• +3
 • Ross
 • Joep
 • Barry
 • Janneke
 • Ruud
 • Jaleel
 • Juan

QUOOKER Reservoir COMBI+

Boiler

Losse Boiler! Combi + Boil
Basiskleur: Roestvrijstaal | Hoogte: 470 mm | Naam (NL): Quooker losse boiler Combi+ | Meer specificaties
Op voorraad
--- Gegarandeerd jouw laagste prijs! ---

Wil je de prijs weten van de QUOOKER COMBI+ Boiler? De prijs mag dan online nergens beschikbaar zijn, maar bij Keukenloods.nl krijg je wél de beste deal. Stuur ons een mail voor jouw aanbieding!

" model-number="COMBI+" brand="QUOOKER">
Bereikbaar voor al je vragen.
6 DAGEN PER WEEK

Productinformatie Reservoir COMBI+ QUOOKER Boiler

Los reservoir COMBI+ . Aansluiting op warm en koudwaterleiding. Capaciteit: 7 liter 100°C, onbeperkt warm water, opwarmtijd: 20 minuten.

BasiskleurRoestvrijstaal
Hoogte470 mm
Naam (NL)Quooker losse boiler Combi+
ConditieNieuw in doos
Alle specificaties

Vragen over de Reservoir COMBI+ QUOOKER? Bel: 0226-355340

  Bel mij voor meer informatie

Specificaties Reservoir COMBI+ QUOOKER Boiler


De informatie bij dit product komt van de site van QUOOKER om je te informeren.
Wij kunnen de juistheid en/of volledigheid echter niet garanderen.

Keukenloods.nl blog De laatste tips en trends in keukenland

Online vraag & antwoord Reservoir COMBI+ QUOOKER Boiler

Er zijn nog geen vragen gesteld, stel hier je vraag!

Stel je vraag

Reviews Reservoir COMBI+ QUOOKER Boiler

Voeg een review toe
COMBI+
Gemiddeld beoordeeld:
10

Totaal: 3 reviews
Door: Matthijs  |  08-02-2024 08:28
10/10

Perfect voor ons gebruik. Aangezien warm water naar de keuken altijd even duurde hebben we voor deze combi+ gekozen. Super blij mee. Altijd direct warm en/of kokend water

In bezit: een paar weken

 • Gebruiksgemak
 • Vormgeving
 • Mogelijkheden
 • Duurzaamheid
Door: Lindy  |  26-01-2024 07:33
9/10

Geeft echt heel snel warm/heet water. Maar daarna net zo snel ook weer koud. Ook van kokend naar koud gaat snel. Je hoort de boiler wel aangaan (klik), maar is niet storend. Soms wel lastig om alleen warm water te krijgen en niet direct echt heet. Gebruiken 'm hier in combinatie met de Front. Ben blij dat we nu niet meer op heet water hoeven te wachten. We wassen ook af met dit hete water i.p.v. dat we kokend water gebruiken met koud. Dat vind ik handig. Hebben nog niet met een lege boiler gezeten, dus past goed bij ons gebruik. Zou het zeker aanraden, zodat je snel heet/warm water hebt, zonder te wachten op je CV/warmtepomp.

In bezit: een maand

 • Gebruiksgemak
 • Vormgeving
 • Mogelijkheden
 • Duurzaamheid
Door: Ben V.  |  28-11-2023 09:41
10/10

Zelf geïnstalleerd en uiteraard was de uitgangssituatie natuurlijk nooit zoals voorgesteld door Quooker (die gaat uit van een 15mm koperen buis), dus was even puzzelen, maar eenmaal geïnstalleerd doet het wat het moet doen: warm water geven en kokend water en dat per direct (dus niet eerst laten door lopen tot kokend water). Erg tevreden mee (tot heden)

In bezit: een paar weken

 • Gebruiksgemak
 • Vormgeving
 • Mogelijkheden
 • Duurzaamheid

Garantie Reservoir COMBI+ QUOOKER Boiler

Je krijgt standaard 2 jaar fabrieksgarantie en service op de 'QUOOKER Reservoir COMBI+' als je deze bij Keukenloods.nl koopt. Dit is hetzelfde als bij een winkel met een fysieke showroom.

In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur. Ook winkels met een eigen technische dienst geven de storingen in de garantieperiode vaak door aan de fabrikant. Keukenloods.nl neemt een actieve rol in de begeleiding van garantiegevallen.

