• +3
 • Ross
 • Joep
 • Barry
 • Janneke
 • Ruud
 • Jaleel
 • Juan

KUPPERSBUSCH CBM65700X2

Combimagnetron

no_img
  Magnetron functies: Oven | Type magnetron: Combimagnetron | Meer specificaties
  Leverbaar
  Op bestelling
  1.615,-
  Adviesprijs: 2.149,-
  Bereikbaar voor al je vragen.
  6 DAGEN PER WEEK

  Productinformatie CBM65700X2 KUPPERSBUSCH Combimagnetron

  Multifunctionele oven met magnetronfunctie, inhoud 43 liter, 14 ovenfuncties, 8 speciale ovenfuncties, 2 magnetron functies, 10 magnetron vermogenstanden, snel verwarmen, snelstart functie, vleesthermometer, TFT grafische display met aanduiding, programmeerbare klok met witte aanduiding en halogeen verlichting.

  Magnetron functiesOven
  Type magnetronCombimagnetron
  ConditieNieuw in doos
  Alle specificaties

  Vragen over de CBM65700X2 KUPPERSBUSCH? Bel: 0226-355340

    Bel mij voor meer informatie

  Specificaties CBM65700X2 KUPPERSBUSCH Combimagnetron


  De informatie bij dit product komt van de site van KUPPERSBUSCH om je te informeren.
  Wij kunnen de juistheid en/of volledigheid echter niet garanderen.

  Online vraag & antwoord CBM65700X2 KUPPERSBUSCH Combimagnetron

  Er zijn nog geen vragen gesteld, stel hier je vraag!

  Stel je vraag

  Reviews CBM65700X2 KUPPERSBUSCH Combimagnetron

  Er zijn op dit moment nog geen reviews voor dit product!

  Voeg als eerste een review toe

  Garantie CBM65700X2 KUPPERSBUSCH Combimagnetron

  Je krijgt standaard 5 jaar fabrieksgarantie en service op de 'KUPPERSBUSCH CBM65700X2' als je deze bij Keukenloods.nl koopt. Dit is hetzelfde als bij een winkel met een fysieke showroom.

  In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur. Ook winkels met een eigen technische dienst geven de storingen in de garantieperiode vaak door aan de fabrikant. Keukenloods.nl neemt een actieve rol in de begeleiding van garantiegevallen.

  Om niet onnodig de servicedienst in te schakelen, adviseren wij jou bij gebreken in eerste instantie contact met onze klantenservice op te nemen. Wellicht is het probleem ook al telefonisch te verhelpen en anders hebben de medewerkers de juiste telefoonnummers en (e-mail)adressen van de servicedienst. Je ontvangt op de 'KUPPERSBUSCH CBM65700X2' 5 jaar fabrieksgarantie.

  Bezorgen & Afhalen CBM65700X2 KUPPERSBUSCH Combimagnetron

  Bezorgen

  Bezorgen is, tenzij anders vermeld, GRATIS op elk leveradres binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden.

  Oude apparatuur
  Indien van tevoren aangegeven wordt bij de bezorging het oude apparaat, mits losgekoppeld en klaargezet, meegenomen.

  Aflevering
  De goederen worden binnen bezorgd mits het in de doos door de deur kan en de ruimte vrij toegankelijk is zonder trappen. Koelkasten en fornuizen breder dan 60 centimeter worden naast de vrachtwagen gelost. De klant dient zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in de woning. De afleveringsplaats en datum worden in overleg afgesproken. Een uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 1 jaar na de opdracht. Wij leveren uitsluitend Nederlandse modellen.

  Bezorgafspraak
  Het annuleren van een afspraak dient minimaal 48 uur van tevoren aan ons te worden gemeld. Ben je op de afgesproken dag niet thuis als de chauffeur er is? Dan wordt een nieuwe afspraak gemaakt. Hiervoor worden €30,- extra bezorgkosten in rekening gebracht.

  Betaling
  Alle vermelde prijzen zijn incl. 21% btw
  Wij vragen geen aanbetaling bij een bestelling.
  Betalen via bank of giro is mogelijk mits deze betalingen bij ons zijn bijgeschreven vòòr aflevering.

  Factuur
  Bij levering ontvang je de factuur.


  Afhalen

  Je kunt je bestelling ook afhalen in ons magazijn in Opmeer. Deze is elke werkdag en op zaterdag geopend van 8.00 tot 16.00 uur. Je kunt hier pinnen, contant betalen is niet mogelijk.

  Keukenloods.nl BV
  De veken 330
  1716 KJ Opmeer

  Uiteraard kun je je bestelling ook in één van onze filialen afhalen, je dient dan wel bij je bestelling aan te geven in welk filiaal. Wij zorgen er dan voor dat je bestelling in het gekozen filiaal gereed staat.

  Fabrikant CBM65700X2 KUPPERSBUSCH Combimagnetron


  Over KUPPERSBUSCH

  Bij KÜPPERSBUSCH ontdekt u de schoonheid, waarin karakter en functionaliteit in harmonie zijn. Toonaangevend in design, perfect in functionaliteit, eenvoudig te bedienen, op vallend mooi. Keukenapparatuur die qua vakkundigheid aan uw persoonlijke eisen voldoet en daardoor in alle opzichten meer kan. Met minder hoeft u geen genoegen te nemen. Terugkijken op het succes van KÜPPERSBUSCH is voortdurend vooruitkijken naar de toekomst. Naar innovatieve ideeën, die maar één doel kennen: moderne tech nologie en hoogste kwaliteit combineren met gevoelige functionaliteit en buitengewoon design. KÜPPERSBUSCH is al enkele decennia daar thuis waar professionele koks hun heerlijkheden bereiden. Dus overal waar individualiteit en betrouwbaarheid elke dag weer belangrijk zijn. Veeleisendheid is voor KÜPPERSBUSCH ook een norm die vanaf het begin als basis dient voor de ontwikkeling van inbouwkeukenapparatuur voor particuliere huishoudens. Dan ontstaan innovaties die de passie voor koken de ruimte geven, maar die nooit ten koste gaan van betrouwbaarheid, zekerheid en kwaliteit.

  Bron: KUPPERSBUSCH

  Service & Informatie KUPPERSBUSCH
  Telefoon service: 085-1605510
  Service aanvragen: https://www.hanant.nl/service-garantie/
  Brochure aanvragen: https://www.home-kueppersbusch.com/nl-nl/wp-content/uploads/sites/23/2023/09/SPL
  5 jaar garantie: 5