ook tegenwoordig zit Bosch niet stil en blijven ze innoveren. Een mooi voorbeeld hiervan is de Bosch Home Connect, een app waarmee je bijna al je huishoudelijke apparatuur kunt bedienen. Vanaf nu hoef je dus niet meer thuis te zijn om je huishouden te kunnen doen.

Ook de nieuwste Bosch wasmachine is uitgerust met een extra innovatie. ActiveOxygen, verwijder 99,99% van de bacteriën uit je kleding bij lage, energiebesparende temperaturen. Een actieve vooruitgang met de efficiëntie die je van Bosch gewend bent.

De vaatwassers van Bosch beschikken over zeoliet technologie. Deze machines hebben een reservoir dat gevuld is met het mineraal zeoliet. Door de hitte verdampt het water aan het einde van het programma van de vaat. Het mineraal zeoliet neemt deze warme, vochtige lucht op en geeft warmte-energie af. Deze warmte wordt teruggeleid naar de vaat waardoor deze nog sneller droogt dan in een conventionele vaatwasser.

De nieuwste Bosch inductie kookplaten beschikken over PerfectFry technologie. Deze kookplaten hebben sensoren die de temperatuur van de pan in de gaten houden en voorkomen dat producten aanbranden. Je hoeft enkel de gewenste temperatuur op het bedieningspaneel in te stellen.

Bekijk alle Bosch keukenapparatuur in het assortiment van Keukenloods.nl.

Bekijk hier de exclusieve accent line van Bosch.

Bron: BOSCH

Service & Informatie BOSCH
Telefoon service: 088-4244010
Service aanvragen: http://www.bosch-home.nl/service/ondersteuning

Downloads DHL785C BOSCH Inbouwunit afzuigkap

Maatschets

Maatschets DHL785C

Print maatschets


Je hebt Adobe Reader nodig om pdf bestanden te bekijken,
heb je deze nog niet geinstaleerd klik dan op Get Adobe Reader!