Om niet onnodig de servicedienst in te schakelen, adviseren wij jou bij gebreken in eerste instantie contact met onze klantenservice op te nemen. Wellicht is het probleem ook al telefonisch te verhelpen en anders hebben de medewerkers de juiste telefoonnummers en (e-mail)adressen van de servicedienst. Je ontvangt op de 'QUOOKER Reservoir COMBI+' 2 jaar fabrieksgarantie.

Bezorgen & Afhalen Reservoir COMBI+ QUOOKER Boiler

Bezorgen

Bezorgen is, tenzij anders vermeld, GRATIS op elk leveradres binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden.

Oude apparatuur
Indien van tevoren aangegeven wordt bij de bezorging het oude apparaat, mits losgekoppeld en klaargezet, meegenomen.

Aflevering
De goederen worden binnen bezorgd mits het in de doos door de deur kan en de ruimte vrij toegankelijk is zonder trappen. Koelkasten en fornuizen breder dan 60 centimeter worden naast de vrachtwagen gelost. De klant dient zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in de woning. De afleveringsplaats en datum worden in overleg afgesproken. Een uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 1 jaar na de opdracht. Wij leveren uitsluitend Nederlandse modellen.

Bezorgafspraak
Het annuleren van een afspraak dient minimaal 48 uur van tevoren aan ons te worden gemeld. Ben je op de afgesproken dag niet thuis als de chauffeur er is? Dan wordt een nieuwe afspraak gemaakt. Hiervoor worden €30,- extra bezorgkosten in rekening gebracht.

Betaling
Alle vermelde prijzen zijn incl. 21% btw
Wij vragen geen aanbetaling bij een bestelling.
Betalen via bank of giro is mogelijk mits deze betalingen bij ons zijn bijgeschreven vòòr aflevering.

Factuur
Bij levering ontvang je de factuur.


Afhalen

Je kunt je bestelling ook afhalen in ons magazijn in Opmeer. Deze is elke werkdag en op zaterdag geopend van 8.00 tot 16.00 uur. Je kunt hier pinnen, contant betalen is niet mogelijk.

Keukenloods.nl BV
De veken 330
1716 KJ Opmeer

Uiteraard kun je je bestelling ook in één van onze filialen afhalen, je dient dan wel bij je bestelling aan te geven in welk filiaal. Wij zorgen er dan voor dat je bestelling in het gekozen filiaal gereed staat.

Fabrikant Reservoir COMBI+ QUOOKER Boiler


QUOOKER
QUOOKER
Staalstraat 13
2984 AJ
Ridderkerk
0180-420488
0180-428809
[email protected]
www.quooker.nl
Over QUOOKER

Wie kent hem niet, de Quooker kraan die direct kokend water levert. Inmiddels wordt hij in één op de vijf huishoudens geplaatst en dat is niet zo gek. Je hoeft niet langer te wachten tot het water kookt voor een kopje thee, het klaarmaken van pasta of het koken van een eitje. De kraan wordt op het aanrecht geplaatst en het reservoir in het keukenkastje eronder. Maak je keuken af met een Quooker kraan van Keukenloods.nl.

Regelmatig hoor je dat de Quooker een echte energieverslinder is, niets is minder waar. Door de hoogvacuümisolatie verbruikt de Quooker in Stand-by maar 5 cent per dag. De Quooker kraan is daarnaast waterbesparend, veilig en ook vooral tijdbesparend. Er zijn diverse Quookers verkrijgbaar. De Quooker Fusion is een mengkraan en kokendwaterkraan in één, zowel het koude als het kokende water komt uit dezelfde kraan. Hij beschikt over een dubbel-druk-draai bedieningsknop waardoor hij compleet veilig is en jij of je kinderen niet per ongeluk kokend water pakken bij het wassen van de handen. De Quooker Fusion is er in twee modellen, met een rechte of een ronde uitloop.

Één van de nieuwste modellen van Quooker is de Quooker FLEX, een kokendwaterkraan/mengkraan met soepele uittrekslang. De slang zit verwerkt in de kraan en kan veilig uitgetrokken worden. Dankzij de kokendwaterstop kan de Quooker FLEX geen kokend water geven als de uittrekslang uitgetrokken is.

Bekijk het hele assortiment Quookers van Keukenloods.nl of de top 10 Quookers die het best zijn beoordeeld door de consument.

Bron: QUOOKER

Service & Informatie QUOOKER
Telefoon service: 0180-420488
Service aanvragen: https://www.quooker.nl/contact-nl

Downloads Reservoir COMBI+ QUOOKER Boiler


Je hebt Adobe Reader nodig om pdf bestanden te bekijken,
heb je deze nog niet geinstaleerd klik dan op Get Adobe Reader!