• +3
 • Ross
 • Joep
 • Barry
 • Janneke
 • Ruud
 • Jaleel
 • Juan

QUOOKER BEUGELPRO

no_img
  Inhoud: Quooker ophangbeugel t.b.v. 3ltr VAQ reservoir | Meer specificaties

  Uitverkocht

  Helaas, niet meer leverbaar! Bekijk ook onze opvolger, of neem contact op met onze adviseurs. Zij loodsen je graag naar een mooi alternatief!

  Zoek opvolger
  Bereikbaar voor al je vragen.
  6 DAGEN PER WEEK

  Check onze winkel voorraad

  Online status:
  Op voorraad

  Productinformatie BEUGELPRO QUOOKER

  TypenrBEUGELPRO
  MerkQUOOKER
  InhoudQuooker ophangbeugel t.b.v. 3ltr VAQ reservoir
  ConditieNieuw in doos

  Vragen over de BEUGELPRO QUOOKER? Bel: 0226-355340

    Bel mij voor meer informatie

  Keukenloods.nl blog De laatste tips en trends in keukenland

  Online vraag & antwoord BEUGELPRO QUOOKER

  Er zijn nog geen vragen gesteld, stel hier je vraag!

  Stel je vraag

  Reviews BEUGELPRO QUOOKER

  Voeg een review toe
  Gemiddeld beoordeeld:
  9

  Totaal: 2 reviews
  Door: HUISMAN STEFAN   |  29-02-2016 12:49
  8/10

  Beugel om het vat van Quooker vast te zetten. Niet echt nodig, maar wel een veilig idee.

  In bezit: een paar weken

  • Gebruiksgemak
  • Vormgeving
  • Mogelijkheden
  • Duurzaamheid
  Door: BOS DHR   |  07-09-2015 14:37
  10/10

  Prima bevestiging in de keuken kast aan rader en rvs

  In bezit: een maand

  • Gebruiksgemak
  • Vormgeving
  • Mogelijkheden
  • Duurzaamheid

  Garantie BEUGELPRO QUOOKER

  Je krijgt standaard 2 jaar fabrieksgarantie en service op de 'QUOOKER BEUGELPRO' als je deze bij Keukenloods.nl koopt. Dit is hetzelfde als bij een winkel met een fysieke showroom.

  In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur. Ook winkels met een eigen technische dienst geven de storingen in de garantieperiode vaak door aan de fabrikant. Keukenloods.nl neemt een actieve rol in de begeleiding van garantiegevallen.

  Om niet onnodig de servicedienst in te schakelen, adviseren wij jou bij gebreken in eerste instantie contact met onze klantenservice op te nemen. Wellicht is het probleem ook al telefonisch te verhelpen en anders hebben de medewerkers de juiste telefoonnummers en (e-mail)adressen van de servicedienst. Je ontvangt op de 'QUOOKER BEUGELPRO' 2 jaar fabrieksgarantie.

  Bezorgen & Afhalen BEUGELPRO QUOOKER

  Bezorgen

  Bezorgen is, tenzij anders vermeld, GRATIS op elk leveradres binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden.

  Oude apparatuur
  Indien van tevoren aangegeven wordt bij de bezorging het oude apparaat, mits losgekoppeld en klaargezet, meegenomen.

  Aflevering
  De goederen worden binnen bezorgd mits het in de doos door de deur kan en de ruimte vrij toegankelijk is zonder trappen. Koelkasten en fornuizen breder dan 60 centimeter worden naast de vrachtwagen gelost. De klant dient zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in de woning. De afleveringsplaats en datum worden in overleg afgesproken. Een uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 1 jaar na de opdracht. Wij leveren uitsluitend Nederlandse modellen.

  Bezorgafspraak
  Het annuleren van een afspraak dient minimaal 48 uur van tevoren aan ons te worden gemeld. Ben je op de afgesproken dag niet thuis als de chauffeur er is? Dan wordt een nieuwe afspraak gemaakt. Hiervoor worden €30,- extra bezorgkosten in rekening gebracht.

  Betaling
  Alle vermelde prijzen zijn incl. 21% btw
  Wij vragen geen aanbetaling bij een bestelling.
  Betalen via bank of giro is mogelijk mits deze betalingen bij ons zijn bijgeschreven vòòr aflevering.

  Factuur
  Bij levering ontvang je de factuur.


  Afhalen

  Je kunt je bestelling ook afhalen in ons magazijn in Opmeer. Deze is elke werkdag en op zaterdag geopend van 8.00 tot 16.00 uur. Je kunt hier pinnen, contant betalen is niet mogelijk.

  Keukenloods.nl BV
  De veken 330
  1716 KJ Opmeer

  Uiteraard kun je je bestelling ook in één van onze filialen afhalen, je dient dan wel bij je bestelling aan te geven in welk filiaal. Wij zorgen er dan voor dat je bestelling in het gekozen filiaal gereed staat.

  Fabrikant BEUGELPRO QUOOKER


  QUOOKER
  QUOOKER
  Staalstraat 13
  2984 AJ
  Ridderkerk
  0180-420488
  0180-428809
  [email protected]
  www.quooker.nl
  Over QUOOKER

  Wie kent hem niet, de Quooker kraan die direct kokend water levert. Inmiddels wordt hij in één op de vijf huishoudens geplaatst en dat is niet zo gek. Je hoeft niet langer te wachten tot het water kookt voor een kopje thee, het klaarmaken van pasta of het koken van een eitje. De kraan wordt op het aanrecht geplaatst en het reservoir in het keukenkastje eronder. Maak je keuken af met een Quooker kraan van Keukenloods.nl.

  Regelmatig hoor je dat de Quooker een echte energieverslinder is, niets is minder waar. Door de hoogvacuümisolatie verbruikt de Quooker in Stand-by maar 5 cent per dag. De Quooker kraan is daarnaast waterbesparend, veilig en ook vooral tijdbesparend. Er zijn diverse Quookers verkrijgbaar. De Quooker Fusion is een mengkraan en kokendwaterkraan in één, zowel het koude als het kokende water komt uit dezelfde kraan. Hij beschikt over een dubbel-druk-draai bedieningsknop waardoor hij compleet veilig is en jij of je kinderen niet per ongeluk kokend water pakken bij het wassen van de handen. De Quooker Fusion is er in twee modellen, met een rechte of een ronde uitloop.

  Één van de nieuwste modellen van Quooker is de Quooker FLEX, een kokendwaterkraan/mengkraan met soepele uittrekslang. De slang zit verwerkt in de kraan en kan veilig uitgetrokken worden. Dankzij de kokendwaterstop kan de Quooker FLEX geen kokend water geven als de uittrekslang uitgetrokken is.

  Bekijk het hele assortiment Quookers van Keukenloods.nl of de top 10 Quookers die het best zijn beoordeeld door de consument.

  Bron: QUOOKER

  Service & Informatie QUOOKER
  Telefoon service: 0180-420488
  Service aanvragen: https://www.quooker.nl/contact-nl